Längtan efter träningen.


Publicerat den: 2008-04-11 [10:45:37]


image1363


Längtar till nästa vecka.
Då ska jag jobba :) Jag har saknat arbetskamraterna såååå. Alla givare och arbetet i sig. Jag har nog världens roligaste arbete inom vården - förutom förlossningen.
I nästa vecka ska jag även komma igång med träningen också. Spinning, dans, aerobics, step - up och core - kommer jag att hålla mig till. Inga extra pass har jag lovat. Då får jag se till att hålla det också. Svårt, svårt, svårt . . .

Kommentarer
Postat av: Ida

Ohh core. Har du kört det förut? Är det bra? Var sugen på att börja men då tog dom bort det här i stan..synd :P

2008-04-11 @ 17:35:13
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se
Postat av: Älsklingen

Godmorgon älskling, lördag å ledig. Idag skall vi beställa ringar och mysa.
Vi skall borra upp grejer du vi vill ha upp och så skall vi hämta Sing Star. Handla mat tills ikväll och sedan bara ladda inför en rolig stund med min syster och deras Milla...vi får ej glömma gubben också.
Japp du har låvat att dra ner på din träning och nu är det upp till bevis. Om du håller detta, inget tjatande. Det lovar jag....men så var det maten och drycken....det är tyvärr ett måste för dig mig ja alla...även om man inte är hungrig vilket du säkert är men inte känner detta så MÅSTE man detta. Detta är ett MÅSTE!!
Din kropp sa till för en vecka sedan, nu skall du vara snäll till den, tacka "gud" för att det inte var värre och när du inte vill eller funderar påatt inte vara snäll emot dig själv älsklingen, tänk då på dem som låg brevid dig på sjukhusen, alla dem som inte fick samma goda resultat.
Jag älskar dig och vill ju ha dig alltid, nu skall vi njuta av våra liv tillsammans....pussipuss!!

2008-04-12 @ 07:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin