Släppa på kontrollen!


Publicerat den: 2008-04-18 [22:32:25]


image1395

Efter en lång midag hos mamma och pappa så var jag tvungen att göra mig av med all pirr och all rastlöshet i kroppen. Kan ni förstå att en myyyyyyyycket intensiv dag på jobbet, 75 min pass på SATS och röj i tvättrummet fortfarande kan göra mig rastlös. Men jag vet vart rastlöstheten kommer ifrån. Ikväll sa jag hej svejs till mor min. Hon åker ju imorgon biti. Och vi kommer inte att ses på hela två månader. 2 MÅNADER!!! Det är alldeles för mycket för mig. Och i slutändan så vet jag ju varför jag är så nervös och orolig.
Jag har ju nada kontroll då. Jag kan inte kontrollera hur hon mår eller vad hon gör.
Jag kan inte kontrollera att pappa mår bra eller att han sköter sitt.
Ibland behövs nog en rejäl jordbävning i min pedantiska vardag så att jag kan få nya rutiner och förståelse vid att jag inte alltid kan ha kontroll över allt och alla. Mycket av äs och tärningsbehovet grundar ju sig i detta, Det är dags nu Teddy. Det är dags!




Deltar Angels tävling. Denna gången om ett par skitsnygga strumpbyxor från http://www.evasunderklader.se/

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha ja det blir mest pojkar tippar jag på.. lönen där är nog inget att hänga i julgranen. Men åker man med utlandstyrkan så tror jag att man kan tjäna ganska bra. Fast det är ju då för en kortare period. men jag tror nog att jag hamnar på ett barnsjukhus till slut och det är ju inte fy skam =)
Helgen har väl börjat sådär, när man bor 40 mil i från pokvännen så är fredagarna inte så roliga när man är själv... Skulle vilja krypa upp i soffan med honom och en bra film.. men men nästa vecka får jag gör det =)
Hoppas att du haft en bra dag!
Kram

2008-04-18 @ 22:45:23
URL: http://sskstudent.blogg.se
Postat av: Evelina

tiden kommer bara ruuusa iväg, så innan du vet ordet av ses ni igen! är det när ni åker ner som ni träffas nästa gång? isf har du ju ännu mer att längta till än bara bröllopet =)

kramar

2008-04-18 @ 23:00:10
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin