Aroganza vs en lugn hemma kväll


Publicerat den: 2007-06-24 [20:03:00]

Godkväll Sweden!
Idag har jag och älsklingen endast tagit det lungt. Vi har sovit ut, varit ute på kvällspromenad i Varna, ätit middag och en god glass nere vid stranden. Det är musik/dans festival i Varna ikväll, så under promenaden möttes vi av glada breakdance dansare och allmänt glada människor.
Ikväll ska vi bara ta det lungt här hemma och mysa tillsammans med släkten några våningar ner.
Själv funderar jag på att redan nu gå ner till faster för att få mig ett och annat skrattanfall..... Humor på högsta nivå!!!
Diskoteket Aroganza var så där, dock hade älsklingen en mysig förfest nere vid restaurang BM. Där vi käkade havsmat, drack gott och tittade på havet! Därefter åkte vi till bästa kompisens och sambons bar på Hotell Korall och fortsatte att förfesta.
Diskoteket hade alldeles för många turister för att passa mig, men det var roligt att besöka ett ställa med olika rum. Vi spenderade dock den mesta tiden inne på Housepartyt, resten av rummen bestod av R&B och Chalga!
Yes.
Thats all for now.

Puss på er.
Jag saknar våran vardag och lillvovvso hemma i Sverige.

Kommentarer
Postat av: Anonym

mysigt ni måste ha det! men förstår ni saknar vovven =) jag saknade sessan bara när vi var i göteborg, förstår inte hur jag ska klara tt vara borta i 2 veckor =)
ha det bäst nere i värmen!
kraaam

2007-06-24 @ 22:16:59
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Älsklingen

Du e så gooo när du sover så sött brevid mig älsklingen, man vill inte väcka dig...men du skall veta hur svårt det är att inte klappa å pussa på underbara dig. DU E DET UNDERBARASTE SOM FINNS, MER ÄN ALLA SOLAR MÅNAR PLANETER STJÄRNOR Å NEMOSAR!!
Love u forever!!!!!!

2007-06-25 @ 07:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin