Not today. Nati natti, Puss Puss


Publicerat den: 2009-02-28 [23:55:09]

Hemma. Underbar på middagen. Prat och minnen och prat igen. Äldsta sonen var bara 2 månader när jag lära känna dem och nu är han närmare 17 år så det är framsteg det. Vi drack lite vin och åt en massa massa god mat.
 Annars är veckan på väg att ta slut. Jag har haft bekymmer magen och en massa massa mardrömmar..
Mardrömmar om FÖRR och kärleken då. Om en vänskap som inte finns och känslor som fortfarande existerar. Vaknade upp med tårar och illamående. Det är synd att behöva detta (o)behövliga. Men så är det.
Nu ska jag svepa ett glas vin och vira in mig under täcket.
Godnatt.en fin blomsteruppsättning från mor min. Visst var den fin.Sweet sweet sweet

Lördagskväll med nära och kära.


Publicerat den: 2009-02-28 [17:55:33]


Är inne en snabbis just nu. Vi ska göra oss i ordning och dra iväg till Vanja & co. Den underbara familjen som vi firade nyår med. Där blir det middag och massa babbel. Lördag är det som sagt idag och vi har varit i stan för att bla. betala våran smekånad och vaccinera mannen mot Hepatit A.
Så med det vill jag önska en trevlig lördag.
Kram

Onda magen & den trevliga fikan :)


Publicerat den: 2009-02-27 [17:49:06]

Ush det är något som händer med mig mage igen. Har gått runt dagarna i ända och mått smått illa - hela tiden. Illamåendet vill inte riktigt ge med sig och jag tippar på att det är magkattar igen. Har letat fram mina Nexium tabletter och det blir till att kurera sig med dem till att prova med :(
Dagen har iaf varit jätte bra. Träffade på söta Sandra med sin bedårande lilla Elina. Vi fikade och babblade på :) Jätte skoj att lära känna dem och äntligen ses live :) Lilla Elina är otroligt söt och ser ut att trivas med livet. Nu kväll kommer mamms och papps på middag så det blir till att sätta igång med maten nu.

Trevlig fredag.


Bild lånad av Sandra.
Kl: 21:35.

Lyckad middag med en massa mat, prat och skratt. Kunde inte ens få i mig ett halvt glas vin Magen värker och det värker jämnt och ständigt. Mat slinker ner lite i taget så det försöker jag få i mig och så en massa massa vatten. Har idag gått igenom min journal från avd 32 där jag låg efter att hypofystumören upptäcktes. Nu väntar vi på en ny MR men man vet ju aldrig när det blir till. SU har fullt tryck bland sina patienter och man undrar hur mycket hjälp alla patienterna verkligen får.
Mig satte de på en trästol i fikarummet när de presenterade min diagnos.
Det kallar jag för EN STOR BAJSKORV.
Det är synd att vi har ett väl utvecklat land.
Ett land med bra vård.
Synd att det inte satsas mer på denna "goda" vård.
Det är synd det där.
Så synd det där.
Det är så synd att jag säger.
Godnatt fredag.

Rull i sängen & morgonsol.


Publicerat den: 2009-02-27 [10:05:27]
Godmorgon fredag.
Solen skiner idag och våren känns verkligen nära nu :)
Vaknade av att lille mannen som vanligt låg på min huvudkudde och pussade mig på håret. Våra morgonrutiner är att rulla runt under täcket och pussas. Så eftersom det är en ledig dag idag blev det en koppelfri promenad runt fotbollsplanen. Nu laddar jag med den kopp kaffe och ska snart dra iväg för att ..... ja - träna. SATS kör Steppower kl: 12:00 och det vore dumt att missa. Från och med 1 mars är det nya steg på många klasser :) Efteråt väntar ett intressant besök med en gullig bloggvän och hennes lilla dotter.

På återseende.

Med världens finaste.


Publicerat den: 2009-02-26 [20:18:56]


Här ser ni en liten knutt som ger orden "No stress" en mening.


Mina favoriter i hela vida världen är dessa två goingar.

Torsdagen är precis som en underbar fredag. Jag sitter faktiskt med lite vin och lyssnar på lite go musik. Har även precis pratat med min goa Maja. Hon är på väg till syrran men snart ska vi ha våran musikväll. En alldeles för underbar tjej att släppa. Majsan - dig släpper jag aldrig :)
Livet har pissat på oss båda.
På något sätt har vi tagit oss upp.
OCH BLIVIT STARKARE.
Tack för att du finns i mitt liv.


Nu ska jag fortsätta att bara vara.
För att bara vara är viktigt.
/Theodora Ödåsen

Like the old times. Good times.


Publicerat den: 2009-02-26 [12:59:02]
Mhhh så underbart det är att ha ledigt. Nu har jag 4 långa fina dagar hemma hos oss. Med lillmannen hemma och träningen runt hörnet :) Underbart. Idag har det varit lite på morgonen och mer än att dammsuga och träna blir det inte heller. Och på fredag har vi mor och far hemma på middag och vin. Lördagen ska spenderas med underbara familjen som var här på nyårsafton. Då vi dansade och hade ett fantastiskt party allesammans. Skoj att människor i alla åldrar kan samlas och umgås på detta sätt.
Hur som så vill jag önska er en trevlig torsdag.
Puss puss på er.En äkta Bulgarian Horo. Vi danade runt hela våran lya.
Mamma och pappa och så det underbara paret på självaste nyår 2009.Och dansen fortsatte.

Tack du underbara :)


Publicerat den: 2009-02-25 [19:50:39]
Ohhh så glad jag blev när underbara Saanis som hjälpt mig med denna blogg gav mig en award. Tack du snälla och fina för detta. Jag är så glad av att få ta del av ditt liv.

Mammas hjärta kommer hem<3


Publicerat den: 2009-02-25 [05:45:09]


Hoppar in tidigt denna onsdag och för att betala de första räkningarna och koppla ifrån Ipoden. Ville också önska er en bra start på denna dag. Sista dagen i Bollebygd för denna veckan. Ikväll hämtar vi hem älskade vovven :) Puss på er.


No stress :)


Publicerat den: 2009-02-24 [21:55:02]


Weeeeeiiiiiiiiii
nu så sitter jag med lurarna i öronen igen. Sitter och diggar No stress med Laurent Wolf :) Ska försöka mig på att föra över lite låtar till Ipoden. Helt great när man väl står och svettas på SATS. Idag var jag som sagt där. Helt i extas när jag väl stod på trappmaskinen igen och därefter körde det efterlängtade Powerstep. Energin sprutade åt alla håll och kanter och jag var på favorit "förfesten". Underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon väntar ett styrkepass och därefter börjar helgen för mig :) Jag är ledig fram tills på måndag :)
Ett bra beroende.


Publicerat den: 2009-02-24 [05:42:33]
Ohhhh idag ska jag äntligen till mitt älskade SATS igen. Det kryper i kroppen rent ut sagt. Inatt har jag tom. tränat i sömnen. Jag lyfte vikter och till slut fick de be mig att gå hem eftersom anläggningen hade stängt för dagen.  Så idag väntar ett pass Powestep efter praktiken. 
Och motigt kan det kännas efter en lång dag på fötter men det finns inga ord att beskriva känslan efteråt. Ni kan tänka er en rolig förfest som inte tar slut på länge - precis så känns det.  Och jag köper inga argument om att det inte finns tid osv osv osv. Det finns VISST tid, så länge man kan planera sin dag. Det finns verkligen inte ett bättre beroende än detta, så länge det finns tydliga gränser. ha en skön tisdag.

New week.


Publicerat den: 2009-02-23 [05:28:17]

Ny vecka.
Nya tag.Trött i ögonen och mör i kroppen men nu ska jag iväg och hållai Föräldrarutbildning.See you later babe.

...snart i hans famn igen...


Publicerat den: 2009-02-22 [11:03:16]

Goddag Sverige.
Ær fortfarande i Drammen och åker med 15:18 bussen till Oslo idag. Dærefter avfår bussen till Gøteborg 16:30 och då ær jag i darlings famn 20:25 exakt :) Middag hos ælskade førældrarna blir det också. Denna omgång i Norge var verkligen lyckat och jag kommer verkligen att återvænda med ett leende på læpparna næsta gång.
Kirurgi 1 kommer jag inte att komma tillbaka till utan førsøker se till att hamna dær personalen ær hyggliga och man inte behøver gå på knæna før att hinna med arbetsmæssigt.
Igår kvæll blev jag utan ett pass eftersom det inte blev något ledigt men ser bara positivt i att jag fick några timmar før mig sjælv. Bla. kunde jag ta mig en tur runt den snøbelægna sjøn, kasta snøbollar och tænka fina tankar. Dærefter blev det hett kaffe och en god bok i soffan :) Eftersom jag bor høgst upp i en fræsch 5:a så ær utsikten helt otrolig øver sjøn :)
Denna helgen som gått har verkligen varit i mina tankar innan avresan. Jag fasade før Drammen men ær nu glad att det har gått så fint :) Imorgon børjar praktiken igen - min næsta sista veckan på MVC och då ska jag ænnu en gång hålla i en førældrarutbildning. Denna gången ska vi prata om smærtestillande innan, under och efter førlossning.
Hur som mina vænner. Hoppas ni får en ritkigt trevlig dag idag. Jag ska dricka kaffe med syster Ida nu  :)
Snart i hans famn igen<3


Hej hej från Norge.


Publicerat den: 2009-02-21 [12:56:01]

Hejsan svejsan från Norge och Drammen.
Hær har vi det ret och slett hyggligt, hahahaha.
Ær på gyn och stortrivs hær. Verkligen lærorikt før mitt framtida arbete som barnmorska  (jordemor som det heter på Norska). Dock var kirurgiavdelnigen en riktig utmaning. Personalen har flera skruvar løsa (de flesta) och arbetsmæssigt otroligt tungt. Mycket sjukdomar, dræn, V-sonder, cytostatika, operationer och man springer som en studdsboll :(  Och eftersom jag har kontrollbehov och måste utføra allt jag gør perfekt(?) så blir det extra hektiskt. Tiden går iaf fort!!!!


Længtar tills imorgon då jag får vara i hans famn igen.
Hej svejs och klem från Norge :)

Bye Bye Sweden. Hello Norway.


Publicerat den: 2009-02-19 [05:38:30]

Idag får grannlandet bevisa att de är bra igen.Jag åker till Drammen i Norge och blir borta fram tills på söndag efter praktiken. Kommer att vara på Kirurgi och Gynavdelning alla dagar. Pengar behövs men tröttheten är påtaglig.
Så om jag inte skriver på några dagar så betyder det inte att jag gått och dött.


Puss på er och ta hand om varandra.


Homebirth???


Publicerat den: 2009-02-17 [21:36:42]


Sitter och tittar på kanal 5 där kvällens tema är kvinnor som väljer att föda hemma utan assistans. Jag själv vet inte hur jag ska ställa mig till denna typ av förlossningssätt med tanke på alla komplikationer som kan uppstå med både barnet och mamman. Jag förstår inte hur man kan välja att utsätta sitt barn för en sådan start i livet?
Vad händer om mamman börjar blöda litervis?
Vad händer om barnet drabbas av syrebrist?
Kanske är jag dåligt insatt i denna fråga?
Kanske är vi så inriktade på att kunna planera allt att denan fråga verkar alldeles för avlägsen?Vad vet jag??? Här luktar det en bra D-uppsats tema iaf :)
Och tema till denna D-uppsats snurrar verkligen till det i mitt huvud. Vi snurrar mellan dessa teman:


1. Depression i samband med ett abortgenomförande.
2. Hur ett abortbeslut påverkar unga kvinnor psykiskt.
3. Inställning och attityd till abort bland unga kvinnor.Vad tycker ni om att föda hemma?
Vilket tema ska vi köra på?

kram på er.

Buss hit och buss dit...


Publicerat den: 2009-02-17 [14:36:11]

Sitter på MVC och bokar lite bussbiljetter.
Åker iväg på torsdag för att jobba lite och kommer att stanna tills på söndag :( Ush så tråkigt men vad ska man göra?
Huvudvärk hela dagen lång och trötthet mest hela tiden. Kommer nog att hoppa resten av träningsplanerna denna veckan. Kroppen behöver vila upp sig inför de hårda arbetspassen kommande dagarna.
Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig tisdag.
Kram på er.

En lyckad föräldrarutbildning.


Publicerat den: 2009-02-16 [14:41:45]

En riktigt lyckad föräldrarutbildning hade vi idag. Jag och min handledare.
Idag höll jag som sagt i "förstisarnas" första föräldrarutbildning.
Mitt ämne var att prata om förlossning och förlossningssmärta under ett två timmar långt samtal.
Med 16 pers inne på rummet trodde jag först att jag skulle svimma ett antal gånger men det gick bra :) Och mötet blev verkligen positivt och lyckad. Nästa vecka ska vi se en förlossningsfilm och prata smärtlindring.
Nu ska jag sitta någon timme till här på MVC innan det är dags för hemgång.
Känner mig en aning seeeg i bollen och får verkligen påminna mig om att dricka vatten.Hoppas ni alla ha en bra start på de nya veckan.

In the blue water...


Publicerat den: 2009-02-14 [21:13:06]


Mhhhhhhhhhhhhhhhhh iskall champagne vid bubbelpolen.
Svettiga och härliga me en massa bubbel i kroppen :)En dimmig puss på dig min älskade man. DU är allt för mig.

Tack för att du ALDRIG NÅGONSIN HAR TVIVLAT PÅ OSS.
I love you
Alot of pink today.


Publicerat den: 2009-02-14 [18:07:19]


Champagne som vi fick av Micke and Jess. Söta cupcakes :) Gulan fick vara med på bild. Hon följer med oss överallt.Tekannan som jag önskade mig från Duka dök helt plötsligt upp på sängen i morse. Även detta goda thé.Kannans underdel var en fin kopp. Tack älskade make.


Vi har även hunnit med shopping på Gekås och en god lunch på restaurang.
Nu funderar vi på att antingen hoppa ner i bubbelpollen eller korka upp drickan.
Får först ta mig någon klunk och fundera vidare.

Puss på er

All lovers day<3


Publicerat den: 2009-02-14 [08:36:31]wiiiiiiiiiiiiiiihoooooooooooo


Min vackra make med sin middag. Ekologisk middag med allt som jag älskar. Ost, oliver och vin :)Gott.


Godmorgon säger jag från vackra Varberg.
Jag och maken här bredvid är lite skakis, bakis :) Vi dansade arslet av oss inatt och jag hade en gubbe vid namnet Hans efter mig fastän hans fru stod bredvid. Hans presenterade sig så här: Hej jag heter Hans med H - hahaha. Rolig prick den där Hans med H.
Hur som så slutade natten med en god pizza och krasch i sängen.
Idag är det alla hjärtans dag. Vi ska till Gekås :)
Jag vill passa på att önska er alla en riktigt mysig dag.
En stooooooooooor kram till Sannis som har varit en ängel och hjälpt mig med bloggen. Tack du underbara.

5 ÅR AV OÄNDLIG SORG!


Publicerat den: 2009-02-13 [11:10:13]


Idag blir det endast detta inlägg.
Ett inlägg om Filko Ferdinandov Georgiev.
Idag, fredag den 13/2 är det exakt 5 år sedan.
Ett halvt decennium sedan.
Sedan den fasanfulla dagen.
5 år sedan vid den här tiden andades han.
Fem år sedan om några timmar hade han slutat att andas.
Idag för 5 år sedan stod båten Hera vid Turkiets Bosvor och väntade på att få komma in i hamnen.
Vågorna var höga och det var oväder.
Hera han endast skicka ut några SOS alarm innan båten gick under.
Hera gick under med alla sina sjömän ombord.
Hera tog även med Filko under vågorna.
Idag  den 13/2 -2008 är en otrolig tung dag för många.
Idag den 13/2 för exakt 5 år sedan förändrades jag på många sätt och vis...
& blev aldrig mer den samma.


Älska varandra.
Ta inget för givet.
Uppskatta människor som förtjänar det.
Resten kan vara.
Resten får ett fuck you.Ps: min make och jag åker iväg till Varberg under helgen för att bo på hotell. Hoppas ni alla får en trevlig fredag. Datorn följer med så det blir lite inlägg då och då.

At Majsans place.


Publicerat den: 2009-02-12 [18:37:06]

Skynda skynda skynda.
Är hemma en snabbis.
Kort dag på praktiken har det varit.
Fika med Liz och Majsan.
Nu på med kläderna och iväg till Majsan.
Vi ses imorgon.
Hej svejs.

En av mina favoriter.


Publicerat den: 2009-02-11 [22:11:32]
Ikväll blir det inte mycket mer här inne.
Ska snart gå och lägga mig och ladda inför sista dagen MVC dagen för denna veckan. Imorgon är det torsdag och då ska vi köra några timmars cellprovstagning. Därefter blir det tidig hemgång för oss alla. Kaffe med älskade Liz väntar och därefter styrka på SATS. Jag avslutar dagen med ett av mina favoriter :) Puss på er.
Tre kvinnor samlas; en singel, en förlovad och den tredje är gift. De bestämmer sig för att ta reda på hur man bäst förför en man. Samma kväll ska de ta på sig en body i svart läder, höga klackskor och ha välmålade ögon som en överraskning till sin partner.

Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått...


Singeltjejen,
som haft en blind-date:
- Så fort han öppnade dörren och såg mig i utstyrseln skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet...


Den förlovade tjejen:
- Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. När han kom hem, öppnade jag pälskappan så att han kunde se vad jag hade under. Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.


Den gifta tjejen:

- Ja du (med en besviken ton), jag tog också på mig läderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg. När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog TV-kontrollen i handen och sa:
- Hörru Batman, vad blir det för mat idag??

Tack sweet Maja<3


Publicerat den: 2009-02-10 [21:28:16]

Sötaste Maja älsklingen har gjort ett så fint inlägg att jag blev tårögd.
Tack min älskade för dessa fina ord. Jag älskar att ha dig här bredvid.
Ibland behövs inga ord emellan. Bara närvaro.
Här nedan är två av mina favoriter.
Blivande morsan Liz och sweet Majsan.Konsten att få mig att skratta :)


Publicerat den: 2009-02-10 [09:44:53]


Ohhhhh så skönt att kunna sova ut ordentligt idag. Sååå skönt. Och eftersom det blir en kort dag på MVC så passar det utmärkt att dricka kaffe med mamma och pappa som snart är här :) Ska även försöka mig på att gå och träna för första gången efter fallet, hahaha. Får se om knäna håller bara.
Började iaf dagen med att läsa ett riktigt roligt inlägg om vänskap.
Skrattade hela vägen till kaffekokaren och tillbaka.
Ibland är folk bara så jäkla komiska.
De skriver och skriver utan innebörd och mening.
Jag undrar om folk förstår vad de printar ner där bakom sin skärm och sitt tangentbord.
Fast åt andra sidan så finns det ju människor till allt.
Peace.Vi ses ikväll.
eller inte.

- när du blåser liv i mig -


Publicerat den: 2009-02-09 [19:35:27]Jag känner för att skriva, sätta ord på tankar ikväll.
Att det är mörkt. Att det är söndag. Att det är måndag snart igen.
Jag vill frysa tiden nu.
Inte låta klockan få ticka iväg.
Istället andas jag in din doft.
Dina andetag är mina andetag.
Med huvudet på ditt bröst... äter jag popcorn ur skålen bredvid.
Fokuserar på att plocka upp de gulaste. De godaste.
Målar cirklar med mina fingrar på din bröstkorg.
Sluter ögonen och lyssnar... på det bästa ljudet i världen...

ditt hjärta.


[alltid din]
Uppskrapade knän och en osmidig jäkel.


Publicerat den: 2009-02-08 [20:09:25]

Godkväll mina vänner.
Förlåt för superdålig uppdatering men jag har helt enkelt haft svårt att sitta ner med mina fula sår och har därmed hållt mig borta från datorn och soffan. Fredagen med Jess var helt lyckad men vid hemgång från Gothia towers skulle jag ta en snabbare väg nedför en liiiiiiten backe ( att jag alltid ska skynda, skynda genom livet). Där trillade jag iaf så jäkla osmidigt och skrapade upp båda knäna och en hand :( Trodde verkligen att jag skulle svimma :( Tur att det kom en man förbi som kunde hjälpa mig upp. OBS: Endast osmidiga Teddy i farten och INTE vinet. Älsklingen kom för att hämta upp en grinandes fru och det var bara för mig att åka hem och slicka mina sår.....
Helgen i sig har som sagt varit i Melodifestivalens tecken.
Ikväll blir det tidig läggdags.
Imorgon är det dags för MVC igen.


Godnatt.

Melodifestivalen live


Publicerat den: 2009-02-08 [08:13:27]


Här sitter vi och är förväntansfulla inför starten på Melodifestivalen.
Vi fick otroligt bra platser och kunde se artisterna bra. Självaste Bert Karlsson gick förbi oss :)
Bra att Alcazar gick vidare men hur 17 kunde den där  Af Ugla bruden gå vidare?? Snälla snälla - HÅLL TYST!!!


Grymma Alcazar:)


Söta och vackra Marie Serneholt.På hemgång med ont i knäna. Hem för att pl¨åstre om de ogen från gårdagens hemska fall :(

Alla har en EXIT...


Publicerat den: 2009-02-06 [15:34:44]

Ibland och bara ibland.
Ibland kan det bli så där alldeles iskallt och världen stannar upp.
Tankarna är tusen och åter tusen och världen rasar framför mig.
Jag befinner mig på slutet av berget och under fötterna balanserar jag på en ostadig grund.
Vänder blicken från höger till vänster och sedan tillbaka igen.
Tittar bakom mig men där finns intet. En dyster dimma.
Ibland och bara ibland tappar jag greppet om verkligheten.
I min " värld utanför verkligheten " rymms inte den verkliga världen.
Axlarna sjunker ihop. Magen drar sig samman. Jag kan inte andas.
Tankarna är tusen och åter tusen. Tankar utan en röd tråd.
" jag är lycklig / jag är ledsen/det gör ont / jag mår bra ... osv osv osv  " - och all over again snurrar runt runt.
Grunden under mig vaklar ännu mer och jag börjar leta efter Exit.
Letar.
Hittar.
Förlorar igen.

För att åter - på nytt - börja leta igen.

.
.
.

Till slut när jag balanserat nog byggs grunden på berget åter på nytt.
Fötterna står stadigt och ögonen blickar inte längre ner.
Jag har slutat leta efter grunden. Den är precis under mig.[ det gäller att hitta en utväg. Alla har en EXIT gång - oavsett vad. ]
 


Konsten att varva ner.


Publicerat den: 2009-02-06 [09:17:06]Godmorgon  vänner.
Vilken dyster dag att vakna till, men vad gör det? Det blir vad man gör det till. Idag är det fredag och fredag är världens bästa dag.  Alla räkningar är betalade, hemmet skinande rent, vovven mätt och belåten ( mannen också) och jag trivs med tillvaron.
Dagen kommer att börjas med ett Powerstep klass på SATS. Hoppas det går bättre med mina knän idag än sist...
En sväng blir de runt affärerna för att fixa i ordning ett litet paket till en god vän som fick en dotter för två månader sedan och till en till nära älskling som väntar en liten goding :)
Därefter kommer jag försöka varva ner här hemma.
Fixa naglarna, bädda rent och fixa i ordning MVC pärmen.
Ikväll väntar en rolig kväll med älskade Jess. När männen jobbar så får tjejerna också jobba och göra det som de är bra på. Dvs: Dricka rosevin och babbla. Fredagen är precis som den ska vara.


Trevlig fredag.

My cup of tea


Publicerat den: 2009-02-05 [23:15:45]


Här kommer iaf favoritkopparna i samlingen.
Koppar i alla former går alltid hem hos mig.

Första bilden:

Första till vänster är inköpt från Indiska. Pris: 49 kr.
Mitten koppen från Duka. Pris: 229 kr.
Koppen till vänster fick jag av min svägerskas söta dotter. En rosa prinsesskopp :) Prins: Unkonwn.


Andra bilden:

Första till vänster är inköpt i en liten butik i Alingsås. Pris: 79 kr.
Mitten koppen är från Bulgarien. Har en likadan fast i vitt. Pris för båda: 50 kr.
Koppen till höger är nyinköpt från Guldfynd till fyndpriset: 49 kr.


Sleeping with the flowers<3


Publicerat den: 2009-02-04 [20:52:16]

Titta vilken fin skönhet vi hittade idag. Passar sängen alldeles perfekt.
Färgerna är ljusa och fulla av vår/sommarkänslor.
Dagen har i övrigt varit helt okey. Styrketärning på SATS med fokus på armar, axlar, bröst och mage blev det idag också och nu börjar de klena armarna försvinna ( tror jag iaf). Så underbart att forma kroppen precis så som jag själv vill. Och så blir man ju så jädrans pigg efteråt också :)
Hur som...

.
.
.

I helgen blir det till att pyssla till hemmet lite till.
Kommer hammra upp en fin hylla med krokar ovanför den nya hallmöbeln och bilder kommer självklart upp här som vanligt. Ska bli uuuuuuuuuuuuunderbart med ledig helg. Nu har nerverna släppt eftersom jag börjat komma in i praktiken och jag kan med glädje gå dit igen nästa veckan.
Önskar er en trevlig onsdag.
Imorgon blir det sista dagen på praktiken denna veckan :)

Kram på erKonsten att sluta tidigt.


Publicerat den: 2009-02-04 [12:48:06]

Inne en snabbis nu. Idag ska vi sluta tidigare. Så är det på MVC.
Finns inga patienter inbokade så kan man gå tidigare. Passar mig perfekt ju :)
Börjar trivas mer och mer nu och ser fram emot att börja utföra uppgifterna mer självständigt. Jag ska bla. vara med och hålla i en föräldrarutbildning om några veckor där mitt område kommer att vara förlossning och smärtlindring.
Hur som. idag blir det ett tidigt hejdå. Yes.
Därefter ett styrkepass på SATS  och lite planering av nästa helg med darlingen min.

hej svejs.


Trevlig tisdag<3


Publicerat den: 2009-02-03 [21:02:28]
Titta vilken söt kopp jag hittade idag när jag var på väg genom Guldfynd. Denna sötnos kostade endast 49 kr och var faktiskt riktigt snygg. Bilden gör den inte rättvis.

Godkväll alla söta vänner.
Här sitter jag nu och försöker vila knäna efter dagens praktik och steppower pass. Steppower var som vanligt lovely - ett av de bästa passen någonsin. Och idag hade jag en massa tur i sista stund. Jag var såååå nära att inte få gå med i klassen med tanke på att det var så många som stod på tur men eftersom en av flickorna på SATS inte kunde utnyttja sin biljett så fick jag den av henne :) Tack, tack  - ett stort tack till att du A räddade min kväll ikväll :) Ni på SATS är fantastiska.
Ikväll är jag ensam med lille mannen.
Vi ska snart mysa och titta på film. På trean börjar Hide and Seek btw.
Mer än så blir det inte just nu.
Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll.

zzzzzz


Publicerat den: 2009-02-03 [10:33:24]

Sitter på praktiken och läser metodboken. Zzzzzzzzzzzzz idag. Ont i knäna för ovanlighetens skull.
Längtar bort. Längtar tills lördag kväll och allt spännande då :)
Vill hem till mina pojkar. Puss på er.

Barnmorskemottagningen är min grej<3


Publicerat den: 2009-02-02 [21:27:40]

Idag blir det inte så mycket aktivitet här inne. Första dagen på Barnmorskemottagningen har gått bra och jag trivs verkligen med den typen av jobb. Att boka in tider för preventivmedel, cytologprov, föräldrarutbildning och efterkontroll på nyblivna mammor passar mig som handen i handsken.  Jag älskar att kunna ta mig tid med alla mina patienter och slippa bli så fruktansvärt överraskad varje gång jag stiger in på ett patientrum Dock är det en aning seeegt nu i början. Här sitter man mest och lyssnar och fiiiiikar en massa massa. STOOOOR skillnad om man jämnför med förlossningen där man aldrig visste när nästa tillfälle till toalett skulle komma.... och då gäller det att ha en stoooor urinblåsa.
Hur som så är tiderna på mottagningen jätte bra också. Jag jobbar 07:30-16:30 - måndag tom torsdag och har hela fredag, lördag och söndag ledigt :)
.
.
.

Därmed kunde SATS besökas och så han vi hämta hem våran nya hallmöbel. Visst är den snygg :)
Inhandlad på Dimoda i Göteborg.
Hur som. Morgon dagen kommer att spenderas på samma ställe. Och därefter väntar nog ett Powerstep pass på SATS igen - innan jag rasar samman här hemma framför dumburken.

Ps: Kommentarer utan en blogg svarar jag under samma inlägg som de lämnades.


Du vackra Skåneland <3


Publicerat den: 2009-02-01 [20:32:56]

Skåne var verkligen fridfullt och vackert. Vi han med en iskall promenad, god mat och vin och en massa prat. Här hemma ikväll är vi trötta med nöjda. Vi sitter och laddar inför den nya veckan som börjar om några timmar.
Jag har min första dag på Barnmorskemottagningen imorgon. MVC praktiken kommer att sträcka sig 5 veckor framöver så det blir en massa nya intryck igen :/
Önskar er därmed en trevlig start på den nya veckan.
Här nedanför får ni lite bilder från helgen som gick.

Puss puss på er sötnosar
1. Först blev det till att käka hemmagjorda semlor. Alfen hade gjort dessa underverk med hemmagjort marsipan. Mums.
2. En suddig bild på vackra Östrlen. Här står jag och spanar på havets vågor. Vi tog en rask promenad längst havet där det blåste kraftigt.

3. Vackert som ett vykort. En övergiven båt. Det är något magiskt över övergivna hus, båtar och bilar.

4.  Kvällen fortsatte med vitt vin och tv för min del. Darling och resen fortsatte att babbla på.

5. Sedan somnade min trötta make med sin nalle :)

6. Och så var det min tur. Godnatt Skåne.
bloglovin