Lite sjuker:(


Publicerat den: 2009-12-23 [14:16:13]

Sjuk igår och ingen uppdatering. Lite bättre idag men fortfarande ont i kroppen och allmänt tjurig, hahaha. Men ikväll blir det julbak, paketinslagning och en hel del glögg. Vi ses då mina vänner. Vi ses då.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Hoppas att ni får en helt underbar jul =)



Kram Sofie

2009-12-23 @ 14:43:13
URL: http://eifos.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Hej hej!

Jag är oxå lite sjuker, alldeles förkyld och ont i huvudet..Känner mig inte alls kry men hoppas att du nu mår bra, så att du orkar baka ikvälll! :)



Ta hand om dig och ha det bra!

Kramisar<3

2009-12-23 @ 15:33:56
URL: http://lindalewander.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag förstår precis vad du menar. Vi har en stor doggyride till våra hundar. Där älskar de att ligga och sova. Får de bestämma själva så ligger de gärna där hela dagen. Vissa hundar tycker självklart inte om bur och brukar därför få ligga och sova i mattes famn osv. Det ser oftast värre ut på inomhus utställningar än utomhus. Utomhus finns mer plats och där ligger de i stora hagar och gottar sig istället.



De hundar som dessutom inte vill ställas ut går inte heller att ställa ut. Så det är inget som sker mot deras vilja. Det finns även hårda bestämmelser över hur hundarna får vistas och hur länge. Men jag kan hålla med om att det ser illa ut osv.. Tkr det är värre med större djur som kläms in i burar och ställls upp för att klippas o trimmas osv. Våra är ju så behändiga att de när man inte är inne i ringen med annan hund får mysa i knät.



Hoppas ni får en jättemysig jul. Förresten, ang hunden jag mailade om så är det problemet löst. Han har nu hittat ett fint hem. Vi är annars spända här hemma och hoppas att det visar sig att Mira är dräktig. Det märks om ett par veckor :) Kraaam

2009-12-23 @ 16:31:52
URL: http://emmawelin.blogg.se/
Postat av: Fine

krya på dig fina du! Kan ju inte vara sjuk över julen - hur skulle det se ut?? ;)



Nessla var så trött men kämpade emot sömningheten tills hon satt rakt upp i sin korg och ögonlocken bara blev tyyyngre och tyyyngre, hihi. Så sött!



Nessla hälsar en mopspuss till Nemo, visste du att i USA finns det en speciell blandras som blivit mer och mer poppis som är en blandning av chihuahua och mops? :D

2009-12-23 @ 18:30:15
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: jessica

typiskt att må sådär strax innan jul :S jag har typ blivit förkyld och små ont i halsen, inte alls kul!

Får bara hoppas det inte blir värre :)



GOD JUL!

2009-12-23 @ 22:21:49
URL: http://saywhatyouwant.blogg.se/
Postat av: maja

Saknar dig med älsklingen min o jag hoppas du mår lite bättre idag!

Vill inte att du ska vara sjuk :( Så sänder över massor utav energi o kärlek till dig min finaste vän i hela ,hela världen!



Puss o godnatt

2009-12-23 @ 23:29:08
URL: http://majalovell.blogg.se/
Postat av: Alexandra

God Jul gumman! Hoppas du e lite piggare nu.

kramar

2009-12-23 @ 23:38:11
URL: http://alexeys.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ja det hade inte varit fel att vinna lite :-) Är det bättre med din förkylning? Våra ljus är köpta på Ikea! Nu är det JULAFTON :-) GOD JUL!

Kramar till dig vännen

2009-12-24 @ 00:03:18
URL: http://alexeys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin