MIN MÖHIPPA!!!


Publicerat den: 2008-05-19 [09:15:20]

Godmorgon mina vänner!

Tyvärr kommer jag inte kunna uppdatera er med bilder från möhippan idag eftersom min kamera och mobil blev stulna under kvällens gång :( Dock fick mina kära vänninor en massa bilder under dagens och kvällens gång så att jag lägger in dessa så fort jag har fått de :)

På lördag morgon vaknar jag med tankarna på kommande SATS pass. Träningskläderna åkte fort på och jag satt med under svärmors frukost. 10 min innan jag skulle iväg ringer det på porttelefonen. "Mannen" på andra sidan ska till Rundströms så jag släpper in honom. Men för att vara på den säkra sidan så tittar jag ut genom nyckelhålet - och vad får jag se???
En massa massa rosa ballonger och fem flickor som kommer springandes upp för trapporna...
Jädrans vilken chock och herre min gud vad jag skrek och skakade :) Vilken överraskning dessa flickor hade fått ihop!
Vi åt frukost här hemma och det bjöds på jordgubbar, champagne, brieost, frallor och en massa frukt :)
Därefter fick jag ha på mig en vit bandaroll med texten Möhippa på. Även en snygg prinsesskrona åkte på huvudet och hängandes på halsen fick jag en förbandslåda med en massa plåster i.
Dagens första uppdrag var att plåstra om människor som hade ont. Och inte var det många som neckade de snygga prinsess och batman plåstren.
Flickorna överraskade med Hagabadet och brunch vid lunchtid. Där badade vi bastu, simmade omkring i polen och solade upp på terassen :) Hur underbart som helst.
Mitt plåsteruppdrag fortsatte under kvällens gång. Vi invaderade stan med alla andra glada göteborgare som sprang göteborgsvarvet - där mitt nästa uppdrag var att hitta en Norsk man och få honom att sjunga Sveriges nationalsång med mig. Och eftersom det var Norges nationaldag dagen i ära så blev det inte rätt måste jag säga . . . Men visst hittade jag en villig och trevlig man som mer än gärna ställde upp för den utklädda prinsessan och lyckan var gjord :)

Kvällen fortsatte med vin, drinkar och middag på en mysig restaurang. Därefter dansade vi häcken av oss på Trägårn där även min mobil och kamera försvann. Därför får ni klara er med lite text framöver. Bilder kommer inom en snar framtid :)

Tack tack och åter tack för en helt fantastisk möhippa min vänner.
Jag kommer aldrig att glömma denna dag :)

Kommentarer
Postat av: Angel

Haha ojojoj låter ju helt underbart,föruto mdet att mobil och kamera blev stulna,idioter det finns dessutom från en sådan viktig kväll.

2008-05-19 @ 09:36:01
URL: http://angelnr1.blogg.se
Postat av: Emelie

Åh vad roligt =) Grattis!
Kram på dig vännen

2008-05-19 @ 10:33:30
URL: http://sskstudent.blogg.se
Postat av: Malin

Hej, Ja det är jag Malin va kul, har alltid undrat vad som hände med dig. MASSOR av grattis till dig. Ja det är kanon att vara mamma, helt underbart, fast man är bra trött ibland.
Han är 5 månader.
När blir det bebisar för er då?
Åh vilken blogg du har. =)
Tråkigt med mobil mm typiskt det där.
Vill veta mera om vad du gjort det senaste, massor av frågor =)
Malin

2008-05-19 @ 12:32:54
URL: http://www.mojmoj.blogg.se
Postat av: Anonym

God efter middag snäckan! Det låter som du hade en trevlig möhippa,,,,så ska det vara,,hur mådde du dagen efter :) min arbets kompis hade sin möhippa i fredags också så jag hörde med henne i dag hur hon mådde,,och det var fy för,,,hiih,,men det är så det ska vara...man ska bara gifta sig en gång..."förhoppningsvis" ,,,,Då ska man festa till det :) Så trist att du skulle bliva av med kamran och telefonen,,,så himla surt och så mycket pengar man får lägga ut på nya..men hoppas att du får ut n¨ågpn på försäkringen...Hoppas att du har haft en skön start på veckan på jobbet...stor kram på dig snäckan...

2008-05-19 @ 16:15:04
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: jossan

åh vad roligt :)

2008-05-19 @ 17:14:38
URL: http://jossansnya.blogg.se
Postat av: Kristina

Å det låter som om du hade en jätterolig möhippa, kul:)Kram

2008-05-19 @ 17:51:12
URL: http://thisis.blogg.se
Postat av: Anna

Nej fy vad trist att det blev stulet!! Annars låter det underbart kul :) Nästan så jag vill gifta mig bara för den sakens skull ;) Jobbigt om man inte alls är på festhumör dock och så blir man "kidnappad". Ska bli roligt att se foton sen :)
Kramar

2008-05-19 @ 18:18:38
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: Caroline

Det låter helt underbart! Så himla roligt och vad härligt att du blev så glad och att du är nöjd. Kul att ha en möhippa samma dag som G-varvet med allt folk och så.

Stor Kram!

2008-05-19 @ 18:25:54
URL: http://rent.blogg.se
Postat av: Jessica

Åh vad roligt, det låter som om du hade en underbar möhippa ser fram emot bilderna sen :D

2008-05-19 @ 19:02:34
URL: http://Jels.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej sötnos! Dagen har börjat bra för mig och hoppas att veckan går snabbt så det blir helg igen så man kan dricka goda drinkar & sova länge och njuta...:) Vad sker för dig denna vecka? För min del är det bara jobba inplanerat,,sen får man se vad som sker mera i veckan,,,kan hoppas på massa roliga saker...HA en skön & mysig kväll...kramar

2008-05-19 @ 19:34:41
Postat av: Evelina - blivande brud <3

weeei, vad roligt det låter!! Men hur blev du av med både kamera och mobil?? Fasen vad trist!!

ser fram emot bilder gumman!

kram

2008-05-19 @ 20:18:25
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Mikaela

Låter som en perfekt möhippa! Ska bli roligt att få se bilder senare ;) Fast tråkigt med mobil och kamera ju.....

2008-05-19 @ 22:32:18
URL: http://mikaelasv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin