Vackra ord & fina vänner.


Publicerat den: 2009-04-22 [20:39:17]







Idag mina vänner känns det mycket bättre. Solen har verkligen lyst på oss alla idag.  SATS och skola har det varit för min del. Jag förundras och är så stolt över alla mina fina skolkamrater i klassen. Ni är alla så duktiga och fina och kämpar på så bra under denna svåra utbildning. Vi framförde i alla fall våra arbeten idag. Varje student skulle hålla undervisningslektion under 30 min om olika teman. Jag hade valt spontan abort (missfall) och valde att undervisa en klass på gymnasiet. Det gick tydligen super bra :)


Och det är inte bara skolan som lyste med sin kärlek idag. Min underbara Maja skriver och säger så vackra ting att jag får lyckotårar i ögonen.  Det är verkligen inte lätt att skaffa bra vänner i denna ålder och jag har egentligen EN bästa vän i denna värld. Men de vännerna som jag har i min kompiskrets just nu är verkligen guld värda. Ni har verkligen gjort mig komplett. Jag är oerhört tacksam över att ha hittat Maja åter igen. Nu släpper jag henne inte något mer.

Hoppas ni alla får en fin kväll.


Kommentarer
Postat av: Fredrika

Tack! Ja han är väldigt snygg och ståtlig. Han kommer att bli snyggare med tiden. HAN är bara 8 månader och kommer att bli en riktigt snygging med tiden!:)

2009-04-22 @ 21:20:15
URL: http://lifeisplaying.blogg.se/
Postat av: Maja





Hej darling!



Kom nyss hem, haft en super mysig födelsedagskväll med mamma o pappa dom fira mig idag ist så blev middag på Caléo o sen show med underbara cleas malmberg :)



Va duktig DU är som klarade redovisningen 30 min är ju en väldigt lång tid.. AVUNDAS dig ska du veta!DEt är GO i dig hjärtat!

Så bragdmedalj till dig kommer här!

Ja, det är skönt att värderna var bra, tack o lov! Ja du vet ju själv hur det är med den saken..phu! Och jag vet vad du menar ang vikt mm..förstår dig med..med tanke på allt ja du vet ju! Men som du själv skrev om mig så skriver jag ÅTER igen tillbaka eller ger samma glädje & kärlek i retur till dig min underbara Teddy! Jag är med så himla glad att jag hittat dig så här sent i livet..för ja nu du är jag snart 26år..old..hihi..Men jag säger som de gamla,kloka,visa BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG! :)

Du har en mycket speciell plats i mitt hjärta, min bästis :)



Härligt att din dag var ljusare idag, glad! Behöver du lånfa min diktafon föresten? Om du inte redan gjort intervjun o fixat på annat vis? Den finns iaf här hemma om du behöver låna den :) Åh vinkväll snart,snart låter superb! Va säger damen om onsdag kväll? Lite vin o läskande nyttigheter hos mig :)



Think big!



Godnatt på dig!

Maja

2009-04-23 @ 00:41:21
URL: http://majalovell.blogg.se/
Postat av: Starve and live

Det är härligt med bra vänner :)

2009-04-23 @ 09:56:27
URL: http://starveandlive.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon hjärtat..Hoppas att allt är bra med dig denna dag som det är med mig ;) Söt bild på dig & din vän...kram kram

2009-04-23 @ 10:36:04
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Malin Lj

Skönt att det känns bättre idag! Det gör det här också! Solen skiner och det går framåt i mitt examensarbete, så det känns toppen! Sov JÄTTE bra i natt också, vilket säkert gör sitt till:D

Kramkram

2009-04-23 @ 11:20:09
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: Trixie

det måste vara otroligt spännande :) hur långt har du kommit på utb? :)

2009-04-23 @ 22:02:51
URL: http://triix.blogg.se/
Postat av: Fredrika

Eftersom att "chabo" är 8 månader och varit hos oss i 2 veckor och 4 dagar ca så har ägaren skött valpträningen. :) Fast vi söker lite kurser för att kunna lära oss också. Han drar aldrig i kopplet och är en underbar hund. :) Så det som skulle behövas är att vi skulle få lära oss knep. Så idags läget är jag en bokmal med en massa böcker och inne på hundforum för att lära mig mycket. :)



Så ser det ut idags läget!



Kramar Fredrika

2009-04-23 @ 22:09:20
URL: http://lifeisplaying.blogg.se/
Postat av: Martina

Vilken dikt va de som var underbar? Den som satt längst ut till höger har jag själv skriit;P sen den första hitta ajg på internet:)



Låter som du haft en riktigt bra dag idag:D



SV: just nu bor vi i en 2:a..känns rätt trångt redan fast Cornelia tar så liten plats men ändå inte!

kram

2009-04-23 @ 22:38:09
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin