Kroppen är ditt verktyg. Du bestämmer!


Publicerat den: 2008-05-01 [13:23:41]



image1453
mammsi - jag saknar dig så. Vi alla saknar dig så. Vi ses nästa månad :)

Pappsi och jag var som sagt och tränade uppe i Ruddalen idag. My old gym :) Så litet men charmigt. Gubbarna på gymmet sitter mest på varsin maskin och pratar på bilar och sommarstugor. Ett litet kafferep har de där de sitter på sina maskiner :) hahah.
Uppe på gymmet körde även en kvinna med träningsmani. Pappa berättade om att hon varje dag kör tre timmar trappmaskin och därefter springer under 4 timmar. Fruktansvärt det där ju :( Hamna aldrig där!
Hur som - pappa körde endast styrka och för min del blev det 20 min intensiv löpning och ca 50 styrka med fokus på armar, bröst, ben och mycket mage med stabilitet. Kroppen är en underbar maskin. Vi äger våran kropp och får inte låta den förfalla. Kroppen ska hålla livet ut. Bantning och överträning leder inget vart.  Jag brukar säga att vi har två måsten i detta livet:
1: Vi måste dö.
2: Vi måste välja.

Jag vet att jag någon dag kommer att dö. Dock har jag ett val att göra. Och det är att bestämma mig för hur jag ska leva värdigt och behagligt både för mig själv och för de som står mig närmast.
Nä nog pladder om livet. Nu ska vi iväg och titta i affärer. Ha det så gott :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej snäckan! Så söta ni är tillsammans,,,vart är din mammi då? ute och reser eller? Så trist väder det är denna dag här hos oss..vill ha sol och värme men det kanske kommer under dagen,,kan alltid hoppas till det bästa...HA en jätte skön dag,,så duktig du är som har tränat denna dag...stor kram på dig

2008-05-01 @ 13:43:33
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Angel

Hoppas du får en fin dag gumman

2008-05-01 @ 16:23:45
URL: http://angelnr1.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin