JAG ÄR UTSKRIVEN!!!!!!!!!


Publicerat den: 2008-04-09 [16:02:42]


image1348
Hej hej mina vänner!

Jag är utskriven nu. Behöver inte knalla upp till avdelningen något mera. Alla proverna hittills har varit bra och det är inget fel på mina hormoner för tillfället. Detta är super :) Gud vad glad jag är! Tumören eller cystan som de säger är till 99% godartad och gör för tillfället ingen skada på mig. Detta betyder att jag slipper att opereras - för tillfället iaf. Vi som trodde att det minsta just nu vore en operation. Men icke :) Jag kommer att genomgå nya testar om ca 6 månader. Ny MR och nya blodprover. Syntester väntas också. Men NU så är allt bra. Vi ska fokusera på NUTID och inte och SEN! Doktorerna är iaf väldigt positiva och jag fick med ig en massa information hem.
Jag måste ta hand om mig. Inte överträna och inte äta för lite. Varva ner och sluta vara så hyperaktiv. Leva här och nu. Det blir med andra ord svårt. Lagom är ju ett ord som inte finns i många länder. Jag ska leva LAGOM! Lagom för mig kan vara lite för någon annan och mycket för en tredje. Så det är verkligen individuellt det där. Något som tar långt tid att lära sig. Men jag ska!!! Jag ska!!! Jag ska!!!!
Och nu får jag ju se något positivt av det hela. Jag har fått röntga hjärnan. 2 gånger dessutom. Min hjärna är frisk! Det är inte alla som får röntga hjärnan minsann :) Hahaha . . .


Livet är skört.
Kom ihåg det.

Tack för alla fina ord mina vänner.


Kommentarer
Postat av: Eva

Var inne på din blogg för första gången. Önskar dig all lycka, inte minst med kärleken! Låter härligt med ett stundande bröllop! :-)

2008-04-09 @ 17:47:31
URL: http://suntliv2.blogg.se
Postat av: josefina

Lycka till med bröllopet =)

2008-04-09 @ 17:51:47
URL: http://nyhet.blogg.se
Postat av: Angel

Bra gumman tyvärr har denna familj fått dåliga nyhjeter mina gudbarns mamma har fått beskedet eventuell hjärntumör jag trodde f*n inte mina öron.Hon har 4 barn och är 30 år,det är INTE rätt.I morgon läggs hon in akut och i helgen läggs en killkompis mamma in för exakt samma sak.Fy f*n vad livet är orättvisst.Men jag är så glad att du är frisk,nu får jag hålla tummarna ör dom andra

2008-04-09 @ 19:04:23
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: evelina

YEEEEEEEEEEEEES!!!!!!
Nu är jag GLAD!!!!!

Grattis gumman =)
kramar

2008-04-09 @ 19:43:23
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Emmasusanna

Jag blir alldeless tårögd för din skull, när jag läser vad du skriver. Vad underbart. ni som ska gifta er och allt, fantastiskt :)

Emma

2008-04-10 @ 09:51:09
URL: http://emmasusanna.blogg.se
Postat av: Sofia

Kom att tänka på en klassiker: "De röntgade min hjärna. Men de hittade inget." :-)

2008-04-12 @ 19:21:51
Postat av: Johanna

Hej på dig

Inte stött på några andra bloggare med prolaktinom så var bara tvungen att skriva ett inlägg.

Upptäckte mitt när jag trodde att jag var gravid för några år sedan- det kom mjölk ur brösten - var helt förstörd, men blev hemskickad (jag blev aldrig inlagd utan fick bara komma på en massa provtagningar och sånt) med beskedet " det kan vara en hjärntumör" i väntan på mer undersökningar. vilka tankar fick man inte då; död- cellgifter- operation- illamående- livet förstört. Min tumör var runt 1 cm vilket jag senare läst, räknas som stor. Blev ganska lättad när det visade sig att det räckte att käka Pravidel. Tog ett tag innan jag fattade att jag inte var döende. Känner igen mig i dina beskrivningar av magnetröntgen m.m. hur man kände. Lite arg idag att jag fick så lite information i början, hade nästan behövt psykoterapi så uppstressad och rädd blev jag.



Ha det bra

kramar

johanna

2008-11-28 @ 11:01:10
URL: http://ecoworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin