Tentan - avklarad!!!


Publicerat den: 2008-11-07 [11:48:56]




Nu äe tentamen ÖVER! Vilken lättnad men jag har en sådan kramp i höger hand. Har skrivit och skrivit och fyllt bland efter blad med allt jag vet. Allt skulle med - så är det bara och det känns faktiskt helt okey. Nu blir det en pirrig tid framöver innan vi får domen - dvs resultatet. Hoppas, hoppas verkligen att det har gått vägen för mig denna gången också.

Vill detta så hemskt mycket.
Och så fick vi redan på vart någonstans vi kommer att ha praktik under första omgången. Valet var mellan BB och MVC eller förlossning. Jag hamnade på förlossningen i Borås första omgången vilket är great. Lika bra att kastas ut i lejongropen :)

Men idag - just idag så är jag endast Teddy och vad brukar honom göra då???
SATS - styrka står högst på schemat.
Därefter ska jag leta efter kamomillthé och magnesium. Funkar tydligen väldigt lugnande innan sängdags. Behöver slappna och komma till ro lite bättre kvällstid. Valerina fungerar också väldigt bra.
Därefter ska darling och jag på dejt. Vi ska se Arn II och käka popcorn.

Trevlig fredag sötnosar.


Kommentarer
Postat av: Mindy

I kväll ska vi fira det extra för vi har 5 år i morgon..men är bortbjuda då så vi fira till det i kväll med god mat :) har känns varandra 6 år ,,var tillsammasn en tid först sen belv det uppehåll några månader..men i morogn är det serijöst 5 år :) så underbart :) HA en skön fredag kram kram

2008-11-07 @ 11:54:47
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Skönt för dig gumman att tentan är över..hoppas att det gick bra...:) KRAMMAR

2008-11-07 @ 12:02:21
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Saannis-Ung Blivande Fru

Du är helt underbar som människa. Jag har velat ändra min kostvanar länge men min sambo har fastnat i den träsken vi är i nu. Och jag kan inte laga mat. Och jag får ingen hjälp till att lära mig heller. Vad för sorts kostvanar rekommenderar du? Kan oregelbunda måltider påverka mensen? I det träsket sitter tyvärr jag fast i. När det gäller träning så har jag bara volleyboll 2ggr i veckan. Inget annat men vill så gärna styrketräna ihop med Johan. Tänk att så mycket kan påverka en liten grej. Otroligt. Kramar

Postat av: Sandra

Det gick säkert superbra, o vad kul de låter med förlossning! :)



Ikväll ska jag, mina tärnor, mamma och svärmor + lite andra nära tjejkompisar ses och mest babbla om bröllopet, alla ska få se klänningen på...tillsammans med vin, tapas och mys :) Ska bli SÅ kul! :)



Kramar och ha en helt underbar kväll med din man!

2008-11-07 @ 12:19:54
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/
Postat av: Johanna

ÅH, den är bra!!!

2008-11-07 @ 16:44:06
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Saannis-Ung Blivande Fru

Vad jag menade med kosten är att Johan äter mer fetare mat än mig för att gå upp i vikt och jag vill äta mindre fetare mat men det går inte så bra. Skrattar Sen är jag jätte slarvig på att äta 3måltider om dagen, äter min första måltid på kvällen om jag inte gör något som kräver energi. Jag slutade med mina p-piller i majmånad detta året. Så det kan vara en hormonstörning. Men jag hoppas att det bara är det och inget mer allvarligare. Vad ska du göra i helgen? Kramisar Och tack för all stöd!

Postat av: Jenny

Skönt att det är över, håller alla mina tummar för att du får det högsta omdömet =)

Kram

2008-11-07 @ 17:48:29
URL: http://aikmansgirl.webblogg.se/
Postat av: Angel

Grattis gumman,kommer du klara jättebra

2008-11-07 @ 18:29:10
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Malin Lj

Grattis till din avklarade tentamen och till din praktikplats! Låter jätte spännande! Hoppas ni fick en jätte mysig kväll på bion:) kram

2008-11-07 @ 23:59:53
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

Gud så underbart!!! Så skönt när man har klarat av en tenta, så kan man nästan slappna av lite innan man börjar med nåt nytt!



Hur är det med dig då, gumman?! Är det mycket i skolan, som jag? Jag har precis klarat av 30 hp på 2,5 månad och är snart slut på energi, men ska väl orka de sista 3 månaderna.. inte så mycket kvar!!



Ta hand om dig, så hörs vi sötnos! kram kram

2008-11-08 @ 15:49:14
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: LindaLinda

oh va spännande o få ha praktik på förlossning!!

2008-11-08 @ 23:59:54
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Katja

vad bra att du klarade tentan :)

2008-11-09 @ 14:22:55
URL: http://candygal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin