BB -praktiken börjar!


Publicerat den: 2009-03-09 [11:48:42]







Godmorgon folket och så var det ännu en ny vecka.
Tiden går verkligen fort nu. Här finns ingen lugn stund. Ingen vila. Idag börjar jag som sagt min BB praktik som sträcker sig två veckor framöver -  och denn praktik är verkligen något jag ABSOLUT INTE är intresserad av!!! Jag var två veckor på BB under min ssk utbildning och trodde verkligen att jag skulle somna varje gång jag satte mig på toaletten. Det ska vara fart och fläckt för min del. Det ska hända saker runt omkring mig annars blir jag lätt uttråkad. Men vem vet - kanske blir det skillnad denna gången :) Who knows.



Dagen började iaf med kondition och armar på SATS.
Nu väntar en kopp kaffe och sedan är det goodbye Gothenburg och Hello Borås igen.



Ha en bra start på veckan.
kramis kramis

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas du får två bra och lärorika veckor på bb iaf! Är så avis på dig som får snusa och lukta på små söta bebisar=) Ha en bra början på veckan! Kramar!

2009-03-09 @ 12:56:13
URL: http://neahs.se
Postat av: sandra

hihi, du får ta tillfälle i akt och kanske läsa på sånt som är lite svårt och som kommer framöver i utbildningen!



Hihi, gött med lite fylla=)



Kram

2009-03-09 @ 13:01:36
URL: http://www.sandraochanders.webblogg.
Postat av: Sandie

Hm ja man vet ju aldrig vad som kan hända! =)

2009-03-09 @ 13:40:34
URL: http://chipset.webblogg.se/
Postat av: sol

bb är lite lurigt, för du kan ha det rätt så lugnt. men det finns ALLTID massa att göra, för dom behöver så mkt hjälp och stöd med amning. Dom sitter/ligger på sina rum och inte ber om hjälp, sen kommer dom tillbaka några dagar senare med söndriga bröst och barn som gått ned i vikt som läggs in för gulsot!...

själv när jag jobbade på bb i somras, var det knappt så man hann sitta ned eller gå på toa, Så det beror nog på var man är kanske...



kram och lycka till

2009-03-09 @ 17:16:26
URL: http://systersol.webblogg.se/
Postat av: Linda

Hur gick första dagen för dig? :)

2009-03-09 @ 21:09:30
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Malin Lj

Va roligt att du följer oss:) Förstår att det måste vara lite extra spännande eftersom du ju läser till BM:)

Nej, nästa kontroll är i vecka 21, så om en vecka på måndag är det vanlig kontroll igen. Lyssna hjärtljuden (tror jag) kolla hemoglobin, glukos, blodtryck o urinprov. O så väga mig igen:)



Kramar och hoppas du trivs på BB-placeringen!

2009-03-09 @ 22:14:23
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: jen

Låter som en kul vecka.

Hoppas att det kommer många dessa veckor.

Kram på dig.

2009-03-09 @ 22:15:09
URL: http://jenfager.blogg.se/
Postat av: Maja

Å saknar dig med hjärtevännen min, vi måste verkligen ses snart tycker jag med !! Japp jag är kär, hihi! Jag o David blev ihop igår på nationella kvinnodagen hihi så sött o jag är så lycklig!! :)

Hoppas du mår bra o att det går bra i borås, ja har di föresten din vita kofta/tröja här som du lämnade hos Lizette först men tog med mig den sist tänkte vi kanske ses snart så du kan få den jueee!! Ringer imån! Puss love you

2009-03-09 @ 22:38:16
URL: http://majalovell.blogg.se/
Postat av: Tinna

Hej söta.

Då blir det en del pendlande igen...men du ska se 2 veckor går fort...hoppas det kommer en massa bebbar med... efter förra årets midsommar helg kommer de väl nu =)



Ha en bra dag

Kram kram

2009-03-10 @ 08:43:59
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman.Det är så där med mig..Har en kraftig m denna omgång som inte går att beskriva..det är hemskt mycket för lilla mig..Sambon fick komma hem & hämta mig för jag förlorade så mycket blod så jag svimade på toan..men jag åkte akuten o de kollade mig & allt är bra med mig nu,,haft en rejäll blödning denna gång..Har på känn att det har varit små rester från aborten..men allt är ute för de tittade med massa aparater..rätt intresant att man fick se hur man såg ut i underlivet på ul bilden...jätte skönt att veta att allt är bra...Man blev så rädd när det bara forsade ut ur en & han inte gå på toan så det kom överrallt...men nu efter en lång natt på toan halv svimande så är nästan allt ute..så skönt..Hoppas att du får en skön tisdag.Nu ska jag bara återhämta mig.kram kram

2009-03-10 @ 09:30:01
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Martina

Hej gumman!

jaså är de så tråkigt att vara på BB:/ Hoppas verkligen d eblir lite mer livat för din skull!



Nä jag förstår inte varför de vart sura på mig funderar nästan på att ringa chefen och prata med henne! Just nu jobbar jag med funktionshindrade de är döva har lite som down syndom och aa.

Men har sökt lite nytt på ett omvårdnadsboende för ajg vill ha en tjänst. Inget ajg vill jobba med men de får funka så länge vill ju utbilda mig till fotograf de är ju min högsta dröm så tar jag detta som akn vara kul vissa dagar kan jag ägna mig mer åt fotograferingen cokså och gå kurser:)



Hoppas din dag blir bra idag!

kram

2009-03-10 @ 10:31:29
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin