En blogg är just det - bara en blogg.


Publicerat den: 2008-10-22 [21:27:32]

Ojjjj jag har nästan inte varit inne på en hel dag ju :) Känns faktiskt hur bra som helst att vara här ifrån. Bloggen kan verkligen ta en massa massa tid och jag skulle missa mycket av allt som händer om jag uppdaterar så pass ofta som jag vill. Visst hade jag kunnat driva en bra blogg. En intressant sådant. Kanske hade den blivit populär och läsarkretsen ökat. Men en blogg är just - bara en blogg. En sida. Som du kan välja när den behöver besökas eller när den kan vara utan dig. Blir jag hatad för att jag skriver så nu??? Men världen är alldeles för utseendefixerad. En jänta visar upp en ny ögonskugga och BAAAM är den slutsåld dagen efter och hon har med detsamma 600 kommentarer om hur bra ögonskuggan verkligen var/är. Jätte bra reklampelare. Absolut. Men det håller inte i längden. Världen utvecklas hela tiden.
Bloggarna som toppade den där awarden som utspelade sig förra torsdagen handlar för det mesta om mode, egobilder, hudvård, lattesupande och restauranger hit och dit. Jätte fina flickor absolut.
Men inget som lockar så där jätte mycket faktiskt. Så det känns skönt att bloggen bara kan stängas ner när jag själv behagar. Jag har mina små favoritbloggerskor och det är underbart att logga in och läsa i deras söta bloggar. Som en liten fantasivärld är detta :)

Men världen utanför är så mycket mer.



Kommentarer
Postat av: Evelina

sant, sant. Den riktigt världen är mycket viktigare!! du har såklart fullt upp med utbildning just nu, så det är klart att du inte prioriterar bloggen =)



kram!

2008-10-22 @ 22:56:22
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Malin Lj

Godnatt till dig också:) fin bild btw:) kram

2008-10-22 @ 22:59:22
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: Maja



Guud vilken härlig bild! För mig att längta efter julen på ngt mysistiskt sätt =) hihi...



Hoppas du mår bra gumms!



Kram

2008-10-23 @ 00:17:44
URL: http://majalovell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Godmorogn snäckan..Jag mår jätte bra...har jag inte ätit på ett tag så sjunker värdet o då mår jag smått illa..men inte så jag har behövt vara på toa o må illa över porslin skålen...Ha en skön dag snäckan..Ska nog börja studera efter min bebis har blivt ett år till förskole lärare...:) kram kram

2008-10-23 @ 10:50:34
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej! Jag håller med dig till fullo, en blogg är bara en blogg. Det är därför jag låtit min vila ett tag. Ha en underbar dag! Kramis!

2008-10-23 @ 11:11:27
URL: http://llinnean.blogg.se/
Postat av: Kristina-Novemberbröllop

Helt rätt en blogg är bara en blogg.

Kramizar

2008-10-23 @ 11:43:00
URL: http://thisis.blogg.se/
Postat av: Malin Lj

Hade inte riktigt tid att läsa hela inlägget igår, men det hade jag nu:) Och jag håller definitivt med dig! Bloggen har jag mest för min egen skull och den ska absolut inte kännas som ett tvång. Det är därför min i perioder är bättre uppdaterad och ibland mindre. kram

2008-10-23 @ 12:47:27
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag håller helt med dig. Har jag tid så har jag tid..och då uppdaterar jag massor :) Nu är det lite mindre tid och mer jobb..och tiden efter jobb vill jag lägga på Nicco..inte på bloggen :)



KRAMAR i massor till dig gumman, snart helg för dig?

2008-10-23 @ 17:10:51
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin