En solig dag. En härlig dag.


Publicerat den: 2008-03-08 [14:55:51]


image1212

Nu blev det ingen Guldsmed idag eftersom jag inte vill åka den långa vägen med en stor träningsväska. Och det känns mycket bättre om min blivande man är med och pratar om priset allt som ingår.
Vi har planerat in nästa vecka och då ska det verkligen bli av. Skönt är det när vi är ute i god tid med allt - vilket lättar på stressen inför allt som ska fixas.
Nu sitter jag här iaf. Solen skiner, vilket påminner mig om att fönstrena kommer att behöva tvättas inför den kommande sommaren. Suck . . . så tråkigt, men behövligt. Dagen blev mera mysig av att pappsen min varit här och druckit en kopp thé med mig och bara varit. Vi har alltid mycket att babbla om. Samma humor och ungefär samma åsikter. Jag är så glad att kontakten börjat att bli bättre nu när maten går som den ska. Tack gode Gud för det.
.
.
.

Ja - annars då? Inte mycket mer än att jag laddar inför den kommande tjejkvällen hemma hos best vännen.

Heyyyy alla söta kvinnor där ute. Grattis - det är den 8 mars idag. Kvinnodagen.

Jag vet, jag vet. Här firas den inte så där jätte mycket. Och det är inte mycket till at fira. Alla dagar borde vara dagar att minnas. Älska varandra. Pussa på varandra. Krama varandra alltid. Alltid.

Puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin