Idag är det lördag.


Publicerat den: 2008-09-09 [18:15:21]



Efter en del traggel med för tillfället kvalitativt tänkande så låter jag nu artiklarna vila på bordet i köket. Jag förstår hur artiklarna ska granskas och då får de vila fram tills imorgon. Ikväll ska jag och darlingsarna här hemma han en mysig kväll. Vi fick inte lördagen tillsammans så då får det bli tisdagen :) Och eftersom darling börjar sent imorgon så ska vi dela på en flaska vitt.

Nice :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Mums, det blir vitt här med:)



Haha dom där exen ja.. Fast den här är supertrevlig och vi brukar kunna babbla..Tog slut just för att vi var kompisar..o inget annat. Men nu..ne gått för lång tid tror jag..o heeelt olika liv :P



Ha en underbar kväll med dina älsklingar!

Kramar

2008-09-09 @ 18:26:07
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag ska fira med att åka på en rödakorset utbildning i morgon. Jag ska bli hemvärnssjukvårdare och detta är första delkursen som varar i en vecka. Ska få lära mig akut krigssjukvård. Ska bli hur skoj som helst =)Mysigt med lördag ;)

Kram

2008-09-09 @ 18:32:17
URL: http://sskstudent.blogg.se/
Postat av: tess

Hallå hej kikar in lite ås äger go kväll... //Tess

2008-09-09 @ 19:20:01
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det är på ett militärområde som heter vilingsberg utanför karlskoga..Så det är ju inte så speciellt, mitt ute i skogen :) fast det är ju det mest realistiska ifall det blir krig i sverige :) Det ska bli så jättespännande. Gör ju aldrig något speciellt på fritiden så detta ska bli hur skoj som helst. Fast jag är nervös... massa nya människor du vet..

Kram

2008-09-09 @ 21:51:22
URL: http://sskstudent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin