Glöm för Guds skull inte av att dricka idag!


Publicerat den: 2008-05-10 [13:46:04]


image1488

Vilken härlig dag vi har idag. Idag har jag bestämt mig för att det inte ska vara några måste över huvudtaget. Inte alls. Träningen fick mig att komma igång. Lite jogging, ett pass Core och därefter fokus på armar, ben och bröst :)
Jag har även solat lite idag. Klarade av en timme innan det började snurra i huvudet så här sitter jag nu med ett stort glas med vätska. VIKTIGT!!!!!! Glöm för guds skull inte av att dricka idag. Solsting kan komma smygandes och slå ner kropp och själ.
Jag har the house by my self idag. Älsklingen är på sin första svensexa ever. Ett gäng grabbar kommer att kidnappa brudgummen M för att paddla kanot, åka gocart, tälta och grilla :) Så jag hoppas verkligen att de har en rolig kväll och natt tillsammans för den delen. Bröllopet är den 20 juni och vi kommer definitivt att närvara :) 16-17 dagar senare är det ju våran tur :)

Kommentarer
Postat av: Evelina

åh vad mysigt att gå på ett annat bröllop så tätt inpå sitt eget! måste vara mer känslor än annars då, när det är så nära. Bröllop är ju alltid fina =).

kram

2008-05-10 @ 14:10:40
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Lexi

Vem är den söta lilla pojken?

Jag e nästan mer säker på att min s.k intuition inte stämmer men jag kan ändå in släppa det...

Jag blir galen! Vill inte ta upp det med personen heller för det kommer kännas idiotiskt och förmodligen leda till tjaffs...

Ahhh så frustrerande!

Läste att du inte orkade sitta ute så länge hehe, fick du färg? Jag satt ute i lite mer än 2 timmar tror jag och nu orkar jag inte mer, hehe.

Vad ska du göra ikväll nu när killen e på svensexa?kram kram

2008-05-10 @ 14:28:11
URL: http://alexxxi.blogg.se
Postat av: Anonym

Godefter middag snäckan! Så underbart väder det är denna lördag..fredagen var också en trevlig dag,,jobbade på som vanligen sen träffade jag en vän så det blev att njuta i solen med en god chai latte sen var jag och min kära hemma hos några goda vänner och kollade på film,,så det var en skön dag..Har nyss kommit in efter 2 on halv timme i solen,,så skönt det var,,ska passa på att ligga lita till på balkongen så man får mera färg :) Ha en skön lördag..kramar

2008-05-10 @ 14:33:16
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Angel

Åh hopppas dom har kul.

2008-05-10 @ 15:57:10
URL: http://angelnr1.blogg.se
Postat av: Caroline

Hej! Var ska ni gifta er nånstans? och var bor du nu? Har ganska nyligen insett att du bor i Göteborg, min gamla hemstad. Det stämmer va? :-) Själv bor jag i Varberg sen tre år tillbaka och jag stormtrivs.
Du har rätt, dricka är viktigt en dag som denna. Jag unnade mig två timmar i solen innan det bar iväg till skolan, sitter där nu och tog mig en välförtjänt liten paus bara.
Njut av solen och av din dag med inga måsten. Underbart!

Stor Kram!

2008-05-10 @ 16:36:50
URL: http://rent.blogg.se
Postat av: Evelina

har du haft en bra dag gumman? nu ska jag strax gå och lägga mig ensam, känns lite konstigt hihi... men skönt ändå på nåt sätt. Egentid är viktigt som du en gång skrev =)

kram

2008-05-10 @ 21:32:52
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin