Smekmånad, tankar & funderingar...


Publicerat den: 2008-01-07 [21:41:50]



image929
Älsklingen och jag och klurade lite på våran smekmånad. Men än känns den ganska så far away med tanke på att vi fortfarande inte varit och köpt vigselringar :( Men på lördag så. På lördag eller söndag så måste vi ut på stan. Vi måste börja ta tag i bröllopsplaneringen igen. Det är en del som måste fixas. Bla: Ringa till rådhuset och skaffa ALLA nödvändiga dokument inför påskrivningen här i Sverige och vigseln i Bulgarien!
Fast vi funderar självklart på bröllopsresan. Den tillhör ju själva bröllopet. Och självklart vill vi också någonstans där vi kan uppleva natur, strand, shopping, god mat och dryck!

-Thailand - lite dyrt att ta sig dit. Lång resetid. Men ack så billigt att vara, äta och dricka. Shoppingen är bra och människorna trevliga. Thailand står för tillfället på första plats. Vi kan tom åka redan i år eller början på nästa år.
-Maldiverna - DYRT! Mycket dyrt men då ingår ju precis allt man önskat sig av en bröllopsresa. Och en sådan resa gör man en gång i livet så varför inte kosta på sig??? Väljer vi Maldiverna så åker vi förmodligen efter min utbildning, dvs nästa år...
-Karibien - Ännu en lyxresa :) - här gäller samma som Maldiverna!
-Vietnam - Dyrt att sig dit men billigt att vara. Enligt älsklingen så är det värt att uppleva. Mamma och pappa åkte bla till Vietnam när de var iväg på bröllopsresa. Iof. har de varit lite överallt. Deras smekmånad varade under 6 mån...
-Västindien - eller någon annan kryssning.
-Bila i USA eller Australien verkar ju bra det också... dock dyrt att uppleva. Passar kanske bättre studenter som vill uppleva världen och inte kärlekspar...
- Mexico.

kanske blir det något annat...

Så vi får se. Denna utvärdering får vi göra när ringarna och dokumenten kommit på plats.
Ingenting att stressa sig över.
Vi har all tid i världen!!!

Kommentarer
Postat av: Evelina

jag tänkte på en sak, om ni har en borgerlig vigsel i sverige, byter ni ringar redan då eller väntar ni till bulgarien med det? för visst är det bröllopet i bulgarien som ni "räknar" som bröllopet? =)

å vad kul att kolla ringar! hur var den du tittade på? vad får din ring kosta?

de har haft jul o nyårstängt där så vi får ringa efter den 9:e =)

kram

2008-01-07 @ 22:13:24
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Kristina

Å så kul att får spana in ringar:) Nån speciell favorit lr? Ha en bra dag! Kram

2008-01-08 @ 13:49:06
URL: http://thisis.blogg.se
Postat av: Annsingen

Maldiverna var jag på min bröllopsresa. Helt underbart...Nu är det iofs 17 år sedan och äktenskapet sprack det oxå..Men vi är bästa vänner jag och min fd:)Men det var en resa jag gärna gör igen! Så vackert där!

2008-01-09 @ 06:55:08
URL: http://lillanslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin