Vackert på balkongen.


Publicerat den: 2008-02-29 [20:25:13]

image1179
Den här bilden fångade verkligen mig. Jag älskar balkongen. Jag älskar vinåkern. Jag älskar bordet inredning.
Ungefär så här kommer stolarna på vårat bröllop att vara svepta med. Temat är ju Marint. Så stolsöverdragen vill jag ha i vitt. Bordsduken i vitt och så lite blått bland blommor, dekoration och presenter till gästerna.

Thats fine - thanks.


Publicerat den: 2008-02-29 [20:10:09]

Ohh vilken härlig dag. Jobbet har flutit på utan problem utom värkande fötter från det hårda och mycket kalla betonggolvet. Jag har dansat - vilket för övrigt är ett mycket bra pass att för festa till :) Jag laddar lite inför morgonkvällens vinkväll med en kollega nämligen :) Ett stillsam vinkväll med musik, vin och mycket skitsnack.
Kallt vitt vin. Härlig get-away musik och så är det vårens första riktiga dag. Thats fine with me.

image1178

Fredagsfrukost med gänget!


Publicerat den: 2008-02-29 [11:19:00]


image1177

Nu är det fredag - fredagskänsla till hundra här på Droppen Nordstan :) Här äter vi nämligen frukost med tända ljus varje fredag och dricker hett kaffe :) I love it. Då får man verkligen umgås med alla i gänget och få prata om annat än jobbet och alla nålar. Nu känns det verkligen som att helgen är på ingång.

Trevlig fredag mina vänner.
All min kärlek till er.

Fria till din man.


Publicerat den: 2008-02-29 [05:53:01]


image1176

Idag är det skottdagen runt om - vilket betyder att vi tjejer får fria till våra män.

Förr fick inte kvinnor fria när de ville. Undantaget var vart fjärde år - på skottdagen. Då kunde de ta chansen och fria till sina drömmars män. Och om mannen sa nej var han enligt traditionen tvungen att ge kvinnan en fin present som tröst.
Jag är den traditionela människan då det kommer till giftermål och hade nog aldrig friat till min man. Dock friade han innan jag ens han fundera mer på detta :)

Skulle du kunna fria till din man?


Skuggan av mitt forna jag . . .


Publicerat den: 2008-02-28 [21:19:12]


image1175
Morgondagens glädje. Älsklingens skål och min :)

Godkväll mina älskade bloggläsare. Vad goa ni är som läser och tittar in här då och då. Och vad dum och seg jag är på att skriva här de senaste två veckorna. Men det ska ju bli ändring på det. Jag sover och äter bättre och allt känns som om det är på rätt väg. Inte fan visste jag att bakom den mörka mörka muren - gömde sig ett liv fyllt med ljus, ork, glädje och skratt. Jag tänker aldrig mera bli skuggan av mig själv. Aldrig.
Nu säger jag inte att jag är frisk eller undkommer ångesten. Jag är långt ifrån frisk. Men jag är på god väg. På mycket god väg. Det gäller nog att hamna på botten och krälla där som en parasit innan man bestämmer sig.
I helgen hade jag tänkt berätta lite om varför vi har så många dieter och varför dessa dieter just är SÅ MÅNGA.

Hur som. Hur mår ni denna torsdagskväll?
Imorgon är det ju fredag :) Vad händer då?
Jag ska dansa och träna kondition och sedan äta lite naturgodis :) Det är livet det. Det är livet.

Me to you baby.


Publicerat den: 2008-02-28 [21:01:42]

image1174
En mycket trevlig och mysig present hade älsklingen med sig till mig.
You light up my day darling.


En skönhet från Josefssons.


Publicerat den: 2008-02-27 [21:14:01]

image1172

image1173

Trendig vid modell med avskärning runtom. Dekorativa knappar fram upptill och på manschetter.
Pris: 599. Från Josefssons. Just nu får man även 40 % på den dyraste varan.

Denna skönhet och lite till fick följa med mig hem ifrån nätet idag. Jag behöver verkligen fylla på med lite vårkläder här hemma. Och köper man lite åt gången så är sommaren gjort.

Här kan den fina chokladen få bo.


Publicerat den: 2008-02-27 [21:02:00]

image1171
Vitmålad träbox  med chokladpraliner på. Kostar 89 kr och går att hitta här.

Ett kaos. Ger mig frid.


Publicerat den: 2008-02-27 [20:51:18]


image1170

Jag älskar obebodda hus. Speciellt hus ute på landet.  Även djupa skogar med stora träd och mossklädda stenar. Jag tycker även om byggarbetsplatser där de håller på att gräva och bygga. Det är något mystiskt med obebodda hus och stora byggarbetsplatser.
Sahlgrenska byggs om jämnt och ständigt om och jag går varje morgon  förbi en gigantsik del av sjukhuset som håller på att byggas om från grunden. Väggarna är kala, verkligen långt ifrån klara. Golvet består av ett stort hål. Byggarbetarna kommer att med tiden skapa något vackert där inne. Just nu är det bara kaos. Samtidigt som det ger mig en sådan frid. Jag kan stå där en lång stund och bara titta . . .
Konstigt. I know. Men det ger mig frid.
Och vem har sagt att jag är som alla andra barn . . .

Ursökta röran. . . Jag bygger om!


Publicerat den: 2008-02-27 [20:33:28]


image1169Godkväll alla små nissar. Vilken seg dag det har varit. Man går runt och är hängig och trött och en del seg på jobbet  - speciellt när vi inte har så där jätte mycket att pyssla med. Onsdagen avslutades dock med lite träning på kära SATS och jag försöker varva ner här hemma.
Dessa veckor ber jag alla mina vänner om ursäkt. Jag har inte kunnat vara så aktiv som innan - men vi har alla våra dalar och toppar och jag är bara så jädrans trött just nu. Det blir bättre, det blir bättre.
Försöker ladda inför morgondagens sjukgymnastik och sjuksköterska. Det är mysigt att träffa de där söta tanterna på psyket. Yepp. Det kanske inte ger mig mycket för stunden men jag hinner ventilera och fundera efteråt och i längen så är våra möten väldigt bra livlinor. Jag är väldigt glad att jag fortsatte med våra möten.

Efter Dallas väntar sängen och lite läsning i boken Mattilllåtet. Godnatt sötisar.


Slaget om böckerna fortsätter...


Publicerat den: 2008-02-27 [06:19:32]


image1168

Godmorgon godmorgon. Ännu en natt då jag har kunnat sova ut ordentligt och känner mig verkligen pigg och redo för onsdagen. Stationen idag är Sahlgrenska och därefter väntar ett nytt spinningspass på SATS.
Ville mest önska er mina trogna läsare en trevlig onsdag. Shoppa lungt på bokrean idag.
Jag är själv ute efter en bra bok om muskeluppbyggnad och pulsträning - även små må-bra böcker :) Alltid skoj att ha framme :)

Några fynd btw???

Suck . . .


Publicerat den: 2008-02-26 [21:30:56]

 . . . är så trött på alla måsten, rutiner, gränser & krav som jag ställer upp hela tiden . . .
nu går jag och lägger mig.

Mattillåtet - hela vägen!


Publicerat den: 2008-02-26 [21:23:06]


 

image1167
Pris: 69 kr från Akademibokhandeln i Nordstan, Göteborg.


Godkväll Sverige. Har ni det bra? Tisdagen börja med att sprang rakt in på Bokrean på Akademibokhandeln i Nordstan. Helt hysteriskt mycket folk där inne så det fick bli en snabbis genom hela butiken. Hittade boken Mattillåtet av Gisela Van Der.

Mattillåtet ger, förutom handfast vägledning, kunskap om hur kroppen och matsmältningen fungerar. Här beskrivs hur näringsämnena behöver varandra för att användas på rätt sätt och vikten av att inte överdriva "nyttigheterna". Här förklaras varför man tänker och reagerar som man gör vid en ätstörning och hur man genom kunskap, tålamod och övning kan bryta dessa onda cirklar.
Mattillåtet går grundligt igenom vad som sker i den svältande, hetsätande och tvångsmässigt motionerande kroppen, vilka symtom som uppträder vid brister, undernäring och kräkningar och hur man sakta men säkert kan ta sig ur detta med hjälp bokens praktiska del.
Dessutom avlivas många gamla och nya myter om bland annat fett, kolhydrater, socker, salt, vatten och annat som inte bara ätstörda - utan de flesta - ofta har en felaktig och kanske till och med skadlig uppfattning om.

Jag rekommenderar den till alla som har problem med maten eller någon form av ätstörning. Tänkte läsa en bit av boken ikväll. Jag sover så mycket lättare då och kan börja dagen efter med lite bättre tankar. Just nu känner jag mig bara pluffsig och degig. Blä :(
Inte hjälpte mina 3 träningspass mig heller. Så ni förstår hur fel det kan vara. Dumma dumma huvud . . .


Guld värda stunder - gratis!


Publicerat den: 2008-02-26 [06:10:07]


image1166

Godmorgon Sverige. Vad skönt att ha fått sova ut igen. Det hjälper verkligen att lägga sig i tid! Väcktes gjorde jag av en koltrast som sjöng så vackert utanför. Sjunger trasten så är det nästan helt säkert på att våren är på väg ingång. Jag minns då jag precis var färdig sjuksköterska och jobbade natt på avd 2. Alltid innan morgonarbetet började (vid 5 tiden) - brukade jag sätta mig på balkongen och lyssna på koltrastarna ute i mörkret. Kaffekoppen bredvid, tystheten runtom. Jag kunde riktigt andas in våren och bara vara. Sådana stunder är guldvärda. De kostar ingenting men är ändå så mycket värda . . .
Hur som. Jag är på väg till Droppen Nordstan och därefter är det inget mer än Spinning och Step up på schemat - what else liksom:) Önskar er en trevlig tisdag.

Aj aj aj.


Publicerat den: 2008-02-25 [20:52:03]


image1165

Godkväll mina vänner. Förlåt för en dålig uppdatering - men det är ju måndag och jag har varit igång hela dagen.
Ett träningspass för inleda min dag och därefter väntade en intensiv dag och kväll på Droppen Nordstan...
Vi tänkte gå och lägga oss tidigt ikväll så jag får säga tack och hej för mig ikväll. Jag återkommer imorgon igen. Har en massa ont på högra sidan av min mage. Jag är svullen och spänd och kan knappt lyfta höger ben. Så jag avvaktar till imorgon innan jag börjar skylla på blindtarmen - så vi får se.
Hoppas ni sötisar som läser här inne har haft en bra måndag. För nu är en av de värsta dagarna på den här veckan över och vi kommer allt närmare helgen.

Puss på er och ha en fin kväll.

Everything is gonna be alright.


Publicerat den: 2008-02-24 [18:37:31]


image1164

Vilken härlig söndag det har avrit idag. Älsklingen och jag var så klart runt och spanade på ringar och pratade även med en guldsmed inne på Aletorg. Allt med ringarna kommer att fixas och det är verkligen ingenting att oroa sig för. Vi får bara ta och ringa de snart och prata igenom det hela. Därefter åt vi en lunch ute och sov middag fram till nu.
Imorgon börjar en ny vecka .( Helgen är över. Hur tråkigt som helst ju. Men så är det.
Älsklingen och jag tänkte avsluta kvällen med att åka hem till mina föräldrar och käka Jumboräkor :) Jag älskar all slags havsmat. Jag tänkte lägga mig jätte tidigt ikväll också och köra ett Konditionspass tidigt imorgon biti.

Veckans träningsschema:

Måndag - kondition.
Tisdag - spinning + step - up.
Onsdag - kondition + spinning.
Torsdag - vila.
Fredag - kondition + vila.
Lördag - Core + kondition.
Söndag - Aerobics. (om jag ,mår fine:)

Jag FÅR lov.


Publicerat den: 2008-02-24 [10:06:17]


image1163

Efter lite samtal här hemma så har vi beslutat (jag och fanskapet alltså) att jag FÅR lova att hoppa över aerobicsen idag. Fastän det vore härligt att köra detta passet. Det har blivit 9 pass med trappmaskinen ink. så då hoppar jag över idag och låter kroppen ta igen sig lite. Klockan får gärna ticka på lite mer så att jag inte hinner ändra mig.
Älsklingen och jag ska iväg lite senare för att leta upp lite olika guldsmeder och jämnföra guldkvalite, priser och annat viktigt. Jag är fortfarande förälskad i ringarna som handsweden gör så vi får se vilken guldsmed som vi väljer.
Hoppas ni alla får en fin söndag.

Dreams.


Publicerat den: 2008-02-24 [09:30:15]


image1162

Godmorgon mina vänner. Vilken konstig natt det har varit. Och jg har drömmt, drömmt, drömmt. Jätte konstiga drömmar. Men nu är vi alla upp och älsklingen gör frukost. Jag ska snart iväg och träna ett aerobicspass :)
Sedan så får vi se vart dagen tar oss. Kanske besöker vi en guldsmed. Kanske inte.
Vi ses sen.

wicked game.


Publicerat den: 2008-02-23 [23:18:05]Älskling - TITTA BORT!


Publicerat den: 2008-02-23 [23:07:22]Den är så vacker. Jag vill alltid gå omkring i denna skönhet. Ikväll sprang jag omkring med den. Kanske kan jag använda den som en mössa när det blåser. Det vore fint i så fall.
 Runt runt sprang vi omkring.
Runt runt.
Omkring.
I love it.


image1160

Kullebyttor och en gladis :)


Publicerat den: 2008-02-23 [22:37:43]


image1159


Jag gör kullebyttor i sängen och lillemannen tycker att det är helfestligt. Han ligger där och vifftar på svansen - samtidigt vaktar han sitt ben. Som om jag vill ha hans ben. Yeah right, väldigt gärna tack.
När jag var en liten en - så brukade pappa och jag slå kullebyttor i sängen eller soffan medans mamma gick omkring och gormade över allt stök som vi var skyldiga till. Det minns jag än idag. Jag önskar mig tillbaka ett tag.

The best of Björn Gustavsson.


Publicerat den: 2008-02-23 [22:15:02]


Fortsättning på lite bröllopslåtar.


Publicerat den: 2008-02-23 [22:06:48]


image1158

Guns ´N Roses -
Novermber rain.
Guns´N Roses - Don´t you cry tonight.
Dirty Dancing - Do you love me.
Dirty Dancing - Stay.
Michael Jackson - Billie Jean.
Roy Orbison - Pretty Woman.
Roy Orbison - Only the lonely.
Roy Orbison - California Blues.
Zucchero feat Dolores - Puro Amoro.
Zucchero feat Paul Young - Senza una dona.
Michael Bolton (Percy Sledge) - When a man loves a woman

Love vs love.


Publicerat den: 2008-02-23 [21:55:25]

Absolut en av top låtarna till bröllopet.Artist: Eurythmics.
Song: Miracle of love.

Nelly vs Rihanna!


Publicerat den: 2008-02-23 [21:36:41]Rihanna


image1154

image1155


Nelly Furtado


image1156

image1157

Efter ett glas med vin.


Publicerat den: 2008-02-23 [20:41:06]


image1153Kanske blir det lite bröllopslista lite senare. Beror på det andra glaset vin. Den första satt fint iaf. Så vi får se. Jag älskar iaf. at sitta hemma - all by my self. Lyssna på musik och drömma mig bort. Melankoliskt, lungt och alldeles underbart. Jag kan lyssna på Slavi, Lasgo, 4 strings osv - utan tjat. I love it.


Sluta låtsas - det lyser igenom.


Publicerat den: 2008-02-23 [16:57:24]

Allt är så uppenbart med vissa människor. Det är så tråkigt att de ska flänga omkring med det bara. Det lyser dock så starkt igenom. Men jag har lärt mig med åren att se igenom sådana dumheter. De visar bara hur osäkra och avundsjuka de är. Vi har alla något att jobba på. Det är bara synd att inte fler människor kan vara sig själva. Man behöver inte alltid låtsas att allt är rosenrosa när det faktiskt inte är så. Jag har en del problem med mig själv och jobbar på det. Mina närmaste vet om det. Om någon annan frågar så berättar jag kort. Thats it. Jag låtasas aldrig.

Taccos kväll och naturgodis.


Publicerat den: 2008-02-23 [16:39:28]


image1152

Taccos ing. är inköpta. Naturgodiset också :) nu väntar vi bara på att kvällen ska ta fart. Älsklingen kokar kaffe och vi ska snart mysa ner oss i soffan och förmodligen titta på några avsnitt av Couplings :) Vilken underbar lördag.

Det nya huset byggs . . .


Publicerat den: 2008-02-23 [15:17:37]

image1150

image1151
Mammas och pappas stolthet. Det nya huset som nu är färdigt utanpå. Fönstrena är på plats. Ytterdörren också. Taket det också. Så här såg det ut sommaren 2007. Utsikten är makalös. Ca 5 min ifrån vårat första hus i Varna ligger den. Mamma och pappa är helt otroliga. Jag kan ibland bli förbannad på att de jobbar ihjäl sig. Ingenting färdigt har de fått till skillnad från andra. Det räcker nu. Men detta huset är tydligen deras sista verk. Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att de får många många lyckliga år i det.


Vacker brud.


Publicerat den: 2008-02-23 [11:52:07]

209239-1149
Mycket vacker bild.

Godkänd Hindersprövning.


Publicerat den: 2008-02-23 [08:49:57]


image1148

Här om dagen fick vi hem våra papper ifrån Hinderprövningen. De var Godkända :) tack och lov så är älsklingen och jag inte syskon. Tack och lov så får vi ingå äktenskap - jag och älsklingen, Det hade annars blivit lite jobbigt. Om vi nu hade blivit underkända så att säga. Så nu kan vi gifta oss :) Vi är godkända med ett stort G:) Yeyyy!

Jag vill ingenting mer.


Publicerat den: 2008-02-23 [08:33:08]

image1147
Vilken underbar bild. Skeppet vet inte alls vad som finns bortom all dimma...


Godmorgon mina vänner. Igår blev det en stillsam kväll för mig och älsklingen. Han jobbar tråkigt nog idag och jag ska snart iväg för att köra lite kondition och ett Core pass på SATS!
Solen skiner ju utanför så då hoppas jag verkligen att det kan bli en liten promenad med pappa och Nemo lite senare. Men vi får inte hoppas för mycket - stormen har ju härjat över hela Göteborg inatt.
Nu är det lördag idag. Många ska ut och skaka på den lurviga kan jag tänka mig... Inte jag! Melodifestivalen, mina två pojkar, lite god (?) mat och så kanske något glas vin framför tv:n. Ingeting mer. Jag vill ingenting mer.

Önskar er en fin start på lördagen.

Blås inte bort där ute.

Top listan till bröllopet!


Publicerat den: 2008-02-22 [22:01:10]


image1145

Det är mycket velande fram och tillbaka med låtar till bröllopet. Svärfar och hans hustru har reda skrivit lite låtideér till bröllopet - så det tackar vi för. Nu gäller det bara att välja ut någon av dessa ... 
Jag har haft mardrömmar dessa dagar. Om bröllopet alltså. Den första handlade om att inredningen var helt på tok fel och stolarna tyckte jag inte alls om - hahah. Bröllopsfesten varade endast några minuter och jag undrade varför vi hade planerat så mycket för endast dessa minuter.
Den andra drömmen handlade om att klockan var 15:25 den 6 juli. Jag hade inte skrivit låtlista. Fått min brudbukett, Eller skrivit löften till bröllopet. Mamma ringer och undrar varför jag inte är i kyrkan.... Jag får panik och börjar att ladda ner musik ifrån Lime wire.... Jag vaknar upp med filten över huvudet - flämtandes och nästan skräckslagen... :( Ush - Gud bevare mig.

Ett måste:
♥Zucchero feat Randy Crawford - Diamante. (första dansen som man och hustru).

Följande låtar är ej i ordning än:
♥Eric Clapton - Wonderul tonight.
♥Chris de burgh- Lady in red.
♥Everything but the girl - Missing.
♥Kaoma - Lambada.
♥Dirty Dancing . Do you love me.
♥Slavi eller någon annan av hans sångerskor - Lale li si.


Vi har tänkt varva kvällens musik med våra låtar. Gästernas önskemål och Dj:ns program. Så kvällen blir otroligt rolig :) Linnéa gumman. Nu kan vi äntligen säga: Ge mig Slavi feat Antiqe - utan att någon stirrar ut oss :)


Hur ska ni andra brudpar göra då?


... all you need is love...


Publicerat den: 2008-02-22 [21:33:05]


Artist: The Beatles.
Song: All you need is love.

Ja men visst passar den på ett bröllop? Men en Beatles fantast som pappa så tror jag nog att den passar väldigt bra. För all you need is verkligen love :) I need love. You need love. We all need it :)

Love!

Det är jobbigt att vara liten.


Publicerat den: 2008-02-22 [21:25:47]

image1144
Liten men ganska så tuff.

Förlåt. Jag däckade av i soffan. Under självaste Dallas. Att jag inte skämms. Men nu är jag här. Vad gör ni då?
Hoppas verkligen att ni inte gjort er illa där ute i ovädret. Lillemannen blåste nästan bort en antal gånger och tyckte att det var jätte jobbigt att göra sina behov ute. Många har fått för sig att en sådan liten godsak kan gå på kattlåda. Men saken är den - att Nemo är en HUND och inte en KATT. Han är mini. Men har samma behov att lyfta på benet utomhus. Få skälla på andra skitvovvar. Tro att han är störst och bäst - samtidigt som han gömmer sig mellan mina ben :) Men han är hund. Thats it. Så det så.
Blåser gör det dock ordentligt idag.
Vi får tacka att vi har ett hem att mysa i :)

Happy happy friday:)


Publicerat den: 2008-02-22 [06:55:18]


image1143

Godmorgon mina vänner. Idag har Blodbussen Oljehamnen som stopp - så då är jag där på plats runt nio tiden :)
Dans och kondtion väntar därefter på schemat . . . Underbart! Och så är det fredag. Fredag är den bästa dagen på hela veckan. Jag älskar fredagar! Nu är det långt fram tills måndag :)

Hoppas ni alla får en fin fredag.

Vi ses ikväll.

Thank god for friday!


Publicerat den: 2008-02-21 [22:07:58]


image1142

Tydligen så ska det bli vår här i Göteborg till helgen. de pratar om hela 10 grader varmt och sol :)
Jag hade tänkt inleda lördagen med två träningspass och därefter knallar jag hem till mina föräldrar för att umgås med pappsi under några timmar. En skogspromenad, lite mat och så en massa massa skratt och garv. Vi är ganska löjliga när vi ses. Vi skämtar och asgravar åt allt. Är vi ute bland folk så händer det att de vänder sig om för att stirra  :) hahaha.
Hur som. På kvällen så har jag pantat mina två pojkar. Melodifestivalen och taccos :)
Thank God its friday tomorrow :)

Vad ska ni hitta på under helgen då?

Oändlig kärlek.


Publicerat den: 2008-02-21 [21:29:27]

image1141
lillemannen pratar i telefon.

Gud så glad jag blev efter jobbets slut. älsklingen och lille mannen väntade på mig utanför i regnet. Lille mannen hade inte sett mig på två dagar och pussarna var offantligt många. Wiiieee så glad mamma blev lille mannen :) Du är så guld värd. Så mycket värd.
Du är värd alla tråkiga promenader i regnet.
Alla tuggben man hittar i den nybäddade sängen. 
Alla leksaker som ligger utspridda överallt.
Dina fruktansvärda fisar.
allt allt är du värd lilla älskling.
Allt och mycket till.

MYCKET LÄSVÄRT OCH TÄNKVÄRT!!!


Publicerat den: 2008-02-21 [20:59:52]

Läs det här fast du har dåligt med tid... Du kommer inte att ångra det.


En dag bad en lärare sina elever att skriva ner namnen på sina klasskompisar 

på ett papper. Dom skulle sätta ett litet mellanrum mellan varje namn.


Sen bad hon tänka på det bästa dom kunde säga om varje person och skriva ner det under namnet.


Det tog klassen resten av lektionen att göra det, och när dom skulle gå så lämnade dom sina lappar till läraren


På lördagen gjorde läraren en lista till varje elev där det stod vad dom andra hade sagt om dom, och på måndagen fick dom den.


Efter ett tag log eleverna. Är det verkligen sant viskades det.


Jag visste inte att jag betydde så mycket för någon, 

och att dom gillar mig så mycket var dom flesta kommentarerna.

Hon visste inte om dom visade eller diskuterade sina listor med sina

föräldrar, men det gjorde inte så mycket.

Uppgiften hade haft den effekt, hon hade önskat.

Eleverna var tillfreds med sig själva och varandra. Gruppen arbetade

vidare.


Många år senare, blev en av eleverna dödad i Vietnam, och läraren

deltog i begravningen.


Hon hade aldrig sett en militär död i en kista.


Han såg så fin och vuxen ut. Kyrkan var fylld med alla hans vänner och en efter en gick förbi kistan en sista gång.


Läraren var den sista, som välsignade den döde i kistan.


När hon står där, kommer en av soldaterna, som var med och bar

kistan fram till henne. 'Var du Marks lärare?'


Hon nickade 'ja.'


Sen sa han: 'Mark pratade mycket om dig'


Etter begravningen deltog dom flesta av Marks tidigare

klasskamrater i en sammankomst.


Marks mor och far var också där, dom ville gärna prata

med hans tidigare lärare.


'Vi vill gärna visa dig något' sa hans far, medans han tog plånboken

ur sin ficka.


'De hittade det här på Mark, då han blev dödad.


Vi tänkte att du kanske skulle känna igen det här'.


Medans han försiktigt vek ut två pappersbitar, papper som tydligen

hade blivit tejpad ihop, pga. slitage alla gångerna det

hade vikts ihop.


Läraren visste utan att se på papperet, att det var det samma papper, som

hon hade skrivet alla de fina orden klasskompisarna hade sagt om Mark.


'Tack för att du gjorde det här' sa Marks mor. 'Som du kan

se, så var det värdefullt för Mark.'


Marks kompisar samlades omkring henne, Charlie log snett och

sa, 'jag har också kvar min lista, den ligger överst på

skrivbordet hemma.'

Chucks fru sa, 'Chuck ville ha det i vårt bröllopsalbum.'


'Jag har också kvar mitt, det är i min dagbok' sa Marilyn.


Sen tog Vicky, en annan klasskompis, fram sin plånbok och visade

sin lista för gruppen, och sa stolt.


'Jag har det alltid med mig, jag tror att vi alla har kvar vår

lista.'


Då satte sig läraren sig ner och grät.


Hon grät för Mark och alla hans vänner som aldrig skulle få se honom

igen.


De flesta människor i dag uppför

sig, som att dom har glömt att

livet en dag tar slut. Ingen av oss vet, när den dagen kommer. Så 

var snäll, berätta för dom du sätter pris på och tycker om, att

dom är speciella och viktiga. Berätta det före det är för sent.


VÅGA - då har du halva inne!!!


Publicerat den: 2008-02-20 [22:07:39]


image1139
VÅGA

Väga fram och tillbaka. Tillbaka och fram. Resonera med mig själv jämnt och ständigt.
Vad är det som är tillåtet? Vad är relevant och realistiskt? Om jag hoppar över min halva brödskiva - vad leder det till? Svaret är : Ingenting. Men känslan är seger. Segern i detta fallet är falsk, falsk, falsk. Seger då är skönt. Denna seger leder till att jag fuskar mer nästa gång. Den onda cirkeln är igång.
Jag måste jämnt och ständigt väga känslor, tankar och verkligheten fram och tillbaka. Vissa dagar funderar jag inte alls på om jag tar en extra frukt eller inte. En extra brödskiva eller inte. Men sometimes slår tankarna ner i mig på nytt. Att varje tugga växer sig stor som en degklump i munnen och jag måste tvinga mig att svälja - för att inte mina kollegor börjar titta konstigt.

Jag vet att svält och bantning inte leder någonstans. Jag förtvinar bara bort. Inget mer.
VERKLIGEN INGENTING MER.
Jag blir bara gul och grå. Är trött och arg. Förbannat och sur.
Mensen kommer då och då. Urinblåsan har sitt eget liv.
Och tröttheten. DEN ÄR VÄRST.Inga piller hjälper. Inget kaffe hjälper.
Ingen träning hjälper. Ingenting hjälper. Jag bara går runt som en skugga.
En skugga av en annars så pigg, rapp och livlig filur.
Därför påminner jag mig detta jämnt och ständigt.
Att det inte hjälper att fuska. Jag får inte fuska med detta.
Jag ska inte fuska med detta. Det är förbjudet att fuska.
Jag blir utslängd då. Utslängd från livet. Utslängd och avstängd.
Jag vill inte bli det.
Jag ska inte bli det.

Jag ska tugga bort det onda.
Jag ska ge det så många tuggor som det krävs.
sedan ska jag skratta mig igenom livet . . .All over but home...


Publicerat den: 2008-02-20 [21:12:48]


image1138
En mamma och hennes lilla älskling på ett matställe i Bulgarien. Gulliga små kissar som mest satt och spann i skuggan. Hungriga var de inte. Här var det endast fisk som godkändes :)

Hej hej och godkväll mina vänner. Jag sitter här och försöker varva ner efter en ganska så hektisk dag på Blodbussen med Lindholmen som stopp. Älsklingen som är världens gulligaste sitter här bredvid och spanar på fotbollen - jag missar Bröllopsbonanza med andra ord. Men det gör inget. Han kliar ju mig på ryggen :) I love it!!!
Mer än jobb har man inte hunnit med. Föutom träningen så klart. Och träningen har inte alls känts så där jätte härlig denna veckan. . . Jag är trött, seg och allmänt stressad. Man är aldrig hemma. Aldrig. Man hinner aldrig varava ner, komma på fötter igen - innan det är dags att jobba som en idiot och samtidigt sköta alla måsten här hemma. Träna som en dåre - vilket är mitt val. Och även försöka bli frisk från min ätstörning...
Ush - vilka i - lands problem jag har.
.
.
.

Ett inlägg ner...


Publicerat den: 2008-02-20 [06:35:17]

Godmorgon mina vänner. I brist på annat får ni gärna läsa ett inlägg ner. Detta gäller speciellt mina bröllopsvänner. Jag önskar er en trevlig onsdag. Jag ska iaf. iväg till Lindholmen Navet, därefter är det en del träning som gäller. Puss puss - see you tonight.

Our weddingbook!!!


Publicerat den: 2008-02-19 [21:36:07]

image1135
Perwinkelblå servetter. Text: Theodora & Pär.
6 juli 2008. Jag beställde 120 st sådana. Pris: Ca 300 kr

image1136
En underbar gästbok i vitt med bröllopsfrågor till brudparet och bröllopsgästerna. Även en liten anteckningsbok följde med brölloppaketet. Böckerna har hårda pärmar och är fräscha och snygga. Även en massa hjärtan i olika färger fick föja med.

image1137
Mycket suddig bild på bokens "etikett". Text: Theodora & Pär. 6 juli 2008. I silver.
Pris: runt 500 kr.

Källa: http://www.romance.se/

Min nya snygging från Zara:)


Publicerat den: 2008-02-19 [21:22:34]

image1133

image1134

Här var det oändligt många fack - Jag har kort så att facken räcker och blir över. den här godingen får följa med mig länge nu har jag tänkt. Den är stor, man får plats med papper, visakort, recept, pengar och mycket mer. Och råd hade jag inte heller - nu innan lönen men vem fan bryr sig. Nu har jag en si så där 13 st plånböcker här hemma- sedan förra sommaren och MÅSTE nu nöja mig med denna. Det räcker nu så att säga.
Det räcker nu.

Affär:
Zara. Pris: 399 kr.

Tack tack för alla snälla ord :)


Publicerat den: 2008-02-19 [06:57:51]


image1132

Godmorgon mina vänner. Vad varm jag blir överallt när ni skriver så mycket och tittar in fastän jag inte varit här en hel dag. Det har bara varit jäkligt mycket på jobbet och så har jag och älsklingen varit hemma hos mamma och pappa och ätit middag igår. Pappa hade tagit sig tid och gjort kycklingspett eftersom han vet att det är en av maträtterna som jag kan äta :) Vi satt till sent på kvällen och planerade bröllopet.
Mina föräldrar har nämligen haft och har fortfarande väldigt svårt att glädjas åt detta eftersom min äs är i vägen hela tiden. Men nu när vi alla jobbar framåt så kan det bara bli bättre :) Vi satt och bläddrade igenom sidor med dukningar och så var vi inne på Odessos hemsida och tittade på menyer :) Uppdaterar som sagt ikväll efter jobbet, spinningen och step upen :) Vi ses då.

Sådana ord värmer:

stephanie om Dessa bröllopsskor blev det!

hej...ville bara berömma dig för din bloggg.den är jätte bra och jag och min fästman tackar jätte mkt för all hjälp den ger oss inför våran planering för vårat bröllop... Hoppas att få se ännu mer förslag..jätte fina skor förreste...kram.

Tack tack snälla. Hoppas du kan fortsätta läsa bloggen och få lite inspiration av den.
kramis


Ps:
Jag kunde inte motstå en skönhet när jag var inne på Zara igår. Det är farligt att jobba på Blodbussen när man har Kungsmässan  som stopp:)

Vi ses ikväll igen. 


Sunny monday:)


Publicerat den: 2008-02-18 [09:14:45]


image1131

Ville mest stiga in här och önska er en
fin måndag.
Vad härligt att solen skiner :)


Mammas lilla älskade hjärta:)


Publicerat den: 2008-02-17 [22:04:40]


Här har ni mitt coola hjärta.

Så här satt lillen i några minuter och spana med solglasögonen på:)
Ush - mammahjärtat brister och går i 1000 bitar varje gång vi måste lämna bort honom. Jag kommer säkert bli en sådan mamma som älskar ihjäl mina barn. . . Det kan vara farligt det.


image1129

image1130

Tvätta bort ångesten.


Publicerat den: 2008-02-17 [21:11:25]

Tvätta gånger 3 :) Ett av mina intressen:) Väldigt ångestdeämpande... hahaha...
♥Sommarfrisk.
♥Aloe Vera.
♥Aromatherapy.

image1127Dags att piffa till sig lite.


Publicerat den: 2008-02-17 [20:38:22]image1123
Nagelpennan är jag supernöjd med. Bara att stryka under nageln så har man en vit kant på nolltid.

image1124
Resultatet.

image1125
Nivea Visage med havs extrakter och vitamin E.


Vi för alltid:)


Publicerat den: 2008-02-17 [13:52:05]

image1122
Vi 3 för alltid.

Nu ska jag och älsklingen iväg någonstans. Vi har packat ner resekatalogerna och ska sätta oss på något mysigt ställe - dricka kaffe och planera smekmånaden :) Hoppas ni alla har det riktigt bra denna söndag.

Att inte göra ett piss.


Publicerat den: 2008-02-17 [12:45:18]


image1121

Ingen träning idag. Inga måsten idag. Jag tror nog att 5 dagars träning med dubbla pass räcker för denna veckan. Nästa vecka är det dags för nya tag och nya krafter - eller hur var det nu igen? Jag är sååå trött och känner mig inte alls utvilad efter helgen. Det är som om jag alltid befinner mig på jobbet, på SATS - jaaa- överallt än hemma. Jag måste lära mig att inte planera helgen redan på måndag utan bara göra ingenting. Det är det helgen är till för. Att vila upp sig och ladda batterierna. Jag är bara så rädd för just det där - att inte göra någonting. Då tränar jag extra hårt och tankarna flyger iväg... Men jag ska fixa det. Nästa helg ska jag inte planera in någonting alls. Inga fester iaf. Inget sådant. Bara en härlig helg men människor som jag älskar.
Längtar till påsken och långledigheten. Längtar till den 25 april då jag och älsklinger skriver under. 3 dagars ledighet får vi på köpet :) Längtar till sommaren och bröllopet och alla lediga dagar :)

Kommande träningsschema:

Måndag - inget. Jobbar kväll:(
Tisdag - Spinning + step up.
Onsdag - Kondition + Spinning.
Torsdag -inget. Jobbar kväll:(
Fredag - Kondition + dans.
Lördag - Kondition + core.
Söndag - Aerobics.

Mammas hjärta ligger bredvid.


Publicerat den: 2008-02-17 [11:55:42]

Morgonmys med lillprinsen


image1119

image1120

Kvällens jag och jordgubbsvin:)


Publicerat den: 2008-02-16 [17:53:04]


image1116

Första beskrivningen av dagens jag:
Knytklänning från Gina Tricot.
Rosa rosett i håret och vita tossor:)

image1117

image1118
Början på kvällen. Wild Strawberry med färska hallon.


Vårkänslor med blommor!


Publicerat den: 2008-02-16 [15:42:53]


image1115

Soligt och vackert har det varit ute idag. Och tänk att det är påsk nästa månad redan. Herre min Gud...
Jag tror ju fortfarande att det nyss varit Julafton och vi hade en massa folk här hemma. Det bästa hur som med våren är ju alla blommorna. Och då pratar jag om färska blommbuketter, snygga krukväxter och fräscha krukor:)
Jag har mina orkideér här hemma som håller år efter år. Jag behöver bara gå förbi med vattenkannen en gång i veckan så håller de sig :)Verkligen värt att investera i om man vill ha något som håller länge. Och inte någon jäkla ICA - orkideé - utan en stor och snygg en från en riktig blomsterförsäljare :)

Schlager kväll med mat och vin:)


Publicerat den: 2008-02-16 [15:11:36]


image1114

Hej hej mina vänner! Jag har glidit omkring i mysbyxor här hemma sedan jag och älsklingen handlade till ikväll. Ska snart ta itu med maten och alla andra sakerna som ska fixas. Vi ska nämligen ha lite gäster här hemma för att spana in andra delfinalen av Melodifestivalen. Vem tror ni får de två platserna?
Jag tippar självklart på Carola med Andreas Johnson och Ola eller Sanna.

Vilka tror ni går vidare?

Bra & nyttig frukost:)


Publicerat den: 2008-02-16 [11:46:25]

image1113

Min favorit frukost består av:
♥Lättfil eller naturell youghurt 0,5 %.
♥Äpple.
♥Sötmandel eller valnötter.
♥Torkad aprikos.

Bra, nyttigt och så håller jag mig länge innan eller efter träningen:)

SATS nästa stopp.


Publicerat den: 2008-02-16 [09:00:26]


image1112

Nu drar jag iväg och kör en del kondition och ett Core (mag och bål) pass på SATS! Vi ses sen.

Prinsen och hans ben!


Publicerat den: 2008-02-15 [22:19:32]


image1111
Så här glader är lilla Nemo efter kvällens tuggborste:) Den kan han ligga och tugga på under flera timmar. Ibland kan jag vakna mitt i natten och då kan han ligga på mitt huvud och smaska ljudligt:)

Alex Schulman!!!


Publicerat den: 2008-02-15 [22:03:24]

image1110

Denna sköna man ska tydligen börja blogga igen. Jag är överlycklig. Go Alex. Go Alex. Go:)

PS - läs läs läs!!!


Publicerat den: 2008-02-15 [21:40:10]

En tidigt som inspirerar mig mycket och som jag verkligen läser från början till slutet är PS. En ganska så nyhittad tidning för mig och jag är för första gången på länge väldigt nöjd. Synd bara att den kommer ut så sällan. Men  - den som väntar på något gott . . .
Jag rekommenderar er denna starkt.


image1109

Dagens:)


Publicerat den: 2008-02-15 [21:08:29]


image1108

Godkväll mina vänner. Förstår ni hur underbart det är att det äntligen är fredag. Inte nog med att alla var på världens bästa humör på jobbet och att jag fick flexa tidigt idag - utan hemmet sken som bakljuset på en bil och det var rent och snyggt när jag äntligen fick stappla innanför dörren. Körde 40 min trappmaskin, 10 min styrka och 45 min dans idag :) Sköööönt :) Jag fick iaf ha kvar min tvätt och vattning av blommorna - I love it:) Mina pojkar är här hos mig också :) Det kan inte bli bättre.

Hoppas ni också haren fin kväll.

Puss på er.

Vilket naturgodis är bäst?


Publicerat den: 2008-02-15 [13:44:37]


image1107

Favoriterna bland naturgodis måste nog vara:
- Chilli crackers.
- Rostade majs.
- Choklad Cashew.
- Choklad jordgubb.
- Choklad youghurt.
- Rostade solrosfrön.
- Torkade aprikoser.

Och eftersom det är helg så ska jag unna mig några gram naturgodis :) As always:)

Vad gillar ni för naturgodis då?

Konsten att sticka:)


Publicerat den: 2008-02-15 [10:45:49]

image1106

Jag funderar på att återuppta min lilla sticknings business. Väldigt avkopplande och roligt :)
Behöver en vårhalsduk så det blir nog det. Måste bara komma på hur man gjorde :)

Dessa bröllopsskor blev det!


Publicerat den: 2008-02-15 [09:13:13]

Det blev dessa snyggingar till bröllopet. Rosetten är finare på de och så är de i vitt - vilket passar till bröllopsklänningen. Och så är klacken endast 7,5 cm och inte 12...Det som är bra är att man alltid kan knyta extra mycket rosett baktill utan att det blir konstigt. Kanske överraskar jag med röda rosetter :)


image1105

Fredagskänsla:)


Publicerat den: 2008-02-15 [06:11:52]


image1104
Fredag - pussa, gosa och krama era älsklingar alltid. Alltid.

Its friday boys and girls :) Den bästa dagen på hela veckan.

Jag älskar fredagar!

En glad jäkel:)


Publicerat den: 2008-02-14 [21:43:20]


image1103
Kolla in gladisarna här :)

Hej hej mina vänner. Och tack för allt fint ni skriver till mig. Jag har verkligen inte haft en så bra alla hjärtans dag som denna. Först och främst var jag ute med Blodbussen på Öckerö idag. Sol, hav och mycket trevliga människor all day long. Många kärleksfulla sms,  ord och samtal. Väl hemma hade älsklingen handlat räkor, rosor, trisslotter och söta lakan - och rosa som jag är i hjärtat så smällter jag självklart som en isbit :) Så här kärleksfull ska man alltid vara mot sin älskling - oavsett dag och tillfälle - något jag är bortskämd med :) Tack och lov!

Vad har ni gjort idag då?


Imorgon är det fredag :)
Yeyyyyy. Jag ska dansa och träna kondition. Yeyyyy. Sen ska jag vattna blommorna och städa lite här och där här hemma. Måla naglarna och dricka 2 glas vin. Yeyyyyy. Kanske sparkar jag boll med vovvso också. Han är så duktig - min lilla fotbollsspelare :)Det är livet mina vänner. Det är livet.

Och eftersom jag lovade bröllopsuppdatering idag. Så lovar jag på heder och samvete att det blir imorgon :) Ja - jag har valt skor och vunnit budet :) Mer får ni veta imorgon som sagt. Puss på er och god natt. Jag ska krypa ner under mina fina lakan med min nya bok som kom på posten idag. Jag ska läsa om ätstörningshelvetet och spotta anorexidjävulen rak i fejan.

Godnatt!

Rosor och hjärtan:)


Publicerat den: 2008-02-14 [21:31:11]


Rosor i rosa och vitt. Inte bara för att det är alla hjärtans dag - utan för att det är två tråkiga dagar för mig. Dessa blommor får mig att le :) Tack mitt hjärta!

image1101

image1102
dessa underbara lakan hade darlingen köpt och bäddat med :)

Puppy love. Wedding update soon :)


Publicerat den: 2008-02-14 [08:44:29]


image1100

Sorry för dålig uppdatering under gårdagen men jag orkade knappt göra något efter en jobbig dag. Idag kommer inte heller att vara så där jätte skoj men jag får försöka göra det bästa av det. Det är ju för all del alla hjärtans dag - och fastän vi alltid borde vara kärleksfulla och snälla mot varandra så firars denna dag över hela världen!
Därför önskar jag er en mycket fin dag men många pussar och kramar. Jag själv ska snart knalla över till sjuksköterskan och ha mitt vanliga möte. Hoppas hon inte blir allt för arg att jag inte gjort "hemläxan". Jag får skylla på hektiskt veckan. Ikväll - lovar jag update med lite bröllopsuppdatering and so on :)

P. S I love you!


Publicerat den: 2008-02-14 [08:38:02]

En härlig tjej räddade min morgon idag. Tack för vinsten av biobiljetterna:) Självklart ska jag i sitta i biomörkret, käka pop-corn och mysa. Me and my man :)

image1099

4 år av oändlig sorg!!!


Publicerat den: 2008-02-13 [06:48:54]image1098
4 långa år har gått sedan Hera försvann och även 23 andra hjärtan och själar ner i djupet. Idag är en mycket tung dag för mig och för många andra. Idag är det 4 år sedan Filko, Ferdinandov, Georgiev - ett förre detta hjärta, kärlek, allt - inte med vilja, men med tvång - hamnade på andra sidan stranden.

Jag tror det var någonting om enkelheten i att mötas.
Någonting om värmen mellan händer & mellan ögon.
Och om alla de där språken som inte alls har med ord att göra.
Jag tror det var någonting om mjukhet utan rädsla.
Någonting om att våga lita på och stå kvar och inte alls gå sönder.
Jag tror det var någonting om självklarheter hos drömmar.
Någonting om att dansa i regnet och sjunga högt. . .
och att aldrig tvivla på skrattens förmåga att bygga broar.
Jag tror det var någonting om att leva.


- anna irekvist-

Min nya brudslöja är hemma!!!


Publicerat den: 2008-02-12 [21:32:23]


image1095
Så vackra detaljer. Kanten är gjord av denna vackra spets och som ni vet är ju spets mode 2008.

image1096
Här är den i full size.

image1097
Ganska så lång är den men den sitter precis som den ska. jag är kanon nöjd med paketeringen. Slöjan var inte skrynklig alls och väldigt varsamt hanterat. Kanon nöjd och precis det jag önskat mig.

Bröllopsskor igen. Vilka???


Publicerat den: 2008-02-12 [17:54:50]image1093


image1094

Vilken av dessa två par? Båda är ju underbara. Men jag föll för nr 2 mest. Vad tycker ni???ett måste idag...


Publicerat den: 2008-02-12 [17:08:05]

Ush jag vill här ifrån. Vi har extra öppet på jobbet och inga givare. Då förstår ni att det är jobbigt och minuterna tickar på såååå långsamt. Det ända jag kan hoppas på är att jag hinner till min step -up och det bara måste jag idag. Annars får jag seriöst kanonångest ikväll... Idag har det kliat riktigt ordentligt i kroppen och då är träningen väldigt behövligt och idag är det ett måste på ett eller annat vis. På torsdag är det sjuksköterska men ingen sjukgymnast. Jag måste ta hand om lillen nu när pappa inte kan.

Vad gör ni då?

Jag hatar alla hjärtans dag.


Publicerat den: 2008-02-12 [08:42:12]


image1092

Godmorgon mina vänner. Pga seeg blogg och ännu seeegare dator så har det varit dåligt med uppdatering. Men jag försöker iaf. Är även upptagen med en massa andra saker runt omkring. Bla. träningen som den här veckan är rätt så hektisk. Hur som. Vi är inne på dag 2 denna veckan :) Jag börjar lite senare och har lille mannen här bredvid.Han ligger på soffkanten och spejar ut genom fönstret...kanske går det förbi en korvbit.... kanske inte...
Hoppas verkligen att lite bröllopssaker kan börja ramla ner genom posten. Väntar både på slöja, presenter, gästböcker och servetter :)
.
.
.

Och btw så är det alla hjärtans dag snart.
Jag hatar alla hjärtans dag.
Imorgon är det 4 år sedan olyckan.
På alla hjärtans dag är det 4 år sedan den värsta dagen i mitt liv.
Så ni förstår varför jag avskyr alla hjärtans dag...

Jäkla skitblogg...


Publicerat den: 2008-02-11 [21:13:43]

image1089


Vilken seeeg skitblogg vi har här ikväll. Och inte blev det något vidare bra bröllopsbloggande ikväll heller. Ni får nöja er med någon liten bild på bröllopsskor nedanför. Bloggen är ofta seg :( Surt. Hur som. Månadagen är över och det var hur underbart som helst att jobba ett dagspass :) Man kan båda träna och umgås med älsklingarna :)
Nu är det dags för sängen dock. Jag lovar lite mera uppdatering under de kommande dagarna :) Helgen kommer hur som att bli rolig - med lite hemlagat, vin , melodifestivalen och lite spel:) Puss på er  och godnatt!

Weddingshoes again :)


Publicerat den: 2008-02-11 [20:50:37]


Om bröllopsskor...

image1090

En av favoritskorna är dessa från www.www.cinderellabella.com.

image1091

Rosenrot för ork, skärpa och välbefinnande.


Publicerat den: 2008-02-11 [10:09:13]


image1088

Den här ska inhandlas idag :) Värt att testa iaf. Omega 3 tycker jag har haft en bra effekt på mig.
Original Arctic Root Extra Stark Rosenrot minskar stresskänslan. Det ger mer energi, man blir lugnare och får större tålamod. Utsedd till Årets Hälsokostprodukt i Sverige tre år i rad. Skärpan och koncentrationen ökar och man känner större glädje. Baseras på det mest högkoncentrerade och väldokumenterade rosenrotsextraktet i Sverige - SHR-5 (Original Arctic Extrakt). Effekten är dokumenterad i många kliniska studier.

Måndag as in Monday.


Publicerat den: 2008-02-11 [06:18:25]

Happy monday!

Bläää for monday:(


Publicerat den: 2008-02-10 [21:26:35]


image1085
Blääääää for monday :(

Blää för måndagen - men å andra sidan - VAD SKA MAN GÖRA? Självklart det bästa av det. Vi kan ju som sagt inte ändra att det är måndag och måndag ska det bli för att fredagen ska komma lite fortare.
Imorgon kör jag ett dagspass vilket är bra. Jag går hem när de andra får jobba vidare :) Detta betyder träning för min del :) Yeyyyy :) Mina vänner. Jag önskar er en trevlig söndagskväll och lägg är tidigt så är ni pigga imorgon :)

Kommande träningschema:
Måndag: Spinning + trappmaskin.
Tisdag: Step - up.
Onsdag: Spinning + ev trappmaskin.
Torsdag: Vila.
Fredag: Dans+ trappmaskin.
Lördag: Core + trappmaskin.
Söndag: Aerobics.

Juicy couture!


Publicerat den: 2008-02-10 [20:58:08]


Älskar den här Juicy couture plånboken. Kanske slår jag till :) Jag har ju någon dag att tänka på det :)

image1086

image1087

Bröllopsmässan i Göteborg!!!


Publicerat den: 2008-02-10 [16:42:32]

Jag måste faktiskt säga att Bröllopsmässan på Konserthuset i Göteborg inte var något vidare. Den var ganska så fattig i utbudet av skor, klänningar, slöjor och tårtor. Dock fanns det rätt så många guldsmedsbutiker där och det var ju det vi var ute efter. Som sagt så fastnade vi för Handswedens produkter och så var det en till guldsmed där vi själva kunde designa ringarnas storlek, stenens funktion osv :) Så nu ska vi sitta med informationen och välja :)

image1084

En av favoritringarna:)


Publicerat den: 2008-02-10 [16:19:08]

image1083
Ring i vit guld med 32 sr briljanter infattade på sidan. Pris: Beroende på stenarnas storlek. Dock 17.000 kr och uppåt. Källa: www.handsweden.se Jag har länge spanat in dessa ringar men har alltid tyckt att priset är ganska så stort. Dock är det ringar som man bygger ut. Dvs: Man bygger ut med antingen en smal, lite tjockare, mera eller mindre stenar under livet gång. Något att önska sig vid speciella tillfällen.
Bröllopsmässan i Göteborg!


Publicerat den: 2008-02-10 [08:34:22]


Älsklingen var så stilig igår och jag var klädd i detta :) Svart polotröja och svart tyllkjol:) Idag är det dags för Bröllopsmässan på Konserthuset :) Kommer att bli spännande att titta på alla vackra saker som har med bröllop att göra. Vare sig man ska gifta sig eller inte så tror jag nog att det är skoj att gå omkring. Men först tänkte jag mig ett Aerobics pass. Så vi hörs sen.

image1081

image1082

Me & my man :) Love!!!


Publicerat den: 2008-02-09 [22:34:25]

image1079
Me & my man på väg hem från festivalen :)

image1080
Puss puss puss. Endless love.

Melodifestivalen Live!!!


Publicerat den: 2008-02-09 [22:28:41]


Vilken mysig och rolig kväll jag och älsklingen har haft på Skandinavium :) Vi satt rätt så bra men bilderna blev lite suddiga. Hoppas ni tycker om de iaf. Visst blev vi paffa när inte E- type gick till Globen direkt men vi får hoppas på att de får en plats i andra chansen...

Vem gillade ni mest ikväll då???

image1072
Pop corn och vatten :)

image1073
E-type & The Poodles.


image1076
Crister Sjögren showar.

image1078
Björn Gustavsson var kvällens höjdpunkt enligt mig. Sååå jäkla rolig :)Kan sitta själv :)


Publicerat den: 2008-02-09 [18:07:23]

209239-1069
Lillen här önskar er alla en trevlig lördagskväll :) Det vet jag iaf. att vi kommer att ha.
Vi ses kanske i tv rutan - om ni nu spanar in melodifestivalen så att säga.Du har nyckeln till ditt liv - använd den!!!


Publicerat den: 2008-02-09 [16:22:44]

Var inne på en av mina favoritbloggar idag och hittade denna underbara text!!! Läs!

Du har nyckeln till ditt liv - använd den!

Oavsett hur bra eller dåligt ditt liv verkar just nu är du den enda som har nyckeln till din egen balans och framgång, skriver framgångscoachen Hans Thörn.


Tänk dig att du har en skattkista som innehåller allt du behöver för att skapa balans i din ekonomi, hälsa och relationer. Här finns också glädje, framgång och inre trygghet. Tänk om jag säger till dig att den enda som kan skapa det du vill ha är du själv, och du är inte beroende av yttre omständigheter, utan av din inre tro på dig själv. Många skulle säga att detta inte kan vara möjligt när de har det så tufft just nu.


Men lösningen ligger inte utanför dig, utan inom dig och den enda som har nyckeln till din skattkista är du själv. Du kanske säger att om jag hade pengar så är allt möjligt. Till viss del är det sant, men pengar kan inte köpa dig lycka och kontroll över ditt liv. Det är därför du ser så många så kallade framgångsrika vara i total obalans med sina liv och inga pengar kan hjälpa dem att skapa balans. Vi har poppsångaren Robbie Williams och modellen Kate Moss som kämpar med sina liv, men inga pengar kan få någon annan att skapa balans åt dem.


Det handlar alltid om ett beslut att lämna det gamla bakom sig och aldrig återvända. Man behöver också skapa sina egna värderingar av vad som är rätt och fel eftersom du är den enda som har nyckeln till dig själv.

Ett gott råd är att ta råd av affärsmän, mentorer, coacher, psykologer, läkare, advokater etc., och lyssna på vad de har att säga och skapa sen en egen bild hur du ska lösa något. Ofta går detta gradvis där man i början kanske förlitar sig på någons råd till 100%, men efter ett tag tar man 100% eget ansvar för sina egna handlingar.


Enligt mig så fungerar en coach på bästa sätt när de stödjer klienten att utveckla sin egen beslutsförmåga så att de tar ansvar och öppnar upp sin skattkista, som var där hela tiden, men nyckeln passade inte tills de insåg sin egen förmåga att skapa det de vill ha.


Tänk att du får ett råd från någon som har stort kunnande inom ett visst område. Du förstår vad personen säger men du kan inte ta åt dig informationen till 100%, För att du ska kunna utnyttja de goda råden behöver du omvandla informationen så att den passar dina egna värderingar, och plötsligt så är skattkistan öppen.
Det är därför det inte finns något standard svar hur man skapar balans och framgång. En diet eller ett ekonomiskt råd kanske passar den ena, men inte den andra. Våga vara unik och skapa din egen kompott av balans och framgång.


Råd för att komma en bit på vägen:


1. Ta reda på hur du vill att din skattkista ska se ut.
2. Skaffa den information du behöver utifrån som du behöver för att öppna kistan. Det kan vara utbildning, rådgivning eller något annat.
3. Anpassa informationen så att den passar dig och dina värderingar.
4. Öppna kistan och ta del av din skatt.

Lycka till med uppgiften.


Jag ser fram emot ännu en framgångsrik vecka.

Hans Thörn
Lifebalance AB

PS. Vill du veta mer vad Hans gör se http://www.infinitcoach.com/


Konsten att supa skallen av sig.


Publicerat den: 2008-02-09 [16:01:39]


image1071
En favorit i repris. Tavlan i tvättrummet.

Sitter hemma för tillfället och bara gör precis ingenting. Det är så skönt att inte behöva göra någonting alls. Många av oss jobbar ihjäl oss varje vardag för att i princip supa oss redlösa på lördagen och sitta hemma och kräkas hela söndagen. Eller så engagerar man sig i en massa måsten så tröttar ut en - och måndagen känns som pest och pina. Visst är det trevlig att träffa vänner lite då och då - men då och då är inte ett måste.


Himlens vackra kontraster!


Publicerat den: 2008-02-09 [15:37:24]

Tack käre far för den fina boken. Jag har spanat in den länge och tycker att bilderna och kontrasterna är helt underbart vackra. Tänk att en enkel sak, som finns där dag in och dag ut kan föra med sig så mycket glädje, tårar och känslor :) Så idag - efter pappas handlande av mat och diverse andra saker - så kom han hem med den. och den var bara till mig :)

image1070

Trappmaskin & Core - en bra start på dagen!


Publicerat den: 2008-02-09 [12:54:58]image1068
En solig bild från förra sommaren. Landvetter flygplats och första omgången ner till Bulgarien :)

Godddag mina vänner! Hur mår ni denna strålande vackra lördagsmorgon?
Jag mår super och solen skiner så där underbart här i kalla med vackra Sverige :) Dagen började allt för tidigt för mig och jag han både ta mig igenom ett hårt pass på trappmaskinen och därefter ett Core pass på SATS. Mår hur bra som helst. Sitter för tillfället hemma hos mamma och pappa och käkar naturgodis :)
Ikväll är det Melodifestivalen för hela slanten :) så vi ses i dimman :)

Är Skandinavium inomhus???


Publicerat den: 2008-02-08 [23:12:26]

Godkväll sötisar. Vad gör ni denna fredagskväll? Älsklingen och jag ska snart gå och lägga oss efter en båda hektiskt dag på jobbet och kondition + dans på SATS. Något som jag nästan var på väg att hoppa över - jaa - strunta i idag. Jag har nämligen varit dödstrött och så tom i bollen att jag knappt kunde byta några ord med varken kollegor eller givare. Ush :( Men karaktären ville jag behålla -så jag knallade dit direkt efter jobbet och VIPS - så var jag pigg igen :) Try it. It works!!!
Hur som. Morgondagen inleds också med ett träningpass och därefter ska jag knalla hem till mamma och pappa för att umgås lite. Jag har redan packat smörgåsarna- en till innan träningen och en till efter träningen. Älsklingen ska spela fotbollsmatche efter jobbet och kommer lite senare hem. Hoppas deras lag vinner nu. Jag hejar så det ekar :)
Därefter - imorgon kväll med andra ord så har vi två bra platser på Skandinavium för att medverka på den första delev av: Melodifestivalen!!! Yeyyy - I´ve never been på sådana kvällar innan :) Jag trodde ju att Skandinavium var utomhus... hahahahah

image1065

Det är något magiskt...


Publicerat den: 2008-02-08 [22:43:27]

image1064
Så himla vacker är denna bilden. Det finns något magiskt med en ensam väg. De vackra färgerna på åkern bredvid och så det gammla, ruckliga och övergivna huset. Vilken mäktig bild!!!

På smällen!!!


Publicerat den: 2008-02-08 [22:29:49]

Inte Jag - men filmen: På smällen går just nu på högvarv här hemma. Absolut ingenting jag kan rek. Inte min typ av humor för 5 öre. Kort och gott kan man titta eller lyssna på filmen samtidigt som man gör 10 andra saker. Så betyg 1,5 av 5 får den av mig. OBS: Do not rent!!!

image1063Bli vän med kroppen & maten!


Publicerat den: 2008-02-08 [09:46:18]

image1062 
Blev tipsad av en annan bloggare om den här boken. Tror nog att den är ganska så lättläst och så har den fått väldigt bra betyg. Det skadar hur som aldrig att testa den. Så den är nu på väg hem tiss oss. Pris: 39 kr från http://www.adlibris.se/  helt fraktfritt :)

Friday - a good day!!!


Publicerat den: 2008-02-07 [22:47:16]


image1061

2 avsnitt av Couplings avklarade. Vi tänker gå och lägga oss. Hoppas verkligen att jag somanr fort ikväll. Tankarna snurrar nu på kvällen och det är då det är som värst. Hoppas morgondagen - som för övrigt är fredag  - börja med färska tankar och känslor. Dagstur på Droppen och därefter är det Dans och förhoppningsvis kondition på SATS som gäller. Längtar!!!

Vad ska ni göra imorgon mina vänner?

Coupling - is the best!!!


Publicerat den: 2008-02-07 [21:39:01]

Jag vet att jag nämnt detta tidigare. Men har ni inte sett serien Coupling så går ni misste om väääldigt mycket.
Antingen så köper ni boxen med alla asvnitt eller provar med att se ett avsnitt i taget - TV 4 Komedi :) Jag lovar att ni inte kommer att ångra valet :)

image1060

Shabby is nice!


Publicerat den: 2008-02-07 [21:28:23]

image1059

Detta vackra set kan ni hitta här http://www.shabbychic.com
Jag älskar allt som har med Shabby chick att göra. Kommer abolut att inreda det framtida babyrummet i dessa ljusa och vackra färger. I en sådant mörkt land kan man inte annat än fejka ljus :)

Ideén är köpt!!!


Publicerat den: 2008-02-07 [18:07:39]

Sorry för dålig uppdatering. Men ssk tiden och drtiden drog ut på min sovmorgon så att jag har inte hunnit med så mycket mer än arbetet. Kort och gott så har allt gått bra idag. Doktorn köpte min behandlingsidé och är villig att hoppas över vägningar och matlistor. Och jag?! Jag är mer än glad för det.
Vad gör ni då? Snart helg ju :) Vad händer då?
För mig är det först och främst träning som gäller.  På lördag har älsklingen och jag biljetter till första etappet inför Melodifestivalen på Skandinavium :) Spännande!!!! Sedan på söndagen så ärdet ju Bröllopsmässa :)
Ha nu en skön dag och kväll mina vänner så hörs vi sen :)

puss puss.

Vigselanmälan!!!


Publicerat den: 2008-02-06 [20:53:29]

image1058
Här är den. Våran vigselanmälan. Dock behöver vi en anmälan som vi ska skicka till Tingsrätten istället för Rådhuset. Vi vill nämligen äkta varandra en fredag. Då våra vittnen ( min besta vän och hennes sambo) självklart närvara och så älsklingens bästa vän ink. sambo. Sedan kanske vi åker bort en dag eller två :)  Tänk nu på att vi endast skriver under här i Sverige. Vi kommer därför inte räkna detta som våran bröllopsdag. Efternamn kommer jag att byta efter bröllopet i sommar :) Vi har även hinderprövningsbeviset här hemma :)

Idag är det 5 månader kvar tills vi blir man & hustru!!!

Ät och håll käften!


Publicerat den: 2008-02-06 [20:19:47]


image1057
Mitt allt. Mina två pojkar.Min lilla lilla minifamilj:)

Nu ligger vi här. Älsklingen och jag. Halvt avdäckade i soffan. Han spanar på fotbollen - Sverige vs Turkiet och jag masserar mina arma vader. Körde trappmaskin i 30 min och spinning idag :) Underbart härligt. Men efter en dag på jobbet så är man ganska så mör i kroppen faktiskt. Vad gör ni då? Är det matchen som gäller ikväll?
Jag laddar inför morgondagens uppföljning hos doktorn och sjuksköterskan. Hoppas läkaren också håller med om att matschemat och vägningen inte är en bra behandlingsmetod. Annars vet jag inte vad som kommer att hända... Jag flyter med. Jag tvingar mig själv att äta. Fastän jag inte har fått tillbaka de riktiga hungerkänslorna. Jag packar matlådor och påsar med mat och jag äter det. Jag mår bra just nu. Det är good times :)
Försöker ignorera denna vikthysteri som damerna på jobbet sysslar med. De flesta vet ju inte att sådant prat påverkar mig. Därför undviker jag att delta. Jag äter och håller käften helt enkelt!!!!!!!
Jag förbannar de flesta i min tysthet. Jävla skit. det FUNGERAR INTE ATT HÅLLA EN BANTARDIET ETT TAG FÖR ATT SEDAN DYKA NER I FET MAT IGEN. Ät allt. Med måtta. Träna och lev livet för i helvete.

Denna tropiska värme :)


Publicerat den: 2008-02-06 [07:20:35]


image1056
längtar till våren då vi kan sitta på balkongen och äta frukost en tidig lördagsmorgon :)

Godmorgon mina vänner. Skriver ifrån jobbet en kortis med tanke på att våran dator var segare än vanligt denna morgon - och jag som hade laddat med att gå upp tidigt och kokat kaffe fick sitta framför tv:n ist :( Vi måste verkligen inst. om båda datorerna snart. Jag blir så förbannad på dem :(
Vad händer idag då i denna tropiska värme?
Själv har jag ett tidigt arbetspass och därefter väntar ett välförtjänt spinningspass på SATS :) Underbart!
Önskar er alla en fin lilllördag!

Fettisdagen:)


Publicerat den: 2008-02-05 [22:04:42]

image1055

Har ni käkat några idag då?
Jag har hoppat över min men kanske en liten bit till helgen :) Annars väntar jag tills nästa år :) Jag längtar:)


A one way ticket!!!


Publicerat den: 2008-02-05 [21:20:22]

image1054
Godkväll mina vänner. Hur mår ni ikväll??? Sitter ni framför The Beach och gottar er eller?
Älsklingen och jag har precis avslutat middagen som bestod av lins/böngryta med couscous och sallad :) Förstår ni hur underbart det är att äta en varm måltid och inte endast ha en jäkla iskall sallad på tallriken? Förstå ni hur underbart det är att inte jämnt och ständigt vara uppsvullen runt magen? Att inte jämnt och ständigt gå runt och frysa. Att inte jämnt glömma det som precis har sagts. Varför har jag utsatt mig för detta? Jag är ju inte på långa vägar frisk - men om det ska vara så här underbart på "andra sidan" så köper jag endast a one way ticket :)
Dagen är slut och jag har ätit normalt. Tränat två pass på SATS ink. 30 min trappmaskin :) Nu ska jag bara kryper ner i soffan och dricka varm thé.

Kram på er alla där ute.
Ta hand om varandra.
Godnatt.


Att kunna flexa.


Publicerat den: 2008-02-05 [15:21:05]


image1053
Eftersom vi är så många på jobbet idag och det är så lungt på jobbet så gick det bra att flexa ut några timmar för tidigt. Väldigt skönt måste jag säga. Att få vila sig några timmar mitt i veckan och samtidigt ta hand om vovvso som blivit lite dålig i magen. Får nämligen springa ut och in med honom i tid och oditd så att han inte bajsar här hemma. För övrigt är han pigg, dricker vatten och är hungrig men idag får han endast nöja sig med vattnet den lilla stackaren :( Mammas skatt. Hoppas verkligen att han mår bättre snart.
Nu laddar jag inför spinningspasset och step-up passet. Vi ses sen.


Cupcakes for the wedding. I love them!!!


Publicerat den: 2008-02-04 [21:53:11]

image1052

Pamela Ewing!!!


Publicerat den: 2008-02-04 [21:20:29]

image1051

Måndagen över. Och ni vet ju hur jag brukar tänka. Vi kan inte ha helg utan måndag och resten av dagarna :)
Har ni haft en bra måndag då? Här har det varit lite seeegt men dagen avslutades bra. Älsklingen har nämligen lämnat Trombocyter för första gången och det gick alla tiders :) Duktig, så duktig!!!
Jag tänker iaf. ge mig tidigt ikväll och efter vanilj the´t hoppa i säng. Imorgon är det två träningspass på raken och då ska man vara utvilad :) Är faktiskt ledsen också.  Pam Ewing är allvarligt skadad i Dallas och hon kanske inte kommer att vara med längre :(  Tycker att hon är fantastiskt vacker. Bland det vackraste som finns. Mamma kommer som sagt på första plats!!!

Önskar er därför en mycket bra måndagskväll.

Tänk vad underbart det är att det äntligen är måndag!


Publicerat den: 2008-02-04 [09:29:22]


Nu snart ska jag iväg och jobba. Det kommer att bli kanon. Visst kommer veckan att bli underbar. Få jobba med det man älskar. Få träna upp kroppen på SATS. Få äta mat eftersom kroppen och själen behöver det. Få mysa och gosa med männen i mitt liv. Lägga mig i tid för att vara pigg och vaken dagen efter. Tänk - utan dessa sk " små vardagliga sysslor" - så hade jag varit utan en hand att hålla, utan ett jobb och utan aktiviteter. Det "lilla" i livet kan vara det största du någonsin kommer att äga. Kommer att älska.

Ha en fin måndag Sverige.
För det ska jag verkligen ha.image1050

Wedding update - done!!!


Publicerat den: 2008-02-03 [21:52:18]

image1049

Chihuahuan Nemo i bilder :)


Publicerat den: 2008-02-03 [21:47:53]

image1048

Home sweet home...


Publicerat den: 2008-02-03 [21:02:20]

image1047

Wedding - update soon :)


Publicerat den: 2008-02-03 [20:39:09]

image1046

Träningsschemat inför kommande veckan!


Publicerat den: 2008-02-03 [20:17:15]

image1043

Ny vecka och nya tag på SATS. Kommande träningsdagar ser ut så här:


Måndag: Inget - jobbar kväll:(
Tisdag: Spinning + Step up.
Onsdag: Spinning.
Torsdag: Inget - jobbar kväll:(
Fredag: Dans.
Lördag: Dans.
Söndag: Aerobic.

[ev. förändringar kan förekomma.]


First wedding favor - done!!!


Publicerat den: 2008-02-03 [17:06:07]

image1042
Första presenten till bröllopsgästerna är beställd och betald :) Jag kan säga att det går i tonerna ljusblått :)

De vackraste av de alla:)


Publicerat den: 2008-02-03 [16:47:31]

Pioner måste vara bland de vackraste som finns i blomvärlden :) Det är en rossort om jag inte har fel. Hittade denna fina vas hos: www.cultdesign.se att inreda hemmet med.

image1040image1041

Klippa, klistra & planera :)


Publicerat den: 2008-02-03 [16:11:42]

image1039
lånad bild

Nyss hemkommen ifrån IKEA. Det blev en del ramar och ljus inköpta där. Nästintill obligatoriskt är det med värmeljus. Inte nog med att de är billiga och snygga - de luktar gott också :) Några förpackningar rosenblad blev det också - för att fylla ut bröllopsförådet :) Tänkte sätta mig och klippa i bröllopstidningarna nu :) Vi ses sen :)

Semla vs fettisbulle :)


Publicerat den: 2008-02-03 [12:15:17]

image1038Nu försvinner vi till IKEA och Kungsmässan :) Är riktig sugen på en semla - men vi går långsamt fram och jag är inte där än. Kanske någon annan dag. Nästa år är garanterat :) Något jag kommer att unna mig efter alla svåra tentor :)

Säger ni Fettisbulle eller Semla???

kram på er.

Filmnytt:)


Publicerat den: 2008-02-03 [06:55:18]

image1037
Lördagskvällen spenderades framför denna roliga film med Ben Stiller.
Absolut värd att se. Betyg: 3 av 5.

Arbetsskadad...


Publicerat den: 2008-02-03 [06:21:34]

image1036Oj så tidigt jag var uppe igen:) Men är man arbetsskadad och tror att jag ska upp och jobba så får jag sitta här och vänta på att resten av den lilla familjen ska vakna! Sitter för tillfället och spanar på ett konstigt barnprogram och dricker lite kaffe. Frukost blir det när familjen vaknar och piggnar till lite :)Jahopp. Och vad ska hända idag? IKEA pratade vi om. Så då blir det antagligen det :) Btw så älskar jag söndagar. Vattna blommorna, tvätta, vika kläder och bara spatsera runt i myskläder :)
Godmorgon :)

Nemo i bilder :)


Publicerat den: 2008-02-02 [21:25:40]


image1035

Jag ska dränka DET i mat!!!


Publicerat den: 2008-02-02 [18:12:57]

image1033

Vilken underbar vecka det har varit. Det måste jag ändå hålla med om. Någonting stort har hänt denna veckan och det håller fortfarande i sig. Mer än någonsin. Någonting har vänt. I tankar och handlingar och allt som har med kropp och själ att göra. Med små, små steg har jag börjat äta varm mat och unnat mig saker som jag tycker om utan någon större ångest. Jag undviker vågen för att inte koncentrera mig på siffror, utan jobbar mycket med att acceptera min kropp, äta bra och nyttig mat, unna mig lite gott då och då och träna, träna och åter träna :) Men jag tränar inte för att gå ner i vikt. NEJ! Jag VILL inte gå ner i vikt. Jag har aldrig önskat det. ALDRIG.
Jag vill aldrig mera fasa inför en middag.
Jag vill aldrig mera fundera på vad vi får för mat när vi går bort hos våra vänner.
Jag vill äta med min mamma och pappa och slippa undvika dem. Vi har mycket att ta igen.
Jag ska äta frukost, lunch och middag - varje dag. Ink 2 mellanmål.
Jag ska äta 2 varma mål om dagen utan att känna mig smutsig.
Jag får unna mig lite snacks, godis och vin lite då och då :)
Det jag begär av er är att ALDRIG någonsin kommentera min kropp.
Ni har inte med min kropp att göra.
När jag åter är stark i psyket och tankarna så kommer JAG själv att tala om för er - när ni åter kan säga att jag ser fin ut. I nu läget passar det bara inte. Jag hoppas att ni förstår.
Jag ska lyckas.

Jag ska dränka DET i mat.
Jag ska dränka DET i bra tankar.
Jag ska dränka DET i skratt, positiva ord och tankar.
Jag ska dränka DET jäkla monstret i det underbara livet och ALDRIG mera låta det ta över mitt liv.
För så länge jag kämpar emot och så länge jag svär, skriker och slår DET i min tysthet så blir den allt mindre och mindre. För att i slutet få försvinna. För gott får vi hoppas.
Kämpa på tjejer och killar.
Det finns en väg ut.

Vin vs räkor :)


Publicerat den: 2008-02-02 [16:44:39]

Oj vilken dålig uppdatering. Men jag har verkligen varit mör i kroppen efter dagens träning. Som blev:
Trappmaskinen - 30 min. (bra om man vill gå ner i vikt. Något jag INTE strävar mot utan har den som uppvärmning.)
Core - 30 min. (intenisva magövningar, fokus på mage, rygg och hållning).
Body Pump - 55 min. (något som absolut inte var för mig. Jag är mer för stenhård cyckel eller graciös dans:)

Väl hemma efter att ha inhandlat vin och räkor så däckade jag faktiskt av i sängen. Under 2 timmar sov jag gått och lät lunchen få smällta, magen vila och dåliga tankar skjutas iväg. So far so good :)

Vad gör ni ikväll då?
Jag ska banka upp lite saker på väggen hade jag tänkt.
image1032

30 days of night.


Publicerat den: 2008-02-01 [23:30:05]

image1031
God natt mina vänner. Vi har precis kommit innanför dörren efter att ha varit och sett filmen: 30 days of night med Josh Hartnett. Betyg: 3 av 5 får den av mig. Absolut värt att se om man tycker om zombie filmer :)
Nu tänkte jag som sagt hoppa ner i sängen och sova. Imorgon är det dags för Body Pump och Core på SATS. Ska även försöka få in lite egen kondition innan första passet. Så Ipoden är igång och laddas för fullt.

God natt

I biomörkret :)


Publicerat den: 2008-02-01 [20:21:31]

image1030
Mitt goa biogodis. Något jag längtat efter under hela dagen. Kostar ca 19 kr/ ICA.

Trappmaskin vs Trampmaskin .)


Publicerat den: 2008-02-01 [20:08:13]

image1029Godkväll mina vänner. Fredagskväll och jag trivs för fullt :) Fick flexa lite tidigare från jobbet för att åka tidigare till träningen. Trodde verkligen att de iaf hade spinningen kvar på schemat idag men tyvärr var ALLA klasser inställda. Så ist. körde jag ett eget komponert pass med Trampmasking och Trappmaskin, därefter lite mag och ryggövningar. Hur underbart som helst. Jag känner mig som nyfödd :)
Vi har ätit och ska snart iväg på bio. Önskar er därför en fin kväl :)

stor kram

Nytt på Bröllopsfronten!!!


Publicerat den: 2008-02-01 [10:38:07]


Våran nya beställning från Romance :) Ohhh vad glad jag är :)
209239-1028
Gästbok med plats för över 1000 namnteckningar. Som graveras på en silverpläterad, självhäftande metallplatta, som monteras på böckernas omslag. Båda för 479 kr.

209239-1027

Perwinkeblå matservetter. Med våra namn och datum. Betsällde ca 150 st. Pris: Ca 300 kr och då med texten ink.

209239-1026

Konfettihjärtan för borddekoration. Ca 1000 för en påse. Jag beställde 2 st att ha till bordet. Pris: 39 kr/påsen.

Källa:
http://www.romance.se

Thank God its friday :)


Publicerat den: 2008-02-01 [06:16:45]

image1024Thank God its friday! Den bästa dagen på hela veckan :) Sista arbetsdagen på veckan som sagt. ett härligt spinningspass efter alla givarna väntar därefter. Lite synd är det att de har satt 3 gula pass - tre dagar i rad, vilket medför att vi som inte kan någon annan dag aldrig får spinna på högre nivå..... Men - det är ju därför förslagslådan finns och jag som aldrig är den som klagar... Hur som. Vad gör ni idag då? Jag ska på min tredje dejt ikväll :)


bloglovin