Alltså är jag inte riktigt klok...


Publicerat den: 2008-09-24 [15:17:07]





Ush jag blir så arg på mig själv ibland och på mitt humör som ständigt verkar skifta mellan svart och vitt. Glad och ledsen. Hysterisk och coollugn. Ibland blir jag bara så arg på att saker och ting inte känns rätt - att allt för tillfället kan vara så rörig med de hektiska studierna och ett jobb som kan befinna sig vart som.
Jag är en person som behöver fasta punkter i livet för att inte bli rädd och osäker och just nu känns det bara så osäkert alltihop. Jag jobbar inte längre på mitt härliga jobb, utan det blir lite vartsom - på alla möjliga ställen kan det bli. Utbildningen är så pass krävande och svår och så är det det där med träningen också...
Speciellt idag var en sådan dag när ingenting har varit som det ska.
Först och främst skulle Skatteverket besökas och därefter skulle man mata Notarius Publicus med lite cash. Det fattades nämligen lite papper för mitt norska skattekort och för att slippa betala 50% i skatt till dessa människor så fick vi springa runt på stan och ordna detta... I sista minut! Om det inte vore för denna starka man som jag har vid min sida så hade det ärligt talat blivit psyk för mig skulle jag tro...
Och nu medans jag sitter här och vräker ur mig min klagosång så blir jag irriterad på mig själv för att jag gör det.
Suck...

Seriöst alltså.

Ibland klarar jag inte av mig själv.


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag tycker inte att du verkar va onormal utan helt normal :) Jag förstår hur du känner inför studier och arbete - för jag känner exakt likdant. Man behöver en trygghet (jobb inkomst osv) annars så blir man på dåligt humör och får sina utbrott! Du får tänka så här, det är bara en kort tid utav ditt liv som du behöver leva så här, sen kommer du ha ditt drömjobb och din inkomst mm :) Jag är säker på att du fixar det!! Dessutom åker ni ju snart till Spanien.. :)

KRAM!

2008-09-24 @ 16:21:08
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Sessan

Den ipoden du har är väl 2andra generations, som de kallar den för. När du vrider på din ipod, säg upp och ner, då vänder ju inte bilden på sig! Den nya har en större skärm som gör att det blir bättre när man ska kolla på videos och bilder =) Sen har den väl bättre minne...



Det är så härligt att ständigt vara i lyckorus. jag är bara såååå kär i min Prins =)

2008-09-24 @ 19:29:12
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Angel

åh gumman då,hoppas det ordnade sig =)

2008-09-24 @ 19:44:16
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det är jobbigt med humörsvängningar! Jag har feta sådana men det går ju att göra något åt det :) Hoppas allt löser sig :)

2008-09-24 @ 20:37:27
URL: http://lisalinnea.bloggagratis.se
Postat av: Linda

Jo änsålänge ser det ut som en lugn helg, men man vet inte vad lärarna hittar på, är ju två skoldagar kvar innan helg :) Dock ska T jobba hela helgen, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Hur länge ska ni vara i spanien? Kram!

2008-09-24 @ 22:14:52
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Caroline

Man kan inte vara på topp jämt. Det viktigaste i de lägerna är ju att komma ihåg att det kommer vända igen och att det oftast aldrig blir så illa som man ibland tror.

Hoppas ni har det toppen i Sanien!



Kram!

2008-09-27 @ 17:31:04
URL: http://rent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin