Motivation till träningen.


Publicerat den: 2008-01-04 [11:32:22]

image904

Passa på nu alla träningssugna och ni som gjort upp nyårslöften.
Jag själv fick hem en broschyr om att träna 2 gånger/veckan under 12 veckor i sträck så kommer träningsväskan att bli min. No problemas mates. Vi behöver träna minst två gånger i veckan. Kroppen behöver det. Lika viktigt är det också att du trivs med din träning. Att du behåller din motivation. Att du hittar strategier som triggar igång dig och gömmer din lata sida.
Mina strategier är att tänka på tiden. Tex: Nu är jag här. Jag har 55 min spinning framför mig. Dessa 55 min har ett slut. Om 55 min är det över och jag kommer att må så jävla bra. Sedan så utnyttjar jag dessa 55 min på att leva mig in i varje låt och ge mitt allt. Det är ingen idé att fuska. Annars borde jag aldrig spenderat 55 min av mitt liv på fusk. Eller hur?
Sedan så försöker jag få träningen att bli ett levnadssätt. Jag behöver träna för att må bra. Jag måste inte. Men jag behöver det. Precis som jag behöver mat och vatten så behöver jag min träning. Utan den så fungerar jag inte.


Kommentarer
Postat av: Elin

åh det tror jag alldeles säkert och jag önskar dig självklart desamma :)

2008-01-04 @ 11:43:41
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: S A R A

Är du en bloggnörd? Prova jag utmanar dig med mig lista! kram Sara

2008-01-04 @ 12:07:52
URL: http://zaaurahs.webblogg.se
Postat av: Evelina

spinning är verkligen skitbra, kort med intensivt!

jaa du, jg får väl fundera på det tills jag har gått med på det, om jag nu gör det =) men vad önskar man sig egentligen när man kan få vad man vill??

kram

2008-01-04 @ 15:06:46
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin