Ush så rädd jag är :(


Publicerat den: 2008-04-08 [21:01:35]

image1347
I need a bear hug.

Godkväll mina vänner.
Vad gör ni denna tisdag?
Älsklingen och jag har precis traskat innanför dörren efter födelsedagen hemma hos mamma. familjen åt middag ihop och pratade lite framtid :) Framtid är bra att prata om. Det är fint och behagligt. Jag vill ha en framtid med alla som jag älskar. Jag vill inte gå runt och fasa för livet. Jag vill inte gå runt och tänka på tumörer och hemskheter. Min dumma hjärna ska inte strula. Inte nu. Inte än iaf. Allt ska ju vara ett rosa fluff nu. Vi ska ha nedräkning inför bröllopet. Jag ska tänka på fester och vår och sommar och sol. Inte strålning och nålstick, blod och tårar. Tårar och rädsla mellan 4 kala väggar inne på ett opersonligt läkarrum.
Och fastän alla lovat att det inte finns några mer äckliga saker på dumhjärnan så fasar jag inför morgondagen. Jag vill inte höra svaret. Ush så jäkla rädd jag är. Jag är så rädd. Så rädd. Så jäkla rädd :(

Och ett stort tack för alla som hört av sig varje dag. Tack alla som inte varit rädda att lyfta på luren för att slå en pling. Jag smittar inte. Jag förstör inte eran rosa fluff till relation. Jag blir bara glad. Tack!

Kommentarer
Postat av: evelina

åh gumman jag förstår att du är rädd, men det kommer gå så bra, du kommer ha din älskade vid din sida! hoppas hoppas du får BRA resultat imon!

känns så oviktigt att skriva om mig o bröllopet nu... men det är en låt som symboliserar oss lite, dock inte "vår" låt. tror inte vi har en sån egentligen, så denna kanske får bli det =)
har du o din älskling en låt?

BAMSEKRAM

2008-04-08 @ 21:25:10
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Angel

Ska verkligen tänka på dig i morgon och hoppas allt går bra,önskar jag kunde skriva rätt grej men d går inte.Inget känns rätt.Men kommer tänka på dig.Stor kram och kämpa på

2008-04-08 @ 21:30:35
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag förstår att du är rädd, men du ska se att det kommer att gå bra imorgon! Jag ska tänka på dig.
Jag har verkligen inte varit i samma sits som dig, men
förra våren blev jag diagnostiserad med en muskelsjukdom som inte går att bota, men behandla. Jag var väldigt dålig innan, hade svårt att gå och ramlade och såg dubbelt. Jag minns hur rädd jag var innan jag fick svar. Efter diagnosen har jag fått en massa behandlingar, sjukhusvisteler, blodprover, muskeltester, gjort en stor operation då jag öppnade upp bröstkorgen. Det var en tung tid, så jag kan på ett sätt verkligen förstå hur du har det nu, men det finns alltid hopp och allt har ett slut! Man fixar allt bara man ger sig den på det! Jag mår jättebra idag trots min sjukdom och en massa mediciner och det kommer du också att göra snart! Du har ju ett fantastiskt bröllop att se fram emot dessutom!
Lycka till imorgon!
KRAM

2008-04-08 @ 21:41:56
URL: http://emeliese.blogg.se
Postat av: Mimmi

Trots att jag inte känner dig så sänder jag dig
styrka
värme
och kärlek
det är vad jag kan göra och jag hoppas det ger resultat. Du verkar så positiv så det stärker dig ochgör dig starkare!
Kram

2008-04-08 @ 23:01:28
Postat av: Kristina

Förstår att du är rädd, tänker på dig ska du veta. Har inte varit inne på bloggen din på länge men har läst ikapp nu och jag blir jätteledsen att detta har hänt dig. Jag önskar dig all lycka och hoppas att det ska gå bra för dig. Många kramar från mig till dig.

2008-04-09 @ 09:04:50
URL: http://thisis.blogg.se
Postat av: Anna

Jag förstår att du är rädd, det måste man få vara ibland. Tänk sen när det är över och du kan återgå till bröllopsplaner och annat kul igen.. se det framför dig!

Angående plattången så är det nog en sån man ska ha, min är i glas och jag vet inte, är inte helt nöjd med den.

Styrkekramar!!

2008-04-09 @ 13:06:02
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: Angel

Åh va bra att det gick bra och att du är glad det gör mig också glad,jo det är väl okej,känns inte som det är rätt läge att diskutera det nu när du har en sån större kamp att vinna just nu.

2008-04-09 @ 15:57:02
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: teddy

Mimmi: Tack för de värmande orden och dina tankar. Tack och lov verkar allt ha gått bra med testerna hittills :) Det är lycka det :) Hoppas du får en fin kväll.

2008-04-09 @ 19:46:56
URL: http://caitlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin