En av mina favoriter.


Publicerat den: 2009-02-11 [22:11:32]




Ikväll blir det inte mycket mer här inne.
Ska snart gå och lägga mig och ladda inför sista dagen MVC dagen för denna veckan. Imorgon är det torsdag och då ska vi köra några timmars cellprovstagning. Därefter blir det tidig hemgång för oss alla. Kaffe med älskade Liz väntar och därefter styrka på SATS. Jag avslutar dagen med ett av mina favoriter :) Puss på er.




Tre kvinnor samlas; en singel, en förlovad och den tredje är gift. De bestämmer sig för att ta reda på hur man bäst förför en man. Samma kväll ska de ta på sig en body i svart läder, höga klackskor och ha välmålade ögon som en överraskning till sin partner.

Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått...


Singeltjejen,
som haft en blind-date:
- Så fort han öppnade dörren och såg mig i utstyrseln skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet...


Den förlovade tjejen:
- Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. När han kom hem, öppnade jag pälskappan så att han kunde se vad jag hade under. Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.


Den gifta tjejen:

- Ja du (med en besviken ton), jag tog också på mig läderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg. När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog TV-kontrollen i handen och sa:
- Hörru Batman, vad blir det för mat idag??

Kommentarer
Postat av: Maja

Hahaha! Du är la bara för rolig Teddy-gooos!



Puss på dig!

2009-02-11 @ 23:28:45
URL: http://majalovell.blogg.se/
Postat av: minaya

Om det är kul. Jag älskar att surra med nytt folk. Det sämsta med mig är bara och jag tror det har med ålderna att göra, jag träffar så mkt folk nu för tiden så jag glömmer bort ibland ansiktet på vissa och kan typ hälsa på dom igen.. sjukt pinsamt!! ush ush..

2009-02-12 @ 05:49:44
URL: http://minaya.blogg.se/
Postat av: Martina

Kul att du tyckte min beskrivning var bra:) heh!

hihi jo min älskling är så snäll så, han aknkse köper sånt här till mig för han inte är hemma på alla hjärtans dag så ajg får allt i förskott;P nä men han gör de för han älskar oss men de är ju inget man räknar med;P hehe!



Ha en underbar Torsdag kram

2009-02-12 @ 06:05:54
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Linda

Superfin bild!

Nu ska jag snart iväg till skolan, sista dagen innan helgen och lovet. känns super!!

Jag tycker att alla hjärtans dag är super överskattat, är ju bara för att affärerna ska tjäna pengar..men samtidigt kan jag inte hålla mig ifrån, så har ordnat en liten överraskning. själv då?

2009-02-12 @ 07:37:39
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Maja



Lovely you!!



Va mysigt det ska bli o träffas sen alla tre, den gifta,den gravida& den som dejtar =)



Puss puss

2009-02-12 @ 08:02:33
URL: http://majalovell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hihi, humor=)! Ja vi hade tänkt ta en tur till Kairo, skulle kännas fel annars, åka till egypten utan att besöka pyramiderna. Har ni varit i Hurgadha? Så ni åker i slutet av mars, vi åker 2 april, så då är vi iväg samtidigt. Hoppas er smekmånad blir underbar! Det är ni värda! Ha en underbar torsdag! Kram!

2009-02-12 @ 09:59:13
URL: http://neahs.se
Postat av: Katja

haahahaha, stackars gifta kvinnan :P

2009-02-12 @ 11:31:55
URL: http://candygal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin