Mamma har alltid rätt!!!


Publicerat den: 2008-09-09 [14:54:44]



Tom hade bjudit hem sin mor på middag, Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Tomas rumskonpis Per var väldigt stor och kraftig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskamrat. Så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom fönekade det hela hela tiden och sa att de bara var rummskompisar.
En vecka senare sa Per till Tom "har du sett den veckra soppsleven i silver?" DEn har varit borta ända sedan din mamma var här på middag,
Du tror inte att det var min mamma tagit den,,,
Tom trodde inte det men skickade ett maij för säkerheteskul.
"kära mor" jag säger inte att du "tog" eller "inte tog" soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta senda du var här på middag. Hälsningar//Tom.

Några dagar senare får Tom svar från sin mor. "Kära Tom" jag säger inte att du "ligger" eller inte "ligger" med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin säng istället för att sova i din säng - så hade han hittat soppslepen för länge sedan. Hälsningar//Mor


Och så lite om att resten av oss  - kvinnor så klart  - också alltid har rätt:

"Kvinnlig logik: En man kör på en landsväg. En kvinna kör på samma väg men åt motsatt håll. När de möts lutar kvinnan sig ut från fönstret och ropar "Gris!". Mannen sticker omgående ut sitt huvud från bilfönstret och ropar "Tokiga kärring!!". Båda fortsätter sin färd. När mannen efter en liten stund kör genom en kurva, kolliderar han med en enormt stor jättegris som står på vägen. Mannen dör. Tänk om män kunde lyssna någon gång...!

Kommentarer
Postat av: Anonym

God eftermiddag snäckan.Allt bra med dig denna tisdag? haft en skön skol dag? Ha en skön kväll.krammar

2008-09-09 @ 16:52:51
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin