Blääääääääää:(


Publicerat den: 2008-10-13 [22:04:13]







Ny vecka och nya tag.
Skolvecka betyder en massa frånvaro här ifrån och en massa tid i skolan, dvs heldagar och plugg plugg och pluu efteråt. Träningen ska skötas den också... Just nu är vi inne i en mycket tragglig period med fostrets fysiologi, kroppens fysilogi, hur hjärtat är uppbyggd och hur den fungerar osv. Vi lär oss om olika sjukdomar som barnet kan drabbas av under graviditet och efteråt och hur viktigt det är med att inte utsätta sig för dålig mat, stress, alkohol och framför allt tobak. Spännande men jag kan tänka mig vilken hysterisk och orolig mamma jag kommer att bli en vacker dag! Jag kommer nog att vara den jäkligaste kärringen bland alla andra kvinnor...
Jag kommer att vara hon i rum 12 som aldrig slutar gnälla och skrika. Men må så vara. Jag ska gapa och ha mig så mycket som jag själv behagar:) Och det är bra för en kvinna att skrika. Då får denna kvinna mer kraft att påverka förlossningen så det är inte enbart av smärta som vi skriker.







Kommentarer
Postat av: Anna

Vi ska dit på måndag så jag kan inte uttala mig riktigt om hur det gått - men det ska bli spännande :)

2008-10-14 @ 16:30:40
URL: http://metrobloggen.se/frupuck
Postat av: sol

ja du hur man orkar hur man klarar av det? INGEN aning, man bara gör det. För att det som kommer är helt underbart! praktiken är helt fantastisk, se ett barn födas ett mirakel. Kan vara helt utmattande att vara med men också helt otroligt kickgivande. Men det är en tuff första termin! Det är bara att läsa läsa och läsa. Det bästa är att allt som man läser är intressant, i jämförelse med sjuksköterskeutbildningen där det är massa dravel som är helt dötrist! Kämpa på tjejen! Snart är det praktik och då blir det jätteskojigt!

2008-10-14 @ 16:55:02
URL: http://systersol.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin