Top listan till bröllopet!


Publicerat den: 2008-02-22 [22:01:10]


image1145

Det är mycket velande fram och tillbaka med låtar till bröllopet. Svärfar och hans hustru har reda skrivit lite låtideér till bröllopet - så det tackar vi för. Nu gäller det bara att välja ut någon av dessa ... 
Jag har haft mardrömmar dessa dagar. Om bröllopet alltså. Den första handlade om att inredningen var helt på tok fel och stolarna tyckte jag inte alls om - hahah. Bröllopsfesten varade endast några minuter och jag undrade varför vi hade planerat så mycket för endast dessa minuter.
Den andra drömmen handlade om att klockan var 15:25 den 6 juli. Jag hade inte skrivit låtlista. Fått min brudbukett, Eller skrivit löften till bröllopet. Mamma ringer och undrar varför jag inte är i kyrkan.... Jag får panik och börjar att ladda ner musik ifrån Lime wire.... Jag vaknar upp med filten över huvudet - flämtandes och nästan skräckslagen... :( Ush - Gud bevare mig.

Ett måste:
♥Zucchero feat Randy Crawford - Diamante. (första dansen som man och hustru).

Följande låtar är ej i ordning än:
♥Eric Clapton - Wonderul tonight.
♥Chris de burgh- Lady in red.
♥Everything but the girl - Missing.
♥Kaoma - Lambada.
♥Dirty Dancing . Do you love me.
♥Slavi eller någon annan av hans sångerskor - Lale li si.


Vi har tänkt varva kvällens musik med våra låtar. Gästernas önskemål och Dj:ns program. Så kvällen blir otroligt rolig :) Linnéa gumman. Nu kan vi äntligen säga: Ge mig Slavi feat Antiqe - utan att någon stirrar ut oss :)


Hur ska ni andra brudpar göra då?


Kommentarer
Postat av: Angel

Lamada,klassiker gumman tihi.FAB.Ha nu en underbar kväll tjejen.Känns som en bra dag ätit liteo ch nu låtit d smälta så nu kan jag sova med lite gott samvete ;)

2008-02-22 @ 23:07:50
URL: http://angelsmode.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin