And always remember.


Publicerat den: 2007-10-23 [22:20:37]

image643

Sweet dreams alla underbara människor där ute.
And remember:


Chanser i livet får man inte, de tar man

- OKÄND -


Kommentarer
Postat av: Angel

Hej gumman,sov så gott och du ps:du har fått mig att scarp booka *s* är inte den psysliga tjejen men detta är nog min nya hobby =)

2007-10-23 @ 22:46:56
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Angel

först var det tänkt ett helt album med bara oss men så har jag inte framkallat alla ännu,så jag började med bästa vänner sånt är viktigt,sen fyller svågerns dotter snart 4 å älskar disney sprinsessorna så när jag fann sånt papper i går tänktej ag att jag skulle göra ett kollage på sånt papper med bilder på henne sen blir det vår tur måste bara hitta ett nytt album för det =)

2007-10-24 @ 08:11:05
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Älsklingen

Min kära älskling....chanser får man många i livet, men vissa tar man å många missar man.
DU har en jätte möjlighet just NU...DU har mig för all framtid, men DU har också chansen att NU få grepp om DIG själv igen. Den kan lätt missas, inget sker om man inte går emot demonerna som säger nått annat än det rätta. DU förstår inte, jag tror i allafall inte du förstår hur mycket jag älskar dig och önskar att det börjar ske saker inom dig att du verkligen försöker ta dig chansen att må bra och njuta av livet med mig och Nemo.
JAG är orolig!!! Jag förstår inte hur du verkligen tror allt skall hända...skall allt bara bli normalt inom dig utan att du avstår vissa saker?
Allt är ju upp till dig, jag är här som stöd...detta vet du....men om du inte vill och trivs som du (det gör du inte) har det. Säg till för då får vi lägga av som vi håller på och då finns det bara en väg det kommer gå åt...neråt...jag är rädd...det är jätte skönt att träna...för stunden känns det skönt, jag har rört på mig, jag har gjort av med allt eller mer än jag fått i mig....ummmmm....hallå darling. Ljug inte för dig själv, ljug inte för mig och använd inte lögner för att lugna dig själv och alla du älskar och de som älskar dig....vi är oroliga, så är det och vi drömmer om att en dag du inser detta.
Vill du träna idag och tror detta hjälper dig...OK.. men säg detta då...vill du träna igen imorgon OK...om du vill träna varje dag är det också OK...är detta vägen till dina drömmar och vårt brölopp och din utbildning och i framtiden våra barn tillsammans är det utmärkt. Jag stödjer dig....men är det verkligen det?
Du är allt för mig, låt mig vara din för alltid, låt oss ta den rätta vägen,inte den enkla som inte leder nån vart, den lite mer jobbiga som leder till ett långt friskt liv tillsammans.
Älskar dig förall framtid min älsklingpälskling!!!
Nemo hälsar att han längtar efter dig!!!

2007-10-24 @ 09:37:59
Postat av: Angel

Vad fint din fästman skrivit gumman,var rädd om dig förstår du det. Och du kan alltid nå mej på mejlen jag vill veta hur allt går...

2007-10-24 @ 13:24:33
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Anonym

Älsklingen: Nu är dagen kommen. Det är torsdag och jag ska dit om några timmar. Men först ska jag krypa ner i våran säng och pussa på dig - säga godnatt och drömma om allt fint som våran framtid kommer att föra med sig.
Tack för alla fina ord som du skriver till mig.
Du är underbarast i världen.

puss puss

2007-10-25 @ 00:03:32
URL: http://caitlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin