Babbel.


Publicerat den: 2008-01-26 [13:23:24]

Hemma hos mor och far för tillfället och jag har invanderat deras dator :) Ute spöregnar det - som vanligt. Det regnar och blåser varje dag. Det har regnat och haft sig under ca 1 års tid. Men vad ska man göra? Vi kan inte göra så mycket faktiskt. Gummistövlar och en bra vindjacka är lösningen. Och så ett envist humör. Jag är envis som en galen tupp. När jag väl bestämt mig för något så är det bara att försöka uppnå det. Nu jävlar ska jag inte låta vädret förstöra en hel dag. En hel vecka. Därför känns det bra att ha gjort upp en ungefärlig plan för hur kommande vecka kommer att se ut. Eftersom träningen är en av mina viktigaste punkter under min vardag så är det skönt att ha ett träningsschema inför varje vecka. På så sätt låter jag inte vårat kassa väder få ta över.
Ush - så pedagogiskt jag skriver...
blablabla

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack! Det är svårt att skriva utan att få det att kännas som att "det" fortfrande finns. Om du förstår. Lycka till med bröllopsplaneringarna! :)

2008-01-26 @ 13:43:08
URL: http://cariolina.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej snäckan! Hoppas att du får en jätte trevlig lördag...Kul att du gillade mina bilder :) Massor av kramar till dig från mig...

2008-01-26 @ 15:48:57
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: evelina

det är en bra plan, att ha uppskrivet vad man ska göra.. tror jag ska göra det med min träning så kanske jag går dit oftare =)?

kram

2008-01-27 @ 08:59:53
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin