Stormiga Sverige!


Publicerat den: 2008-01-31 [22:19:36]

image1023
Önskar en en mysig natt där ute i stormiga Sverige.
Nu ska jag krypa till kojs och försöka komma till ro. Imorgon är det sista arbetsdagen på denna veckan och fredag är det bästa dagen på heeeeeeeeela veckan.

Vad gör ni till helgen då?

Its is gonna be alright :)


Publicerat den: 2008-01-31 [19:15:09]

Snart dags att bege mig hem ifrån jobbet. Vi har haft en alldeles underbar dag här på Droppen Nordstan och flödet har varit lungt och behagligt. Sådana dagar behövs verkligen efter några superhektiska veckor. Men vi behöver våra givare och är glada för allt vi kan få. Så fortsätt lämna blod mina vänner.
Hur som. Behandlingen idag gick bättre än jag någonsin hade vågat hoppas och tro på. Äntligen lyssnar de på mig ang. vägning och matlistor. Något som absolut inte hjälper mig. Jag vill INTE fokusera på siffror och vikt och min önskan var därför att sluta väga mig och skriva antalet gånger jag äter under dagen. Det känns onaturligt. På så sätt kan jag äta utan att räkna och träna utan att väga mig. Älsklingen satt med under hela mötet med både sjuksköterska och sjukgymnast - vilket jag är evigt tacksam över :) Tack mitt hjärta. Tack mitt allt.
Imorgon ska vi på dejt igen. Våran tredje denna månad :) haha. Nya filmen: 30 days of Night har biopremiär.

Lillemannen önskar er en godmorgon.


Publicerat den: 2008-01-31 [07:56:51]


Godmorgon önskar lillemannen & hans mamma.
Nu väntar vi på den andra älsklingen - han ska nämligen med på behandlingen idag  :( och jag vill inte alls gå.

image1022

Nighty night...


Publicerat den: 2008-01-30 [22:29:19]

image1021
Sov så gott mina vänner. Jag går och lägger mig. Det gick bra innan btw. Med kycklingen och riset och allt det där.
Jag klarade det. Jag klarade det. Jag klarade det.

Man bygger inte ett hus...


Publicerat den: 2008-01-30 [20:32:36]

image1020
I Helgen ska det sättas upp denna sötsak. Antingen i sovrummet vid min sida för att hänga upp morgondagens kläder eller så blir det i hallen för nycklarna. Den nuvarande nyckelskåpet passar inte alla nycklar :( Vi ska även slänga ut tv: n från tredje rummet och sätta upp lite tavlor, tidningsställ och ljus för att göra det mysigare.
Som sagt: Man bygger inte hus på en dag.

Brud & Bröllop


Publicerat den: 2008-01-30 [20:16:15]

Amelia Brud & Bröllop är ute i din närmaste butik för tillfället. Jag kunde inte hålla händerna i styr och fick med mig den hem så klart. Många roliga tips om buketter, smekmånad, skor och snygga ringar :) Ungefär det vi behöver lägga till planeringen. I helgen blir det en del klippa och klistra i bröllopsboken. Det var ju ett bra tag sedan.

image1019

Nu ska jag VÅGA!!!


Publicerat den: 2008-01-30 [18:57:25]

image1018Godkväll mina vänner. Nu är jag äntligen hemma hos lillemannen och gissa om han blev superglad när jag äntligen öppnade ytterdörren och han fick klänga på mig innan jag lyfte upp honom. Tusen och åter tusen pussar fick jag som hej :) Min älskling!!! Hur som. Jag har efter ännu en dag på bussen varit och spinnat på SATS och handlat en del mat. Ikväll blir det annat på tallriken än sallad och Fazer grovbröd. Jag har nämligen tänkt överraska älsklingen med kyckling, RIS och liiite sallad till. Jag ska alltså äta RIS - vilket jag inte gjort på över ett år. Det ni. Och det är självvalt. Känslan av att jag MÅSTE börja NU har suttit i huvudet, hjärtat och själen under 2 dagar nu - något som inte hänt sedan det började gå snett. Jag ska alltså käka VARM mat - självvalt :)
Men det är inte smärtfritt. Jag har tänkt och grubblat och tagit tillbaka tanken om och om och om igen. Men nu ska det gå. Jag ska över den jäkla tröskeln. Jag måste!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas allt går bra nu bara.........

Nu är den ute alla min Bröllopsvänner :)


Publicerat den: 2008-01-30 [06:28:34]

image1016
Ni har väl inte missat den nya Bröllopsguiden?
Jag är dock väldigt missnöjd med den. Det står ju ingenting nytt. Verkligen ingenting.
Men bilderna duger att titta på - så det får bli det.

Att tänka framåt - för det mesta :)


Publicerat den: 2008-01-29 [20:43:55]

image1015En dag som började med katastrof-ont-i-magen avslutades på en mycket bra sätt. Jag har funderat på mycket under dagen. Funderat mycket på min viktfobi och min kroppsuppfattning. Egentligen handlar det inte om vikten direkt utan om att kunna älska sin kropp i alla möjliga lägen och vinklar. Jag vill kunna ha lite åtsittande kläder utan att få panik och jag vill kunna hantera mättnadskänslan efter en måltid. Muskler väger mer än fett och det vet jag om/när vågen tickar uppåt. Jag älskar träningen under veckan. Det är gott och behövligt att äta innan och efter träningen för att ämnesomsättningen ska kunna fungera. Jag behöver 8 timmars sömn och får planera att lägga mig i tid och försöka sova hela natten. Kroppen behöver det. Nu ska jag även påminna mig det 1000 gånger per dag också :) hahaha.
Men just nu är det en fin känsla.  Kanske beror det på Spinningspasset och Step-up passet på SATS - I don´t know? Men jag lever mig in i den - imorgon är en ny dag :)
Godkväll.

Att vakna vid 4 tiden...


Publicerat den: 2008-01-29 [05:21:39]

image1014
Mina vänner. Idag är jag verkligen uppe med tuppen. Verkligen. Jag vaknade vid 4 tiden med värk och svullen mage. Inga tjejproblem på länge men attans så ont. Jag avskyr denna jävla svullna, äckliga magen som värker i tid och otid - så då var det bara en varm dusch och värmekudde som gällde för hela slanten. Så nu sitter jag här nyduschad och redo för en ny arbetsdag. Och eftersom jag har så mycket tid så ska jag spana runt lite på E-bay.
Godmorgon.

Och med denna...


Publicerat den: 2008-01-28 [22:00:59]

image1013
Vilken mäktig och vacker bild. Och med den vill jag önska er alla där ute en mycket Godnatt.
Sov så gott. Dröm sött. Vi hörs imorgon. Och vet ni vad?
Det är 159 dagar kvar innan jag står vid altaret. Kan det verkligen vara så rätt? Så bra? Detta slår alla rekord. Jag önskar att alla kunde få uppleva detta under.

Söta, sötare, sötast.


Publicerat den: 2008-01-28 [21:50:50]

image1012
Abby och Luca :) söta, sötare, sötast. Skönt för sonen deras att ha två doktorer hemma...

Att måndagen ändå kan vara så härlig.


Publicerat den: 2008-01-28 [21:27:34]

Hej hej mina vänner. Vet ni vad? Måndagen är över och nu är det endast 4 dagar kvar tills det är lördag igen :) hahaha - nej men, det gick bar idag. Vi har haft det otroligt lungt för att vara Droppen Nordstan och verkligen haft tid för att umgås, prata och skratta tillsammans :) Otroligt skönt och verkligen behövligt efter sådana intensiva veckor på jobbet.
Dock är det inget bra i kroppen och jag skulle kunna gissa på att att den riktig förkyldning är på väg eller så kommer den bara att passera utan några som helt spår. Jag hoppas på det sistnämnda!!! Jag vill inte sitta hemma utan vara igång - jobba, träna och umgås med mina älsklingar. Veckans plan ser ut som följande:

Jobbet: Varje dag under veckodagarna. Två kvällar och 3 dagar. Upplärning med plasmakörning under morgondagen. Tydligen ska det inte vara klurare än Trombkörningarna.

Familjen: Lung och ro. Undvika matprat och försöka lägga sig i tid tillsammans. Inga fester under kommande helgen och bara köra med thé och promenader.

Träning: Hahah - jag ska undvika att avslöja hur mycket det blir hela tiden. Men jag trivs och det är inga som helst tvång. Jag ska ha roligt under varje pass och inget som jag själv tvingar mig till.

Behandling: Jag hatar det.

image1011
Ohh vilken härlig bild detta är. Här vill jag sitta bland alla gröna busar och träd och bara lyssna på ingenting.

Måndag it is.


Publicerat den: 2008-01-28 [09:34:17]

image1010

Ingen fin start på en måndag. Inte alls bra i huvudet men dagen måste ändå flyta på och jag ska snart iväg på ett möte på SU. Därefter är det dags för min Nordstan vecka :( ush...
Ni får ha det så bra.

Tack tack snälla pappa.


Publicerat den: 2008-01-27 [22:39:29]

Igår när jag var hemma hos mor och far för att umgås lite med min älskade pappa så tog han helt plötsligt fram dessa underbara träningsskor och gav de till mig. De är av märket: Asics. Jag har sedan länge sucktat efter nya, riktigt bra träningsskor med en dämpande fotsula för att slippa värk i fötter och leder. Så när pappa helt plätsligt kom hem ifrån en shoppingrunda på F. Torg - plockade han hem dessa godingar. Tack, tack snälla pappa :)

image1009

Tea for a cosy afternoon.


Publicerat den: 2008-01-27 [22:12:24]


image1008
Nu ska jag smaka på det nya thé sorten som jag fick av best vännen igår :)
Tea for a cosy afternoon :)

Bättre tider - here I come :)


Publicerat den: 2008-01-27 [21:25:09]

Ikväll blir det till att lägga sig tidigt. Ny vecka och nya tag börjar imorgon och vi måste vara pigga och fräscha. Träningen kommer endast att bestå av 4-5 pass denna veckan med tanke på att dansen är borttaget på lördag och då får jag se om jag provar någon ny klass så som Core eller Body PumpCore har stort fokus på bålen, dvs. magen och ryggen, vilket är enormt viktigt för en god hållning och för att orka med övrig styrka med rätt teknik. Låter ju jätte bra. Men ikväll blir det ingen träning. Jag ska vattna blommorna vilket får mig attvarva ner. Därefter blir det till att lägga en Jordgubbsmask på facet och vänta på bättre tider :)

image1007

Dagen i bilder :)


Publicerat den: 2008-01-27 [20:22:28]

Vilken härlig dag trots att det blev ganska sent igår. Eller kanske rättare sagt - tidigt :) Vi var ute vid Landvetter för att prata med informationen ang. Nemos reseväska. Den passar perfekt och vi får flyga med honom. Nu är det endast blodproverna som vi väntar på att få ta för att se om rabiesvaccinet har fungerat eller inte. Jag hoppas på det förstnämnda. Därefter tog vi en kort promenad vid Delsjön - jag orkade inte mer. Väl hemma blev det en lååång eftermiddagssovstund.

image1002
Sunshine in his eyes.

image1003
Mina två hjärtan. De finaste jag har.Lillemannen spejar efter stora hunder.

image1004
Det är så vackert uppe vid Delsjön.

image1005
Dagens cravings efter nattens ståhej. Cola light och Loka med hallon och grape.

image1006
Spanar in när pappa tankar bilen.

Dans med min danspartner.


Publicerat den: 2008-01-27 [12:49:12]

image1001Jag klev precis upp och upptäckte att fötterna var nästintill kolsvarta. Va i he......??? Men så kom jag på det. Hur vi dansade utan stopp under många av nattens timmar. Trägårn var full med dansglada och fetstarsugna människor och vi var två av de. Herre Gud så länge sedan det var som man verkligen släppte loss och bara blev ett med musiken :) Tack för en mycket rolig kväll. Vi ägde självklart dansgolvet. Som vanligt!!!!!
Nu ska jag slå huvudet i väggen och försöka komma tillbaka till det normala livet.
Vi hörs ikväll mina vänner.
Inte nu.
Men sen...

Här är kvällens vinkväll.


Publicerat den: 2008-01-26 [18:43:02]

image1000
Här är kvällens musik och vin kväll. Snart kommer best vännen hit :)
Vi önskar er en fin kväll :)
Vi hörs imorgon.

Babbel.


Publicerat den: 2008-01-26 [13:23:24]

Hemma hos mor och far för tillfället och jag har invanderat deras dator :) Ute spöregnar det - som vanligt. Det regnar och blåser varje dag. Det har regnat och haft sig under ca 1 års tid. Men vad ska man göra? Vi kan inte göra så mycket faktiskt. Gummistövlar och en bra vindjacka är lösningen. Och så ett envist humör. Jag är envis som en galen tupp. När jag väl bestämt mig för något så är det bara att försöka uppnå det. Nu jävlar ska jag inte låta vädret förstöra en hel dag. En hel vecka. Därför känns det bra att ha gjort upp en ungefärlig plan för hur kommande vecka kommer att se ut. Eftersom träningen är en av mina viktigaste punkter under min vardag så är det skönt att ha ett träningsschema inför varje vecka. På så sätt låter jag inte vårat kassa väder få ta över.
Ush - så pedagogiskt jag skriver...
blablabla

Vackert inköpt på Hemtext.


Publicerat den: 2008-01-26 [08:35:53]

209239-999
Vårig bordsduk.
Söta servetter.
Tabletter.
Allt för halva priset från Hemtext.
Passa på.

Danssteg. Folktomma gator.


Publicerat den: 2008-01-26 [08:24:15]

image998Godmorgon mina vänner. Idag är det lördag och jag är uppe rätt så tidigt med tanke på den lediga dagen :) Men det känns bra och nyttigt. Ska snart iväg till stan för att ta några danssteg på SATS för tredje gången denna veckan. Sedan har jag min "egentid". Den kostar nästan ingenting. Knappast en 20 - lapp. Kaffe från Seven. E, musik i öronen och de folktomma gatorna. Det är något magiskt över folktomma gator, precis som gammla hus som lämnats åt sitt öde. Vackert! Btw. Det blev filmen Försoningen igår. En vacker men tragisk film. Folk omkring snyftade. Jag höll masken. Vackra skådespelare och filmen var mycket vackert uppbyggd. Se den!

Till en speciell liten framtida knodd :)


Publicerat den: 2008-01-25 [19:24:22]


Nu ska älsklingen och jag iväg på bio. Det blev Försoningen btw. Jag kommer sitta där med mina popcorn och bara njuta av den lediga helgen. Dansen gjorde sitt för kropp och själ och jag mår prima :) Han med att handla lite smått o gott i butikerna också. Kunde inte hålla händerna i styr och det blev en del bäbiskläder till en speciell liten knodd som kommer att titta ut i Juni :)image997

Vilken film???


Publicerat den: 2008-01-25 [06:58:46]

image996

Försoningen eller filmen Leo - vilken sva vi välja?
Vi ska nämligen på dejt ikväll igen :) Jag och min man :)

Väskomanen!!!


Publicerat den: 2008-01-24 [21:29:02]

image995
Min nya bruna kuvertväska från Gina Tricot :) Så söt, så söt, så söt.

Wine with her :)


Publicerat den: 2008-01-24 [20:27:51]

image994Ohhh vad spännande det är med handboll. Jag tyckte aldrig om den sporten innan idag - ja, i dag. Det händer ju saker hela tiden och bollen träffar målet var tredje skeund :) Hoppas verkligen att Sverige tar hem segern också :) Så att älsklingen är nöjd och belåten när han kryper till sängs ikväll. Jag själv sitter och super het thé och planerar lite inför den kommande helgen.
Träningspass blir det också. Två dans pass till är inbokade och om jag mår prima på söndag så är det Aerobics med styrka som gäller :) Vi får se, vi får känna efter :) På lördag blir det iaf. vinkväll med best vännen för att knåpa lite på låtlistan till bröllopet :) Jag längtar sååååå :) Vi kan ha riktigt roligt ihop och prata goja till långt in på natten :) Ge mig kallt, torrt, vitt vin, en stor bit med brié, mycket vindruvor och havet bredvid så kan jag sitta här hela dagen och natten lång :)


Dansa, skratta och fynda:)


Publicerat den: 2008-01-24 [20:05:57]

Hej hej mina söta bloggvänner. Vad skoj att det är så många som läser och följer bloggen :) Ni är bra söta :)
Dagen har varit väldigt stressig men otroligt rolig på bussen. Vårat stopp var Mölndals bilprovning - där vi möttes av mycket glada och goa blodgivare :) Vilken frid och fröjd att få jobba med pratglada människor :) Jag babblada på som vanligt om allt mellan himmel och jord :) Därefter väntade en skönt Danspass på SATS i stan. På hemvägen plockade jag med mig två träningströjor, en kuvertväska och tre rosa doftljus från självaste Gina. T. Priserna är helt otroliga dessa veckor och då får man passa på :)

image993
10 kr/st från Gina Tricot :) ett klipp med andra ord.

Finaste av de alla :)


Publicerat den: 2008-01-24 [06:28:55]

image992
Nelly Furtado. Så vacker och inte är det fy skam att få stå där med Timbaland heller :)

Semesteransökningar.


Publicerat den: 2008-01-23 [22:42:09]


image991
(en sådan där minisemester vill jag gärna göra igen älsklingen. Sitta och dricka vin i danmark. Kanske fira förlovningsdagen där i år igen??? kort taget i Danmark under våren 2007)

Jag tycker att det är skamligt att inte folk får semester när de lägger in ansökan i tid och verkligen har semester att ta ut. Det har pågått mycket heta samtal både på jobbet och utanför jobbet ang. detta. Och jag kände mig inte heller så där jätte hörd när jag klart och tydligt gjorde klart att vi åker den 25 juni eftersom jag den 6 juli står brud för första och sista gången i mitt liv. Har vi rätten till 25 dagars semester/ år så borde faktiskt arbetet se till att arbetskraften blir hörd. Ush. Bättre är det ju att sjukskriva sig. Då slipper människor gå runt och stressa upp sig innan sin lediga tid.
Vad är problemet? Ska vi slita som djur hela livet. Leva i ett stressigt samhälle med krav hit och dit. Vara underbetalda gråa små råttor. Tacka och bocka för ingenting??? Nu blev jag helt plötsligt otacksam...
Näää - i höst blir det Bemmaningsföretag för halva slanten och högskolan för den andra halva. Sjuksköterskor är väldigt uppskattade i grannlandet. Språket förstår man. Arbetetet klarar man av. Det är just tiden ifrån min familj som gör det hela mycket svårt :(

Energi till vardagen. Hejdå ångest.


Publicerat den: 2008-01-23 [22:09:16]

image990Jag har lyckats förflyttat mig från soffan till sängen och dricker för tillfället en varm kopp med kanelthé. Snart dags att släcka ner butiken och krypa till kojs. Lyckades med det klassiska - att somna i soffan så jag hoppas att jag däckar av snart igen.
Imorgon väntar en dagstur på Bussen. Jag vet inte vart vi landar men förmodligen blir det på någon bilprovning. (hoppas på stora, kraftiga kärl. Hoppas, hoppas, hoppas). Dock väntade jag mig inte på en dagstur på bussen så där på torsdagen - eftersom vi alltid avgår runt lunch men nu blev det så och då kan jag inte gå på den så kallade behandlingen tidigt imorgon. Detta betyder att änu en vecka är borta och jag slipper ställa mig på den kala vågen halv 9 på morgonen :) Jag avskyr det. Det är som ett arbetspass på mitt förra jobb. . . Men jag slipper. Istället blir det till att Dansa på Kungsgatan :) Härligt och mycket efterlängtat!
Imorgon tänkte jag därför göra en av 6 saker för att tillägga energi i vardagen. Kontakt. Jag ska göra någonting för att få kontakt med min kropp UTAN presentationskrav. Man kan dansa, gå på promenad, gå på massage - eller bara ta ett enda medvetet andetag. Det hjälper.


John Blund is coming...


Publicerat den: 2008-01-23 [19:33:09]


image989

Helt slut har jag varit idag. Höll på att somna på blodgivarbritsarna flera gånger om. Fick sortera om i våra britsar under de lugna stunderna. Spiningen pigga upp mig ett tag - nu har jag grus i ögonen igen. Tänkte ta en powernap innan dokumentären: Fetman tog hennes liv på 5: an.
Ska ni se den???

Blodbussen.


Publicerat den: 2008-01-23 [06:34:27]

image988
(dagens må bra bild)

Nu dags för Blodbussen. Lindholmen - Navet är stoppet idag. Därefter är det spinning som gäller för mig :)
Önskar er en fin onsdag mina vänner. Ta hand om varandra där ute och lev här och nu. Upplev här och nu. Var i här och nu.

Puss på er.

Nattradio i öronen.


Publicerat den: 2008-01-22 [21:27:20]

image987Ohhh vad jag hade önskat åka på en bussresa. Italien, Spanien eller varför inte Prag! Sommaren 2001 gjorde jag och familjen en 10 dagars bussresa till Lloret de Mar i Spanien och fick verkligen valuta för våra pengar. Det är mycket man hinner uppleva, smaka på och se under en sådan resa. Det är mysigt och väldigt lugnande. Speciellt för oss som är så jäkla flyggrädda :)
Det är så jäkla msyigt att åka buss. Att få bädda ner sig i busstolen, lite godis bredvid och radio i öronen. Jag älskar nattradio i öronen. En mörk, lugn röst som vaggar mig till sömns.
Det är synd att älsklingen avskyr att åka på bussresor. Men jag ska nog få ändring på det där.
Nu sparar vi till bröllopet, men vi är ganska spontana av oss :)

Någon ny bröllopstidning???


Publicerat den: 2008-01-22 [20:20:47]

image985Nu hade jag faktiskt tänkt mig lite vindruvor med thé ( spenderar då halva natten - kissandes på toa, men jädrans vad gott det är) - medans älsklingen spanar på handboll. Men han stensover här bredvid och jag får ha tv:n för mig själv. Pssst - jag tänker inte väcka honom. Har man somant, så har man helt enkelt :)
Tänkte spana lite bloggar för att få bröllopsinspiration :) Det finns så mycket mycket där ute. Btw - vet ni om det har kommit ut någon ny bröllopstidning?

Ljus arbetsmarknad för barnmorskor:)


Publicerat den: 2008-01-22 [19:57:12]


image984

Äntligen hemma.
Verkligen ingen rolig dag idag. Hjärtat har bankat hårt, hårt och man har jobbat som en tok :( vi sjuksköterskor har verkligen inte betalt för det jobbet vi utför. Norge blir det till hösten måste jag nog säga. Varför jobba ihjäl sig för nada pengar? Fastän lönen är höjd och jag älskar mitt jobb så är det inte värt i längden tyvärr.  Jag vägrar bli en sur kärring som klagar och ojar mig - och den risken finns ju alltid om man fortsätter i samma väva.
Jag brukar peppa mig med att detta endast är en del av livet och att jag till hösten kör min sista race på högskolan. Sedan behöver jag aldrig sätta mig bakom en skolbänk igen. Och arbetsmarknaden ser otroligt ljus ut för barnmorskor :) Skönt det!!!
Hur som. Vi lever. Vi är friska. Jag har tränat spinning. Det får mig på fötter igen. Nästan alltid iaf. Idag är inte en sådan dag.

Vad gör ni då???

Varför klagar vi så mycket.


Publicerat den: 2008-01-22 [06:51:54]

image983Gooooooooooodmorgon godmorgon!
Dags att slänga i sig kaffet och rusa iväg till Tappen - som vanligt med andra ord. Ibland känns det som om man bor på jobbet. Är det ett kvällspass så hinner man med ingenting på morgonen och på kvällen är man halvt medvetslös. Dagspassen är bättre men då ska det tränas och läggas i tid :) I gusess thats life.
Hur som. Såg ni programmet om flyktingar till havs igår på SVT? Om hur olyckliga människor det finns runt omkring. Hur de utsätter sig för nästan vad som helst för att kunna få en gnutta lycka och välmående. Hur de sitter packade som paket på en liten båt - utan mat, knappast vatten, påverkade av det syrefattiga luften - samtidigt som de blir pisskade av de som styr det hela... Man kunde riktigt se hur påverkade de var av den trånga båten.
Det är mycket som vi inte vet.
Vi som lever i överflöde.
Som strävar efter mer, mer, mer.
Vi som tror att lyckan kommer av kläder, bostad, karriär eller vackra ting.
Vi vet ingenting.
Varför klagar vi så mycket?
För i helvete. Det är klart att vi pallar våra arslen till jobbet 5 dagar i veckan.
Det är klart att vi behöver damma och städa hemma. Vattna blommorna också.
Vi HAR ett hushelvete att städa. Vi har blommor att vattna.
Det finns de som inte äger någoting.
Det finns de som inte äger luften de andas.


Kommande träningsdagar...


Publicerat den: 2008-01-21 [23:03:58]


image982

Ps -
ett litet tillägg. Veckans träning får vi inte glömma.

Måndag - inget. Jobbade kväll:(
Tisdag - Spinning. Kanske ett Step pass också.
Onsdag - Spinning.
Torsdag - inget . Jobbar kväll.
Fredag - Dans.
Lördag - Dans.
Söndag - Aerobics. ( om jag inte är bakis - hihi).

A monday...


Publicerat den: 2008-01-21 [22:47:57]


Folket. Idag är jag trööööööööööööött. Igår natt var ingen bra natt. Tur bara att älsklingens fanns här så att natten kunde återgå till dag igen. Men nu så är måndagen över och en hektiskt dag på Bussen är över :)
Vi har precis tittat färdigt på filmen: I am a legend - som har biopremiär på fredag och ska snart krypa till sängs igen. Imorgon finns Blodbussen på en av Volvos stopppunkter. Vi ses där. Efter tisdagens spinning så klart.
God natt.

Bruuuum brrrrrrm


Publicerat den: 2008-01-21 [11:28:45]

Nu var det flum flum nedan. Ignorera. Vi ses sen. Nu ska jag till Kungsmässan med bussen. Puss

LÄS INLÄGGET NEDAN!!!


Publicerat den: 2008-01-20 [22:58:19]

image981
LÄS INLÄGGET NEDAN. Detta är min må bra stund and I love every second of it.
God natt mina söta vänner. Tack för att ni följer min blogg.
Kommande veckan är jag på blodbussen. Vi ses där.

Godnattkram//Teddan


Att leva här & nu.


Publicerat den: 2008-01-20 [21:21:52]

image980Jag har börjat jobba mycket med ACT. Både ensam och på behandlingen.
Kort fakta om ACT:
Det är tredje vågens KBT. Man arbetar med att tackla problemen i nutid istället för att gräva i det förflutna. Men medan man i KBT försöker ändra tankar och beteende för att undvika lidande, vill ACT hjälpa människor att få perspektiv på sina problem och finna sina innersta värderingar. Då kan vi leva fullt ut. Med problem eller utan. Livet är fullt med motgångar, fördelar, smärta, sorg och glädje. Vi sätter dock gränserna för hur mycket. av allt det där vi behöver ta åt oss.
OBS:
[
denna metoden fungerar inte på alla. Jag bara delar med mig av något som är positivt för mig].

Här gäller det att skapa distans mellan tanke och verklighet. En tanke är just en tanke, inte en sanning.
När tanken "jag är tjock" dyker upp kan jag välja att betrakta den utifrån: " Nu dök tanken upp igen att jag är tjock. Vad gör den med mig? Jag blir ledsen och får ångest." När man blir medveten om att det bara handlar om en tanke så blir den inte längre så styrande.
Jag behöver inte göra något, jag kan bara ta den för vad den är. Istället för att anstränga mig blå för att göra mig smalare, kanske jag bara ska göra mig en kopp thé och ta hand om mig själv. Som jag skulle ta hand om ett barn som är ledset. Det gäller att vara här och nu och ta emot i stunden, det som stunden ger.
När vi bestämmer oss för att sluta fastna i smärta, ångest och oro och acceptera saker och ting är som de är, så blir vi fria att röra oss framåt i livet. Värderingar handlar ju inte om framtiden, utan om här och nu. Därför sätter man inte heller upp konkreta mål. Då blir det genast för många måsten - och vi lever inte fullt ut.
Livet innebär risker, den saken är klar. Så lev här och nu.
 

Syskon eller ensambarn???


Publicerat den: 2008-01-20 [18:01:53]

image979

Godkväll mina vänner. Nu har gästerna trippat hemåt och det är endast mina två älsklingar och svärfar kvar här.
Jag börjar känna en otrolig trötthet i kroppen och funderar faktiskt på att ta en powernap med vovven ett tag. Är bara rädd för att bli otroligt trött eftråt och bara hasa mig genom hela kvällen.
Satt och tittade på: I huvudet på Carolina Gynning som gick på 5: an för en timme sedan. Tjejen skulle ta hand om 8 ungar, laga mat och vara "mamma" till de under några timmar. Och jäklar vilken ståhej det blev med alla barnen. I huset fanns allt ifrån tonåring till spädbarn. Hur får man tid till alla barnen i så fall? En bäbis tar ju en massa tid. Dagisbarn också. Hur blir det för de äldre då? Får de bli vuxna ganska tidigt i så fall?
Mamma berättar om hur hon i tidig ålder fick växa upp. 9 år gammal var hon när hon fick sina tvillingbröder och missade mycket av egentid med sina föräldrar. Kanske är det därför jag är ensam barn just nu.... hahaha.
Men visst hade jag inte tackat nej till ett syskon. Jag känner mig rätt så ensam faktiskt. Och kraven är ganska så stora när man är ensambarn i familjen...

...det är faktiskt jäkligt synd att jag blir ensam kvar efter de...

Syskon eller ensambarn???

Aerobics med styrka.


Publicerat den: 2008-01-20 [13:30:00]

image978

Ohh vilken bra start på dagen. Jag hade inte tänkt träna något mer denna veckan men eftersom vi vaknade så pass tidigt och var pigga och glada så blev det ett Aerobics pass komb. med styrka ( skivstång och hantlar) och magövningar. Underbart och så jävla skönt rent ut sagt. Nu känner jag mig som en ny människa och kan slippa lite dåliga känslor som KAN uppstå under dagen.
Nu är svärfar här och vi väntar på älsklingens syster med familj. Vi ska nämligen fira den framtida svärfadern födelsedag idag.

Vad gör ni då???

Med kaffet & datorn i sängen...


Publicerat den: 2008-01-20 [09:13:04]

image977

Godmorgon mina sötisar. Vad många ni har varit dessa dagar som följt bloggen - alltid positivt :) Hoppas ni trivs. Här snackar vi inte endast bröllop. Utan som ni kan se så är det en blandat kompott av lite allt möjligt:)
Idag kommer svärfar hit och ska bjuda oss - mig, darling och älsklingens syster med familj på födelsedagslunch.
Vi kommer att tillagga den hemma för att slippa böka med restaurang ute på stan. Lite svårt kan det bli med småbarn och så jag då som inte äter allt...

Vad gör ni idag då?

Själv sitter jag nyvaken i sängen med datorn bredvid. Älsklingen har just serverat kaffe och jag känner mig som en prinsessa :) Tack babe.

Take me away...


Publicerat den: 2008-01-19 [23:33:02]Lasgo med låten Take me away,

Take me away
A million miles away from here
Take me away
Find a place for you and me
You're taking me higher
High as I could be
Take me away
Forever you and me
Take me away

Tears I cried
Kept them all inside
I needed time
To make up my mind
[To make up my mind]

Take me away
A million miles away from here
Take me away

På golvet kan man också ligga...


Publicerat den: 2008-01-19 [23:22:01]

Så här hittade jag Nemo liggandes. Lilla huvudet på grodan Louise.
Mammas skatt. Mammas allt. Älskar dig mer än allt på denna jord lillen.

image975

image976

Energikick & självförtroende.


Publicerat den: 2008-01-19 [23:11:26]

image974
Hittade denna tidningen på ICA idag. PS heter den och innehåller mycket om Livsglädje. Energi och att aldrig ge upp. I tidningen ingår även cdskivan: Energikick & självförtroende med unik och mental träning. Pris: 48 kr.
Vi får se om den är värd att satsa på.

Väskälskaren Teddy.


Publicerat den: 2008-01-19 [22:25:48]

image973
Här är dagens fynd. Inköpt på Gina Tricot för fantastiska priset av 49 kr.
Stor och väldigt snygg på axeln. Jag får trösta mig med denna efter dagens otur med ringen.

Himlagott :)


Publicerat den: 2008-01-19 [21:53:57]

image971 image972
Himlagott med persika och grädde. Finns att hitta på ICA för ca 23 kr/pkt.

Jag är så ledsen...


Publicerat den: 2008-01-19 [20:23:03]

image970

Jag är så ledsen. Så hemskt ledsen för att vi inte kan hitta en ring till mig. Ingenting passar. De kan inte förminska den ringen jag blev förälskad i och den minsta storleken är nr 16... Nr 16 glappar som bara den :(
Förmodligen får en av affärerna in en av ringarna som jag fastnade för men de vet tyvärr inte när. Nähe.
Vi får hoppas på Bröllopsmässan nu under februari. Och så kommer ju Alla hjärtans dag upp också :) Så här ska vi inte tappa modet, inte bli stressade utan låta saker få ta sin tid. Som sagt: Bra saker sker sakta. Right?!
Men glda får vi vara för att det fanns en del modeller som älsklingen fastnade för också. Men än ska vi inte förhasta oss här heller. Dessa ringar ska ju följa oss resten av livet och då måste manvara 110 % säker.

Så nu vet ni detta.

Lantlivskänsla in the bedroom


Publicerat den: 2008-01-19 [19:53:13]

image968
Ny bäddset förgyller sovrummet. Lantlivskänsla över det hela.


image969
Detaljbild på blommorna.

Vovve vilar sig!


Publicerat den: 2008-01-19 [10:13:50]

image967
Nemo älsklingen ligger och vilar sig i solen :)

Bröllopsplaneringen fortsätter...


Publicerat den: 2008-01-19 [09:42:16]

image966Godmorgon mina vänner. Idag ska vi göteborgare tydligen drabas av stormen som är på väg. Visserlingen vaknade jag av att det blåste ganska så hårt utanför fönstret men solen har tittat fram och dagen känns helt plötsligt mycket enklare då :)

Vad gör ni då mina vänner denna tidiga lördag?

Jag bestämde mig för att hoppas över dagens danspass och ist. börja fundera på alla affärer som jag och älsklingen ska trippa in och ut i. Vi ska nämligen ut och leta efter vigselringar. Så dagen kommer att spenderas med mycket planering inför sommaren. Ringar och favors till gästerna. Håller er uppdaterade...

Puss på er.

Jag hoppas far-mor...


Publicerat den: 2008-01-18 [22:41:02]

 
image965
Sista minuterna med far-mor och hennes Vasko. Sommaren 2006. En fin och ångestfri sommar :) Jag hoppas far-mor att du dansar på mitt bröllop i sommar. Precis som du lovade för 100 år sedan...
Ja - för 100 år sedan när du var ung och jag var liten och allt var så enkelt.
Nu är allt bara så konstigt. Är jag verkligen vuxen nu? Ska man gifta sig då? Och sedan trippande-bäbis-fötter...
Men jag vill inte ha de där trippande bäbisfötterna än. Inte på ett bra tag.
Nej nej....
nej.

Imorgon så...


Publicerat den: 2008-01-18 [22:32:24]


image961

image962

Morgondagens pyssel. En massa rosenblad inköpt från Ikea - bra att ha till bordsplaceringen att strö runt omkring. Laminate maskinen kommer att användas flitigt under tiden som gästernas " favors" görs. Kan tyvärr inte skriva så mycket med tanke på att best vännen läser här inne. Men jag har redan listat lite innan:)
De blå kassarna kommer ifrån våran blomsterbutik. Jag får se hur jag gör med de :) Kanske använder de till festen, kanske inte...

Gästerna ska också få gåvor!!!


Publicerat den: 2008-01-18 [22:01:20]

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Sitter nämligen och spanar in lite " favors" till våra underbara gäster som kommer till bröllopet den 6 juli :) Vi vill nämligen inte ha något stort utan något som påminner de om våran dag.
Det ska för det mesta gå i färgerna blått och vitt. Ca 1-3 små presenter/person är det uträknat.
Lite godis och lite snäckor med tanke på att det är ett marint tema. Vi får se..
Gästbok ska vi också ha. Inga lyckoönskningar här inte utan några allmänna frågor om oss kommer det att ställas. Tycker att det är roligare än: Lyckoönskningar önskar familjen Svensson.... Eller hur???!!!!


image960

Jag vara bara tvungen...


Publicerat den: 2008-01-18 [06:24:01]

Mhhh - jag var bara tvungen att gå upp tidigt för att titta på min nya slöja. (1 inlägg ner) Vacker!!! En annan orsak är att det är dags för en dag på Blodbussen :) därefter är det dags för dans.


Ha en fin fredag


Min brudslöja - det slutgilltiga resultatet!


Publicerat den: 2008-01-17 [22:47:08]


image958


image959
Här är den. Slöjan som jag så länge letat efter.
Den har den perfekta längden och den vackraste spetsen precis på kanterna :)
Inte för lång och inte för kort. Små små diskreta kammar medföljer för att kunna fästa.
Detta betyder att jag nu kan bestämma mig för hur håret ska sitta.
Utsläppt.
Rakt eller vågit - återstår att tänka på:)

Jag är kär!!!

Ny brudslöja är på väg att köpas!


Publicerat den: 2008-01-17 [22:09:19]


image956
Ca 44 dollar kostar denna skönhet.

image957
Ca 33 dollar kostar denna goding.

Någon av dessa två blir det.
Jag vet dock inte än.... men de närmaste halvtimmen ska jag välja :)

vad tycker ni???

Vilken film???


Publicerat den: 2008-01-17 [21:13:39]

Godkväll mina vänner. Snart är torsdagen över och en dag återstår på arbetsveckan :) En dag på bussen :)
Älsklingen och jag åkte hem tillsammans efter att han för andra gången fick ligga på britsen och bli tappad på 4,5 dl blod - av mig så klart. Duktiga pojken som ställer upp så där för andra människor som verkligen behöver dessa dyrbara droppar. Man vet som sagt inte är man själv behöver blod. So keep on giving!

Vad ska ni göra på fredag då?
Dans står högst på schemat för mig. Därefter får vi se.
Städa eller gå på bio???

Vilken film ska man då se???
image955


Tack sötisar!


Publicerat den: 2008-01-17 [10:03:38]

En bra start på dagen när jag öppnar bloggen och får en utmärkelse av gulliga Kristina

"Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!"

Här är det meningen att jag ska skicka denna utmärkelse till några av mina favoritbloggar. De jag läser mest med andra ord. Hör kommer ni: Evelina ,  Maja, Angel , Nygifta frun , Elin , Linnéa , Kristina . tack för att ni förgyller min dag :)

4 strings- turn it around...


Publicerat den: 2008-01-16 [23:42:47]

Ligger mig varmt om hjärtat. Älskar denna låten.

Artist: 4 Strings
Text: Turn it around , baby.
Turn it around, baby
Spend more time with me
It's getting insane, I know
Let it not be true...

Turn it around baby...
Turn it around...

I need you
I can only be myself with you
I need you
I can only be myself with you
I can only be myself.Resan är bokad!!!


Publicerat den: 2008-01-16 [23:21:37]

image952

Nu har brudparet bokat resa till Bulgarien - Burgas.
 Vi åker onsdagen den 25 Juni 2008 runt 09 på morgonen.
Jag, älsklingen och lillälsklingen.
Äntligen :)
Vi åker genom Sterling med tanke på vovven och alla andra regler och krav som vi behöver följa.
Mendet kommer att gå bra och vi hoppas på att vovven håller sig lugn och stilla i sin lilla bur :)
Ett perfekt datum att åka ner. Då hinner vi både fixa i ordning det sista inför bröllopet och även varva ner och umgås de sista dagrna som förlovade.


November rain all over . . .


Publicerat den: 2008-01-16 [22:44:47]

image951

Är hon inte vacker? Som ni vet så är just Guns N`Roses låt  - November rain min inspiration på bröllopsklänning.
Kanske var jag en si så där 10 år när jag fastnade för denna vackra skapelse. Och jag blev upp över öronen förälskad...
Ca 11 år senare träffar jag mannen i mitt liv.
Idag äger jag en liknande men mycket vackrare skapelse och om ca 5 månader och 20+ dagar får jag äntligen bli ett + ett med den vackraste människan på denna jord.


Sluta apa dig...


Publicerat den: 2008-01-16 [22:21:08]

Opppppsi jag däckade av i soffan och älsklingen är snart på väg hem. Därefter är hans mat på väg att göra färdigt och jag måste komma på fötter för kommande 2 timmar. . .

 
Men Guddd så skönt att få vila istället för att fjanta omkring här hemma :)


 


Lillemannen leker med sin nya klubba :)


Publicerat den: 2008-01-16 [19:19:28]

image950
Älskar dig oändligt mycket Nemo.

Snart dags för mig och lillemannen att gå ut på en promenad.
Det är nämligen min och Nemos kväll denna onsdag eftersom älsklingen jobbar sent :(
Och efter ett härligt spinningspass så kunde jag självklart inte undgå att inhandla något litet till vovvso :)

För exakt...


Publicerat den: 2008-01-16 [06:36:04]

Jag kom på en sak. För exakt 2 år sedan och 3 dagar så tog jag sjuksköterskeexamen. En av mitt livs bästa dagar. En obeskrivlig känsla.

...snart dags att samla på sig kurslitteratur...

ps: vi ses ikväll. Nu är det dags för jobb och därefter spinning.

Jag ger dig 50-50.


Publicerat den: 2008-01-15 [22:02:58]

Suck. Här har man haft en stillsam kväll med Dallas, clementiner och vovve för hela slanten.
Men ångesten han ikapp mig till slut. Ja till slut fick den vinna 50 och jag  50. Så kom vi överens iaf.
Så tofflorna fick åka på och jag började fixa och trixa i köket.
Alla gammla blommor fick åka i soporna. Alla andra vattnades.
Därefter var det dags att sortera runt bland "gammla" toppar. (jag har inga fler att sortera bland längre...).
Även bland träningskläderna fick jag rota omkring. Byxor, toppar och bh flyttades runt runt och bytte plats om och om igen.
Älsklingen fick sig också en släng av det där. Våra 2 tv:n som vi inte längre använder måste in till tippen - imorgon. Han kontrade detta med att tala om för mig att det är något som han vill ta tag i nästa vecka.
Kanske för att allt inte behöver ske här och nu. Kanske behöver inte huset alltid vara i tipp topp...
Men tänk om det aldrig görs? Om det snart ser ut som en svinstia i mina ögon. I mina. Inte någon annans.
Och då slår det till och jag måste ge den jäkla häxan 100 % och inte 50. Och då har jag verkligen förlorat...

Hur som...
Är jag nöjd nu då?
Svar: Nej - inte riktigt. Jag sitter och planerar för morgondagens röj av lägenheten. Då är jag ensam på kvällen!!!
Då ska jag röja och springa förbi alla äckliga speglar om och om igen... utan att titta.
Greja med naglarna, dricka thé, fixa med håret och kanske även mejka med facet. Kanske blir jag apglad efter detta, kanske inte - men då har jag iaf. varit igång.
Då har iaf. inte huset eller jag - I MINA ögon -  fallit sönder.

Detta folket kallar jag  50-50.

At last...


Publicerat den: 2008-01-15 [19:57:53]


image949


En av de mest intensiva dagarna på blodbussen är äntligen över och jag sitter åter igen här och försöker varva ner. Vi hade oändligt mycket att göra idag och hur mycket man än jobbade på så tog jobbet aldrig slut. GP ´s artikel var ju mer för att informera om blodbriseten som ALLTID finns och inte att det för tillfället är AKUT blodbrist.
Vi försöker få SU att bli självförsörjande på blod och måste ha givare som lämnar med jämna mellanrum :)
Älsklingen ska komma och lämna på torsdag - för andra gången och självklart kommer det att vara jag som får hugga honom. Du är duktig du älsklingen som hjälper till :)

Hur som. dagen är över och spinningen också för den delen.
Imorgon kväll kan jag sitta uppe längre. Idag blir det sängen efter Dallas och varm thé :)

Bröllops to - do.


Publicerat den: 2008-01-15 [06:44:13]
Kort to do innan bröllopet:

Vigselringar -
inhandla till helgen.
Treats - inhandla på nätet och i Varna. Gott om. Även göra en av de här hemma.
Låtlista - best vännen och jag pysslar med detta om ca 2 veckor. Den fylls på under kommande månaderna.
Tårta - Självklart inköpas i Varna.
Bil - Hyra i Varna.
Menyn - Bestämma oss när vi väl är i land.
Skor - Var lite inne på ett par från ASOS men klacken är på 11 cm..... Kika vidare med andra ord.
Hindersprövning - ansöker vi om när vi väl satt datum för borglig vigsel här i Sverige.
Biljett till Varna - Har vi hittatd. Nu gäller det bara att köpa den.


Next stopp.


Publicerat den: 2008-01-15 [06:24:51]

Godmorgon.
Way to early for me. Men det är dags för bussen idag. Volvo personvagnar - tror jag att stoppet heter. Tydligen ska det vara full rulle där borta. Så då är det bara att ge järnet. Därefter är det spinning som gäller. Vi ses sen.


 

Den rätta tiden att koppla av är när du inte har tid till det.

- SIDNEY J HARRIS -

 


Dagarna kommer & dagarna går...


Publicerat den: 2008-01-14 [21:14:48]

image946


Varför?


Publicerat den: 2008-01-14 [20:09:58]

image945
Ush så hemska vindruvorna var. Sura som bara den men så var jag självklart tvungen att äta nästan alla. Varför gjorde jag så för?

Lev här & nu.


Publicerat den: 2008-01-14 [19:29:14]


image944


Nu lever jag igen. Det gör jag verkligen. Efter ett härligt träningspass så är jag igång igen. Härligt att jobba dag så att man både hinner spinna, plocka tvätt och äta rätt så tidigt.
Måndagar är ju inte kända för att vara favoriten direkt men man får göra det bästa av dagen. Och snart är även den över. Guuuuuuuuuuuud vad fort allt går.Här gäller det verkligen att ta vara på tiden och göra det bästa av varje dag.

Jahopp. Vad gör ni då?


"Vår längtan efter framtiden gör att vi glömmer att leva i nuet"

- CHUANG TZU -


Mår som man förtjänar.


Publicerat den: 2008-01-13 [16:54:49]

Idag kommer jag inte att blogga mer än detta. Jag har mått precis som jag förtjänar. Klev precis upp ur sängen. Älsklingen är och köper skräpmat - men det får jag unna mig. Endast idag. Inte mer. Uppdaterar mer imorgon. Efter jobbet och efter spinningen. Btw. det blev inget ringköp idag. Det tar vi nästa vecka....

puss på er

Ölspelet fast med vin.


Publicerat den: 2008-01-12 [18:54:48]

image942image943

Dags att bege oss hem till best vännen med sambo.
Där ska vi spela ölspelet fast med vin.

puss på er.

ps: vad tycks om min klänning??????

AKUT BLODBRIST. HJÄLP OSS HJÄLPA!!!


Publicerat den: 2008-01-12 [17:13:15]image941


Det är akut blodbrist inom SU och GP var hos oss i torsdags för att skriva ett reportage. Ut med er för att göra en god gärning. Från ett hjärta till tre andra hjärtan.

Det är synd att vissa kommenterar reportaget med att vilja kräva blodcentralen på mera pengar. Det är ju frivilligt och ingen som lämnar blod gör inte detta pga pengarna eller våra mackor. Här pratar vi liv och död helt enkelt.
Sedan så kan jag hålla med om att det är skandal att blodcentralen har stängt på helger. Speciellt idag - efter GP´s reportage. Säg det till våra kära politiker bara. Här är artikeln:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=394330&ref=puff

Vi kommer att dö om vi inte slutar!


Publicerat den: 2008-01-12 [12:48:08]

Om vi inte slutar så kommer vi att dö. Vi kommer att dö i förtid. En långsam och mycket plågsam död.
Anorexia innebär inte bara en tunn och mycket mager människa. Anorexia är lögner, sned kroppsuppfattning, ingen matordning, onormal kroppsvikt, skam, tårar, kalla händer och fötter, uppblåst mage, hår som faller, av, tänder som ruttnar. Anorexia är så mycket mer än bara vikt.

Den här video är gjord av Kat. Den här tjejen har själv haft en äs och lägger nu ut videos på You Tube för att försöka banka in lite vett i våra hjärnor. Vill ni veta mer om henne - vilket jag verkligen rek. så sök under namnet: 
eniwekwe


Anorexia: An Outsider's Perspective
 


You are going to die

Jag är igång...


Publicerat den: 2008-01-12 [08:23:12]


image940

Jäkligt motigt att lämna den varma sängen till ett kallt Sverige men nu så är träningskläderna på. En liiiiten kaffekopp får det faktiskt bli - så att kommer ihåg att gå av vagnen sedan. Hur som - det är dags att åka in til stan för ett danspass. Vilken härlig start på dagen. Vi hörs sen.

In & ut...


Publicerat den: 2008-01-12 [00:22:03]


Arn var kanon. Verkligen värd att se. Nu är det dock dags för sängen. Magvärk för hela slanten - men älsklingen känner mig in och ut och har redan fixat med värmekudde. Älskar dig!

God natt sötisar.

Folket - smile :)


Publicerat den: 2008-01-11 [18:52:08]image939
Här har ni en happy beast. Helt enkelt glad för att han haffat mina strumpor. Det kallr jag för äkta glädje.

Hej gänget.
Arbetsveckan är över och fredag är nog den bästa dagen på hela veckan:) Verkligen. Och inte för att den är så nära måndagen, utan för att jag just har två hela dagar ledigt :)
Vilken underbar vecka det har varit. Ångesten la sig efter söndagens födelsedagskalas och har hållt sig på ett bra avstånd från kropp och hjärna. Jag har kunnat sova, fungera på jobbet, skrattat, tränat, ätit och fungerat normalt.
Vet ni hur underbart detta är? Jag vet ju att denna stund är att ta vara på och att det när som kan slå om. Men det är just det jag inte ska fundera på. Vi måste leva i det som är JUST nu och sluta oroa oss om det som kanske sker.
För så länge man har ett leénde på läpparna så programerar hjärnan om och tror att vi är glada fastän man kanske just då är lite purken. So smile for fuck´s sake :)
SATS - dans är över. Imorgon väntar ett nytt dans pass tidigt på morgonen. Underbart!
Men nu är det dags för mig att piffa till mig för att gå på dejt med mannen i mitt liv.

Önskar er en fin fredag.

Puss puss

Filmen - Arn.


Publicerat den: 2008-01-11 [06:38:49]

Usssshhhh så seeegt att vakna idag. Somnade alladeles för tidigt igår kväll och vaknade gånger flera inatt. Men idag är det fredag och den sista arbetsdagen :) Kort och gott - jobb, dans på SATS och därefter ska älsklingen och jag på dejt idag. Våran andra dejt detta året :) Vi ska iväg på bio för att se Arn.

Önskar dig en fin fredag.
Uppdaterar mer under helgen.


 


Att ha kontakt med sin kropp...


Publicerat den: 2008-01-10 [13:35:51]image938

Sjukgymnasten gick väl okey. Här pratar vi om att bli ett med kroppen och känna kontakt med sin kropp. Jag har nämligen väldigt sällan kontakt med min kropp. Speciellt inte mittpartiet - magen, höfterna, arslet och låren.
Kändes lite komiskt att vandra omkring i en gymnasal med henne men i längden så tror jag nog att detta kan vara väldigt givande. Det är ju just kroppen jag vill bli vän med. Vikten spelar egentligen ingen roll. Bara den är normal.
Hur som. Nu slipper jag återvända på två veckor och det är ju skööööönt.
Vad gör ni då? Här regnar det som satan iaf.
Jag jobbar...

Varför på detta viset?


Publicerat den: 2008-01-10 [07:44:01]


image937

Godmorgon. Vilket strul med bloggfan igår natt och jag som hade tagit med den in till sängen for a change. Om mannen var så där jättegald vet jag inte men han mummlade något om att inte somna med den i sängen...
Jag är fullt påklädd. Tänkte promenera dit. Köpa en kaffe på vägen och bara vara. Dags för sjukgymnast. Ingen vägning - det vägrar jag. Därefter blir det kaffe hemma hos mamma och pappa.

Puss på er.

När minnet är kort!


Publicerat den: 2008-01-09 [21:15:38]

Btw. Jag och älsklingen har skaffat ett 3 USB minne till datorn. Så nu kan vi svepa omkring här hemma, ute och lite överallt med datorn utan att ha en massa konstiga sladdar runt omkring. Bättre sent än aldrig. Ni kan även se vem det var som valde färg på det lilla minnet :)

image936

Konstig bobi.


Publicerat den: 2008-01-09 [20:12:38]

Hockeyfrun hade en lite tävling om konstiga djur.
Detta är bland det konstigaste våran Nemo gör. Tyvärr är den lite längre varianten av denna video vänt åt helt fel håll. But you get the point.Rena rama rean:)


Publicerat den: 2008-01-09 [20:04:45]

image934

Nya dansbyxor.
Två par bh.
Nya tossor.
Bodylotion.

Allt detta för 198 kr från Lindex.
Rena rama fyndet:)

image935

Big Brother- Bulgaria.


Publicerat den: 2008-01-09 [06:41:47]

Från Big brother - kändisar. Bulgarien. Denna spelade jag och kusinen om och om igen - alla dagarna hon var här. Saknar henne!


Första hela natten.


Publicerat den: 2008-01-09 [06:33:04]

Åhhh jag har sovit hela natten utan att vakna! Första gången på kanske ett helt år eller mer. Vilken underbar känsla, försöker bara glömma en av mardrömmarna... men det är en annan femma det. Hur som. Nu Sahlgrenska och därefter spinning. Vi ses hemma sen.

Lillemannens hopp.


Publicerat den: 2008-01-08 [22:22:35]
Lillemannen är missnöjd med att MINA strumpor ligger där de ligger. Hans sk " hopp" är otroligt roliga att se. Han kan stå så där i flera minuter.
Med denna video säger jag godnatt.

Biljetter till Bulgarien är hittade...


Publicerat den: 2008-01-08 [20:10:28]


image931
Godkväll mina vänner. Äntligen sitter jag i våran soffa och gör precis ingenting. Jo - väntar på att best vännen ska ringa, Dallas ska börja och jag förflytta mitt arsle till thékoppen...
Annars har dagen varit okey. Vi hade en del att göra på Ericsson och det var skönt när vi äääääntligen kunde rulla där ifrån :) Träningspasset (spinningen) kändes otroligt motigt men det fick gå... fastän det once again var en vik :(
Nyheter inför sommaren är att älsklingen fått tag på ett bolag som flyger direkt till Bulgarien- Burgas och som tillåter djur på planet :) Priset var mycket bra det också. Vi kommer då att resa på onsdagen - veckan innan bröllopet och ha god tid på oss att planera de sista detaljerna inför den 6 Juli!!! Vi bestämmer oss och bokar innan veckan är slut :) Äntligen!
Nu ska jag dock vräka i mig clementiner :) Jag är tokig i de :)

Early morning.


Publicerat den: 2008-01-08 [06:46:22]


image930

Ännu en ny dag. Tisdag. Bussdag. Vårat stopp är Ericsson. Aldrig varit där innan. Därefter väntar ett spinningspass!!! Underbart! Älsklingen är ledig och ska börja spana efter våran flygbiljett - alla andra har ju köpt, endast brudparet återstår:) 

Önskar er alla läsare en trevlig dag.

Smekmånad, tankar & funderingar...


Publicerat den: 2008-01-07 [21:41:50]image929
Älsklingen och jag och klurade lite på våran smekmånad. Men än känns den ganska så far away med tanke på att vi fortfarande inte varit och köpt vigselringar :( Men på lördag så. På lördag eller söndag så måste vi ut på stan. Vi måste börja ta tag i bröllopsplaneringen igen. Det är en del som måste fixas. Bla: Ringa till rådhuset och skaffa ALLA nödvändiga dokument inför påskrivningen här i Sverige och vigseln i Bulgarien!
Fast vi funderar självklart på bröllopsresan. Den tillhör ju själva bröllopet. Och självklart vill vi också någonstans där vi kan uppleva natur, strand, shopping, god mat och dryck!

-Thailand - lite dyrt att ta sig dit. Lång resetid. Men ack så billigt att vara, äta och dricka. Shoppingen är bra och människorna trevliga. Thailand står för tillfället på första plats. Vi kan tom åka redan i år eller början på nästa år.
-Maldiverna - DYRT! Mycket dyrt men då ingår ju precis allt man önskat sig av en bröllopsresa. Och en sådan resa gör man en gång i livet så varför inte kosta på sig??? Väljer vi Maldiverna så åker vi förmodligen efter min utbildning, dvs nästa år...
-Karibien - Ännu en lyxresa :) - här gäller samma som Maldiverna!
-Vietnam - Dyrt att sig dit men billigt att vara. Enligt älsklingen så är det värt att uppleva. Mamma och pappa åkte bla till Vietnam när de var iväg på bröllopsresa. Iof. har de varit lite överallt. Deras smekmånad varade under 6 mån...
-Västindien - eller någon annan kryssning.
-Bila i USA eller Australien verkar ju bra det också... dock dyrt att uppleva. Passar kanske bättre studenter som vill uppleva världen och inte kärlekspar...
- Mexico.

kanske blir det något annat...

Så vi får se. Denna utvärdering får vi göra när ringarna och dokumenten kommit på plats.
Ingenting att stressa sig över.
Vi har all tid i världen!!!

On the go...


Publicerat den: 2008-01-07 [21:08:09]image928

Första arbetspasset på den här veckan är över och det känns bra!!! Måndagar är alltid segast... men allt har som sagt ett slut och även detta arbetspass :) Skönt!!! Så mycket skrivande blir det inte för min del faktiskt. Inte idag. I am tired. Försöker därför ladda inför den kommande bussdagen - då vi befinner oss på Ericsson, därefter väntar ett spinningspass :)
Önskar er en fin måndag.
Hoppas ni alla har det bra :)

Nya försök.


Publicerat den: 2008-01-07 [09:40:08]

Nu ska jag rusa iväg till jobbet. Har inte varit där på över en vecka och då gäller nya tag och nya krafter.
Nytt år och nya löften - eller hur var det igen? Kanske låter det bättre med : Nytt år och nya försök!!!


En kort plan inför den kommande veckan är:
Jobbet: Varje vardag. 3 dagspass och två kvällar.
Träningen: 4 gånger. 2 spinningspass och två danspass. Mamma ska nog också försöka sig på danspasset!!!
Kamp: Sjukgymnastik på torsdag :( suck...
Älska: Mina pojkar varje dag - alltid!

Jag önskar er alla sötisar där ute en fin måndag. Ush - så långt bort fredagen känns...


Om 6 månader är vi gifta!!!


Publicerat den: 2008-01-06 [23:12:28]


image927


Om 6 månader exakt så blir jag älsklingens fru och han blir min make. Nu så här dags om 6 månader så är vi gifta!!!

Ush så han hatar regn...


Publicerat den: 2008-01-06 [16:18:14]


image926

Omega 3 kapslar!


Publicerat den: 2008-01-06 [14:56:29]


Vi behöver fiskfetter för optimal hälsa i hjärnan och kroppen i övrigt. Omega-3 har i vetenskapliga studier visat på en rad positiva hälsoeffekter som:


sänkning av blodfetter och blodtryck och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar
bibehåller blodkärlens elasticitet (bra för blodcirkulationen)
hjärnans kapacitet förbättras
ökar mängden serotonin (en må bra-substans) i hjärnan och lindrar depressioner
bekämpar inflammationer i hjärnans celler och blodkärl
cellmembranen blir mer mjuka och elastiska

image925
Efter mycket tjat från best vännen så fick Omega 3 följa med oss hem idag.
Ledins Omega 3 1000mg/kapsel för 149 kr/förp. Inköpt på Hälsokostbutik.

Riktiga barn...


Publicerat den: 2008-01-06 [12:43:13]

Jag var inne på en annan bloggerska sida och läste lite om dessa dockor som kallas för Reborns.
De är så verkliga att varje detalj på de ser äkta ut. De äter, kissar, skriker och har "äkta" hjärtslag. Kvinnor i Storbritanien köper dessa dyra dockor eftersom de inte har tid för riktiga barn.
Visst ser de äkta ut.

Skrämande eller vad tycker ni???


image921

image923

Blogglöften!!!


Publicerat den: 2008-01-06 [12:10:18]

Blogglöften:
♥Jag ska bli bättre på att uppdatera med bilder nu när jag har Photo Plus på datorn.
♥Jag ska bli bättre på att uppdatera med bröllopsplaneringen. Snart gifter vi oss ju :)
♥Jag ska bli bättre!!!

Hoppas ni läsare hänger med...

För det är ingen vanlig dag...


Publicerat den: 2008-01-06 [11:00:41]image920

Bobby is back...


Publicerat den: 2008-01-06 [01:23:15]

btw so kom Bobby tillbaka till Dallas. Jag svimmade nästan.
Tur att jag nästan visste vad som skulle ske. Annars hade jag vara okantaktbar just nu...

ush så tråkiga ni är...


Publicerat den: 2008-01-05 [23:44:04]

ush så tråkigt det är med bloggerskor som svarar men aldrig något mer.

You suck big time.


Mer tråkigt är det när de vill att man ska spana in deras blogg eller utmana mig. Endast Evelina  ,Angel , Maja,  Jen  & Best vännen får utmana mig för till fället. De är intressanta och trevliga. Ni alla andra behöber inte svara ens.

the day has ended...


Publicerat den: 2008-01-05 [23:05:34]

image919
Jag vet faktiskt inte...

Dåtiden & Framtiden. Tankar om de blivande små ...


Publicerat den: 2008-01-05 [20:29:10]image917
Har precis suttit och läs en del bloggar som handlar om bäbisar och gravida kvinnor. Jag älskar sådant! Jag tycker att gravid kvinnor och små bäbisar är det finaste som vi har på denna jord. Men jag undrar hur det blir?
Hur blir det när man väntar en liten? Hur blir livet? Är jag låst for a whole lifetime? Jag vill inte just nu...
Först ska jag gå där under 9 månader. Sedan ska jag amma den lilla. Sedan ta ta hand om den under minst 18 år. Och vi ska inte prata om oron jag kommer att känna livet ut. Oron finns ju redan här.
Tänk om. Tänk om något händer?.....
Jag sitter och förundras på hur mycket man ska tänka på innan.
Föräldrarkurser. All fakta. barnmorsketräff. BB - väskan som ska packas med allt och inget... Fakta man ska prata igenom med mannen som ställt till det :) Amningsbh och amningskupor (?!)
Folk gipsar tom sina stora och otympliga magar -  för att hänga över sängen.Men det kan jag säga redan nu att jag aldrig kommer att ha. Min mage är MIN. Och inte något som kommer att hänga där över min och sambos huvuden varje jäkla natt. I VÅRAT sovrum kommer vi att ha barnfritt efter spädbarnsåldern. Det håller jag stenhårt på!!! 
Idag läste jag om småbarnslivet i aftonbladet.
De hade skrivit: Småbarn=Olycklig!  = Visst är det den jobbigaste perioden av livet men varför ska man vara olycklig? Det gäller ju att dela på jobbet hemma, sätta tydliga gränser,vara på sama våglängd och prata ihop sig ordentligt med sambon. Så varför ska man vara olycklig?!!!
Hur som. Jag svamlar om allt som kommer att hända.
Jag kommer aldrig att vara så opåverkad som jag är nu.
Det kommer alltid vara någon annan att tänka på. Vilket självklart kommer att vara underbart - men ABSOLUT inget jag vill nu.
Nu vill jag leva opåverkad. Jag vill ha det städat och fint. Jag vill uppleva mycket mer - då det bara är jag och älsklingen. Jag vill ha min kropp oberörd av bäbisar och fostervatten. Av onödig mat och celluliter. Jag vill kunna träna, festa och leva livet efter mig och min sambo just nu.
Jag vill fortfarande studsa omkring här hemma, ute, vartsom. Jag vill kunna komma och gå som jag vill. Försvinna in vindimman lite då och då. Träna och jobba precis så mycket som jag själv behagar.
Men det är något jag värderar för tillfället. Alla är vi olika.

Vi ska gifta oss till sommaren. Jag ska plugga sen. Min utbildning är och kommer alltid att komma före ett barn.
Jag måste ha den. Jag vill vara oberoende av kassa chefer. Dåliga löner. Jag vill vara oberoende av pengar. Inte behöva oroa mig för jobb. Visst kommer vi inte ha pengar i överflöde. Men lönen och föräldrarpeningen kommer att vara mycket bättre. Och det är något jag värderar högst just nu. Kanske själviskt men det är sanningen.
Jag vill inte dadda och planera bara för att andra gör det. Det kommer i våran takt. Och när det väl kommer så blir det säkert fantastiskt. Det kommer att vara en blandning av mig och min älskade. Det kommer att vara efterlängtat.
Jag kommer säkert också att pladdra på. Längta och handla onödigt allt och inget. Göra tokiga saker och packa BB - väskan 2 månader innan.
Men det tillhör framtiden för tillfället.
Livet skulle kort och gott inte förstöras av ett barn just nu.
Men jag nöjer mig med att prata om andras barn.
Jag ser med glädje fram emot min fasters och våra två vänners små knoddar :) Verkligen.
Ni kommer att bli fantastiska mammor.

Precis som jag kommer att bli.
some day


 


Jäkla skittrött....


Publicerat den: 2008-01-05 [17:37:27]

jag är så bedövande trött hela tiden. HELA tiden. Det är som om en stor magnet drar mig till marken och jag bara står där utan något att göra. Jobbigt... Kanske beror det på alla människor vi haft omkring oss hela tiden. Annars vet jag inte. Hb värdet var great sist jag kollade iaf.


Någon förklaring än det jäkla vädret?


någon???

Dagen i bilder :)


Publicerat den: 2008-01-05 [15:05:27]


image914
Nemo älskar glass. Här får han smaka liiiiiite:)

image915
Mammas prins gosar med sin mamma :)

Viktigt med en bra start!!!


Publicerat den: 2008-01-05 [11:45:09]


image912Ohh vilken härlig morgon och vilken bra start på dagen. Jag och älsklingen var uppe med tuppen och drack kaffe. Därefter var det som sagt dags för oss att åka in till stan. Jag dansade. Han söp mera kaffe. Det bästa med att börja dagen med ett träningspass är just att huvudvärken som jag gått omkring med sedan igår morse - nästan försvunnit :) Vilket härligt pass det är. Jag tjatar -  I know - men ni måste verkligen testa SATS - dans :) Verkligen!!!
Hur som. Ikväll är det bestämt att våran son ska få vara med oss. Vi ska köpa gott vin, räkor och bara vara vi tre :)
Vad skönt.

Jag önskar er en trevlig dag :)
See you later.

Dans i stan...


Publicerat den: 2008-01-05 [08:13:57]

Nu ska jag snart iväg till dansen på SATS. Idag blir det dans i stan ist. för på hemmaplan. Älsklingen ska med.Men det blir kaffe och tidning för honom.Därefter ska vi titta på bröllopsringar. Hoppas verkligen att det finns fina där ute :)

Puss på er.

Mera nyårsbilder...


Publicerat den: 2008-01-05 [07:31:57]image907
Här börjas det... Två besta vänner är igång...

image911
Våra söta vänner från England och så älsklingen...

image909
Lillemannen var också med på ett hörn...

image908
Nyårsfesten fortsätter hemma hos M & J. Här vet jag faktiskt inte vad jag gör...

Beslutsångest is the shit.


Publicerat den: 2008-01-04 [15:21:06]


image906
Så där ja :) Nu har kompisen varit här och vänt hem igen. Verklien trevlig att träffa gammla kompisar från "ungdomstiden" och få prata om allt och ingenting. Jag hoppas verkligen att vi får ses mer ofta nu när du ska bli mamma och allt :) Hur som. Snart dags för träning på SATS - jag längtar :) Innan ska jag dock iväg och handla lite produkter inför älsklingens födelsedag på söndag. Det får antingen bli en tårta med bär eller en varm hallontårta.
Lite beslutsångest för tillfället :/ 

Motivation till träningen.


Publicerat den: 2008-01-04 [11:32:22]

image904

Passa på nu alla träningssugna och ni som gjort upp nyårslöften.
Jag själv fick hem en broschyr om att träna 2 gånger/veckan under 12 veckor i sträck så kommer träningsväskan att bli min. No problemas mates. Vi behöver träna minst två gånger i veckan. Kroppen behöver det. Lika viktigt är det också att du trivs med din träning. Att du behåller din motivation. Att du hittar strategier som triggar igång dig och gömmer din lata sida.
Mina strategier är att tänka på tiden. Tex: Nu är jag här. Jag har 55 min spinning framför mig. Dessa 55 min har ett slut. Om 55 min är det över och jag kommer att må så jävla bra. Sedan så utnyttjar jag dessa 55 min på att leva mig in i varje låt och ge mitt allt. Det är ingen idé att fuska. Annars borde jag aldrig spenderat 55 min av mitt liv på fusk. Eller hur?
Sedan så försöker jag få träningen att bli ett levnadssätt. Jag behöver träna för att må bra. Jag måste inte. Men jag behöver det. Precis som jag behöver mat och vatten så behöver jag min träning. Utan den så fungerar jag inte.


Pussas till Saw...


Publicerat den: 2008-01-04 [10:54:33]image903
Äntligen kan jag få använda båda samtidigt.

Godmorgon mina vänner. Vilken kall dag det är idag och det blåser rätt in i ansiktet när jag och vovven var ute på en promenad. Den lille stackaren blåste åt sidan många gånger....
Nu sitter vi här iaf. Han i sin Lady och Lufsen säng och jag med en kopp kaffe i handen. Kaffet var ganska onödigt med tanke på magen men just nu behöver jag min kopp... den är väldigt viktig :)
I väntan på en nära vän så sitter jag här i min ensamhet och planerar lite smått kvällen och den kommande helgen. Älsklingen fyller ju år på söndag och då är det ingen vanlig dag:)
Men innan söndagen väntar 1-2 passa Dans på SATS och även en dejt med mannen i fråga. Ikväll ska vi hålla hand och pussas till filmen Saw IV. Romantiskt, hahaha...

Vad gör ni idag då?

all you need ...


Publicerat den: 2008-01-03 [21:47:58]


image900

All you need is love.
Han den där John Lennon var en mycket klok man.

Det är inte lätt att vara så liten...


Publicerat den: 2008-01-03 [17:56:28]image899

Vovvso har varit ut och kissat och halvt skakat ihjäl sig. Fastän han skuttar omkring, lycklig i sin rosa rock så skakar de små tassarna när vi väl kommer innanför dörren igen. Det är inte lätt att vara så liten :) Ser ni hur stor och lång han är för att vara en chihuahua btw??? Nu är det duschen som gäller. Därefter hade jag tänkt kleta in ansiktet med en honungsmask och svepa in mig i min rosa morgonrock :) Därefter är det dags att laga lite middag. Jag som för tillfället har onda tankar kommer att köra på mitt säkra kort - dvs Sallad och Fazers rågform. Bad me...

Hoppas ni har en fin torsdagskväll!

Like before...


Publicerat den: 2008-01-03 [15:59:48]image897

image898

Våningen är städat efter våra gäster och nu är det bara lillmannen hemma med mig.
Jag är så glad och tacksam för alla fina vänner runt omkring oss. All deras vänlighet, uppmärksamhet och alla fina ord har verkligen värmt vårat hem under några kalla vinterdagar.
Men nu är vi ensama igen och får må om varandra. Älsklingen,lillälsklingen och jag.
I love you. You are the best.
Och jag hoppas verkligen att du vet det älskling. Du är verkligen den jag älskar mest i denna konstiga värld.
Du håller det du säger och din otroligt starka kärlek gentemot mig syns verkligen på alla sätt och vis.Världen är full av människor som pratar för mycket och lovar blåa hav och gröna skogar.
Men att prata och verkligen hålla på sitt ord är två helt olika saker.
Du gör allt och mycket mer.
Tack för det.

Days of our lives...


Publicerat den: 2008-01-03 [12:44:52]image896

Nu snart börjar DOOL på trean :) En evighet sedan jag såg på min favorit serie. Men jag kan nästan lova att ingenting har förändrats. Skådespelarna måste banne mig ha två liv. Ett hemma på riktigt och ett i serien. Den har ju ändå pågått sedan 1975...
en evighet...

Take a deep breath.


Publicerat den: 2008-01-03 [10:08:51]image895
Godmorgon mina vänner.

Ingen sskbesök idag - hon var sjuk igen :( Så älsklingen missar besöken igen. Jag som hade peppat mig på vågen och samtalet. Men nu är jag hemma 4 dagar till så då ska jag verkligen försöka koppla bort allt annat och bara försöka ta hand om mig, mina pojkar och vårat hem.
Ikväll blir det varm thé, någon bra film och mina rosa morgonrock :)


Nyårsminnen.


Publicerat den: 2008-01-03 [09:52:37]

image894

Ett kort från nyårsfesten. På resten av korten är vi ganska "mätta" på vin så detta får räcka för tillfället :)

Årets första träningspass. Och ett hej då...


Publicerat den: 2008-01-02 [21:07:43]Godkväll mina vänner.

Älsklingen och jag relaxar med våra vänner från England. De åker nämligen hem igen imorgon efter 4 dagar hemma hos oss och vi försöker spendera all våran lediga tid med de.
Min älskade kusin har åkt hem till Norge och jag saknar henne något så fruktansvärt. Det gör ont i mig att hon bor så långt bort :( Och det hoppas jag att hon vet!!!
Hur mår ni då??? Har året flutit på bra so far?
Själv har jag spinnat och bara degat i soffan idag.
Ska unna mig ett glas vitt nu och försöka koppla bort sskbesöket imorgon.
Tur att älsklingen ska med denna gången. Jag tror nog att vi båda behöver lite vägledning.

Kram på er

År 2008 är välkommen.


Publicerat den: 2008-01-02 [12:51:03]

image892
Vilken nyårsafton vi haft.
Skratt, musik, mat, dryck och tom en del sentimentala tårar :) Men skoj hade vi iaf.
Middag hemma hos oss där 7 personer delade på mat, drinkar och vin.
Drinkarna fortsatte hemma hos älsklingens bästa kompis där sällkskapet utökades till över 20 personer :)
Vi dansade, drack mera drinkar och sköt raketer.
Så nu är vi alltså inne på år 2008.
Jag gifter mig med min älskling detta året.
Jag börjar läsa till barnmorska detta året.
Därför önskar jag er en bra start på detta året.
Hoppas det är fylt med glädje, skratt och många fina stunder.

Mina mål kort och gott är iaf:
♥Försöka leva lugnare.
♥Få en normalare kroppsuppfattning.
♥Sortera bort människor med dålig energi.
♥Hålla mina träningsdagar.
♥Försöka se lättare på saker och ting.

Kram på er.

teddy


bloglovin