Tack ni snälla & söta älsklingar<3


Publicerat den: 2009-01-08 [21:47:15]








Jag har fått en del AWARDS från söta läsare. Bla från dessa sötnosar: Jen,    Kims & Jasmins mamma,    Maja . Det har varit ett gäng till lite bakåt i tiden och er glömmer jag inte heller. Ni ska alla ha tusen och åter tusen tack. Varje gång en sådan award kommer in eller efter varje gullig kommentar så skiner solen upp för mig.


Ni kan göra en mulig dag till något underbart.



kram på er sötnosar.

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

kikar in.vad spännande att läsa din blogg...sen jag själv har fått barn..bara ääälskar jag barnmorskor..allafall de jag har mött...jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte kunde hållt dem i handen.

är de ni på bröllopsbilden..uunderbar.

kram

2009-01-08 @ 22:14:27
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: maja



Så lite så min ängel det är du värd tusen gånger om om du fårgar mig men tror många kan hålla med mig där faktist :) hihi..

Klart vi ska sikta in oss på en vinkväll snart när det lugnat ner sig för både dig o mig! Jag börjar läsa på måndag igen ska bli kul att återse skolan,klasskamrater&lärare o lägga min tid på nya,spännade projekt =)



Vill skicka en lite fin sång till dig - Tomorrow med Brandy från hennes gamla album från 1997 Never say never..vet inte om du lyssnat på den någon gång men är en väldigt vacker låt!



Godnatt Tönrosa!!

2009-01-08 @ 23:44:37
URL: http://majalovell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin