När vädret är dåligt är kärleksbanden starka<3


Publicerat den: 2009-05-30 [08:13:05]

Här har det varit ganska dåligt väder sedan igår. Vi fick både regn och blåst över oss men det hindrar oss inte att bösöka de mysigaste resaturangerna i Galata. Idag regnar det inte men värmen är borta :( Idag är min älskade Ivelina ledig och vi ska fika igen. På kvällen ska vi inviga deras nya hus som för övrigt är helt fantastiskt och dricka vitt. På kvällen ska vi försöka leta upp ett shisha ställe och röka vatten pipa :) Igår letade hon upp gammla brev som vi hade skickat till varandra som barn och fick oss ett gott skratt av bilderna av prinssesor och hjärtan. Hon visade även upp en sida där hon flera månader innan min hemkomst hade räknar ner dagarna... Ivelina kommer alltid att förbli min finaste vän.



Jag mamma och pappa på Båtsman.


Utsikten från restaurang Fanny.


Pappa och jag på Fanny igår kväll.


Mamma och jag igår kväll på Fanny.

En promenad genom stan...


Publicerat den: 2009-05-29 [08:31:02]


Godmorgon mina vänner.
Här har det varit segt med internet i några dagar och det kan ibland ta någon timme att författa ett endaste inlägg. Bulgarerna är lite efter med trådlöst bredband och det fungerar lite si och så för tillfället. Men nu sitter jag nära balkongen och kopplingen är okey. Gårdagen spenderade jag själv inne i Varna. Ägnade flera timmar och shopping, intag av mat och ren avkoppling. Jag tog en lång promenad runt det finaste och hamande till slut nere på Varna strand. Och eftersom det är ganska så tomt på turister så hade jag nästintill stranden för mig själv. Underbart!!!
På kvällen satt mamma, pappa och jag på Båtsman och åt god bulgarisk mat.


Idag försöker mamma och pappa fixa det nödvändigaste i nya huset för att förmodligen sova första natten där inatt. Och jag ska fika med bästa vänninan lite senare ikväll. Hon är förlovad med sin älskade Mitko och gissa vem som nästan började gråta av lycka.... Grattis min älskade Ive. Nu ser vi fram emot det fina bröllopet som nog blir snart.



Här blev vi som ni alla vet man och hustru förra året. Den mäktiga katedralen är sig lik.


På stranden inne i Varna. Ganska öde så hör dags på året. Det gröna ni ser på höger sida är Galata och där bor vi.


På väg ner till havet. På höger sida ligger restaurang Odessos där vi hade våran bröllopsfest.


Fötterna fick vila lite på sandstranden.


Och jag beställde ett glas vitt medans jag satt och läste en bok.

Invigning av nya huset:)


Publicerat den: 2009-05-28 [08:31:15]

Godmorgon mina vänner. Idag är det en ny dag och vi vaknade som vanligt upp runt 7 tiden. Mamma och pappa är redan vid nya huset för att sätta upp en del grejer och jag har hela förmiddagen för mig själv. Därför ska jag passa på att åka in till Varna för att shoppa lite och ta en kaffe på något mysigt café :) Jag ska ta med mig boken Medmänniskor och bara ha lite egen tid. Som ni säkert vet så är det ju kanonviktigt med egentid...


Igår kväll var verkligen underbart och vi satt till ganska sent uppe på balkongen i nya huset. Kräftor och vin sitter aldrig fel och är utsikten helt perfekt så vill man till slut inte gå där ifrån. Till ljudet av syrsor att vi och bara var mamma, pappa och barn - och så mammas bästa vän också :) Hoppas ni alla mår väl. Kram på er och trevlig torsdag.



Huset framifrån.


Utsikt från balkongen på andra våningen. Här har jag serverat lite provisoriskt.


Utsikten från mitt och Pärs rum. Vi valde mitten rummet längst upp.


Trappan på andra våningen.


Mammas och pappas rum på andra våningen. Alla rummen leder ut till balkongen.


Mamma i blått, pappa och så mammas allra finaste vän.



Jag och pappas hand.


Utsikten när solen hade börjat gå ner.


Längst bort på vänster sida så ser ni Varna och Golden Sands.

Varna är lika underbar<3


Publicerat den: 2009-05-27 [14:47:19]



Vacker utsikt från min och makens hus klockan 6 denna morgon.


Inköp från tax freen. Clean - simply soap. Hand cream i retro burk. Elisabeth ardens eight hour cream i retro burk, tre maskaror och en flaksa med whiskey.


Hejsan mina älsklingar i Sverige. Hur har ni det idag? Här är inte lika varmt som under de heta sommardagarna med temperaturen är uppe i 27 grader just för tillfället. Underbart. Vi har gått omkring inne i Varna idag och handlat färska jordgubbar, en massa annan frukt och grönt och 3 kg färska kräftor... och en massa iskallt vitt ska vi ha till det ikväll. Ikväll ska vi gå till mammas och pappas nya hus för att äta gott och bara njuta av den fantastiska utsikten. Huset är helt underbart!!!!! Alla väggarna är målade, köket halvfärdigt, ett sovrum inrett, ett badrum färdigt, balkongen färdig, alla golv är färdiga och utsikten ska vi inte ens prata om. Jag återkommer självklart med bilder från underverket.



Varna är sig lik och det är endast mina två pojkar från sverige som fattas.
Må gott mina vänner så skriver jag mer sen igen.

Ohhh my Bulgaria :)


Publicerat den: 2009-05-26 [22:41:56]


Nere hos far-mor och Vasko med mamma och pappa. Vi sitter och äter fisk och dricker rakia :) Skååål.


Nu är jag i Bulgarien - Varna :) och detta var överraskningen till mina föräldrar denna sommar. Pappa skulle som sagt åka ensam ner till mamma och släkt idag med jag joinade honom och visst blev nog alla överraskade. Pappa skrek högt när jag berättade och  mamma höll på att ramla i marken. Far-mor och Vasko började gråta av glädje. Jag har hunnit med att överraska min älskade Ivelina och Mitko också och de bor numera grannar med mig och maken här nere i Varna. Jag blir kvar under en vecka och har tänkt vara barn igen. Mysigt...


Nu är jag bara såååååååå trött så jag säger god natt Sverige och godnatt min älskade minifamilj som är kvar uppe i Sverige. Jag plingar er imorgon. Puss puss.

Bye bye bye...


Publicerat den: 2009-05-26 [08:50:52]

Vi hörs ikväll eller imorgon... vi får se när jag vill sitta här igen :)
Idag blir en rolig dag. Hejsan svejsan säger jag till alla.

Barndomsminnen & barndomslängtan<3


Publicerat den: 2009-05-25 [15:28:03]

Precis hemkommen från en trevlig fika stund med min käre far :) Jag berättade om den lilla överraskningen och han blev sååååå glad. Först trodde han inte på mig och sedan kom det där jätte leendet :) Snart kommer jag att uppleva min barndom igen. Längtar!



Att variera sin träning.


Publicerat den: 2009-05-25 [10:06:29]

Snart är det dags att dra på träningkläderna och iväg til SATS. Idag tex har jag tänkt köra spinning och core. SATS är så bra med tanke på att man verkligen kan variera sin träning. Dagens pass är endast 30 min / per pass och då får jag både kondition och styrka tillsammans :) Bra det där!


Därefter ska jag träffa min älskade pappa och ta en kopp kaffe på torget. han åker ju till Bulgarien imorgon :( och jag kommer verkligen att sakna honom. Och med hans resa ner till värmen så blir det endast jag och min lilla minifamilj kvar i Sverige.


Trevlig måndag sötnosar.


Ett lyckat party och en trött minifamilj.


Publicerat den: 2009-05-24 [19:39:28]




Godkväll mina vänner.


Här har det verkligen varit lite aktivitet i helgen men det har ju haft sin anledning. Partyt igår blev verkligen jätte lyckat och idag har varit varit såååååååå trötta och sega. Vi har mest haft soffan som kompis och tittat på både Hitta Nemo och halva säsongen av Playa Del Sol. Har ni sett denna fantastiska serie btw??? Jag kan verkligen rekomendera den :)
Så idag blir det verkligen tidig läggdags. Imorgon väntar träning och diverser viktiga saker som jag måste göra innan...... ja ni vet ju att jag räknar ner...


Så jag önskar är en fin söndagskväll.
Godnatt kram från Teddy

Party!


Publicerat den: 2009-05-23 [17:13:08]

Party ikväll hos M och J.
Så vi syns imorgon.

När smärtan hugger till.


Publicerat den: 2009-05-22 [10:47:10]





Då och då tar sorgen över och för en endaste millisekund stannar världen och jag slutar att andas. Då och då hugger det till i hjärtat mitt och tårarna bränner sönder mina ögon. Världen utanför blir så suddig. Då och då känner jag lukten av åren som inte längre finns. Som aldrig mera kommer att finnas.


Många år har gått sedan det mest fasanfulla hände men ändå kan sorgen ibland ta över och jag befinner mig åter på ruta ett. När smärtan är som mest bedövande och tårarna inte går att hindra vandrar tankarna till dagen då allt förändrades. Den 13 februari 2004 satt jag på hallgovet, skrikandes med en söndergråten pappa över mig. Världen utanför mitt fönster hade slutat att existera. Livet hade slutat att existera. Jag hade definitivt slutat att existera.


Jag minns fortfarande pappas ord.
Något om att smärtan inte alltid kommer att vara så vass utan trubbas av ungefär som en välanvänd penna och det stämmer ju. Smärtan är inte alltid så vass och spetsig och hemsk. Jag kan leva med den. Men det är just under vissa millisekunder, då och då som den slår ner och vällter omkull mig. Då dras jag åter ner på hallgolvet där världen utanför inte fanns.

 

Jag tror inte att tiden läker alla sår. För det gör den verkligen inte.
Tiden kan täcka över sårkanten och snygga till den lite granna.
Men mitten av denna djupa sorg kan ingen teknik i världen snygga till.
Den finns där och pulserar ibland så intensivt att världen utanför försvinner.


 


Godmorgon fredag :)


Publicerat den: 2009-05-22 [09:42:27]




Här var det verkligen ett regnigt Göteborg
att vakna upp till men vad gör det när man är ledig fram till juni :) Maken jobbar till två idag så vi får se vad vi pysslar med ikväll. Kanske en biofilm eller något mysigt framför tv:n. Hur som, när man har så pass mycket fritid som jag för tillfället har - vilket är UNDERBART -  så får man se till att jag göra lite vettiga saker också. På min lista har jag bla. att göra rent alla fönster, sortera bröllopsfoton och städa i alla skåp så att man hittar bättre.Tråkigt men vad ska man göra? Skåpen städar ju inte sig själva...


Dagen idag ska iaf bestå av:

Städa hemmet
= Gjort.
Power Step och styrka= Ska göra-
Dricka en massa kaffe= Håller på att tanka.




Så jag får önska er en trevlig fredag.
Ska ni hitta på något skoj idag då?

En stillsam dag är det idag.


Publicerat den: 2009-05-21 [15:09:57]

Tack älskade vännen för ännu en fin kväll tillsammans med dig. Hoppas solen lyser på er alla där ute idag. Jag går runt här hemma och pillar. Pratade även med en nära vän som inom någora dagar ska bli mamma. Värkarna hade tydligen satt igång igår så nu väntar vi alla spännt på resultatet :) Spännande!!!






Puss Majsan.


Publicerat den: 2009-05-20 [20:08:07]

Är hemma hos Majsan. Mysigt till 10000000000000000000000000. Tack älskade vän för att du berikar mitt liv så mycket. Nu sitter vi med världens ostbricka med en massa grönt, ost och liiiiiiiiiiite snacks & en del vin så klart what else... :) Puss på er.




Om ni vill ha ett mer vettigt inlägg så kika ner.


Ps :
Glöm ej att spana in de norska barnmorskorna på Byskeryds sjukhus i Drammen idag på SV 2 kl: 20:30. Det är ju där jag jobbade för någon vecka sedan. Gyn avdelningen som jag var på var ju nere på förlossningen.

Sluta dela upp varandra i fack!!!


Publicerat den: 2009-05-20 [14:54:10]





Hejsan mina vänner.
Idag efter introt på det nya jobbet så kom jag hem och bara slocknade i 2,5 timmar. Jag vaknade upp för ett litet tg sedan och fick för mig att städa toan och köket lite. Hur som. Jobbet var iaf. bra och jag tror nog att det passar mig att leda rond, dela piller, ge injektioner, lägga om sår, beställa varor och att vara social är ju inga problem alls för mig. Ibland får jag se till att hålla käften, osv, osv, ov. Hemmet jag ska vara på är som sagt ett hem för kroniskt sjuka alkolister. Människorna på detta hemmet får bo kvar oavsett om de dricker eller försöker sluta. Inom vården i dag så får man ju se till att hålla sig nykter annars åker man ut. Men här behandlar vi dem oavsett diagnos. Det håller jag stenhårt på!!!


Det som slog mig och det jag nog upp igår är just människor som är sjuka eller i värsta fall - kroniskt sjuka. Det är så lätt i dagens samhälle att se människan som en diagnos. Typ " jaha, där ä ju han som super järnet" - eller "  nu kommer en förstföderska in med förlossningsrädsla, shit vad ska jag göra". Varför ska vi alltid dela upp varandra i fack och inte se varandra som människor oavsett sjukdom, läggning eller situation? Sluta upp med det där nu!!!


Ärligt talat så blir jag mer rädd människor som är helt blanka och hjärtelösa.
Hit hör egoister, skitpratare, utnyttjare och svikare.
De har nog inget diagnos. Men det är det om är värst.

Alla människor är lika oavsett diagnos


Publicerat den: 2009-05-19 [22:09:05]




Nu är det dags för sängen. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka iväg till det nya jobbet på intro. Ska verkligen bli spännande. Vet ni att det gått en dokumentär om jobbet som jag börjar på under juni månad? Det är en ganska så tung sjukdom men det gäller att tala öppet om den och att acceptera att alla vi människor är olika - oavsett diagnos.  I sommar ska jag jobba på ett hem för kroniskt sjuka alkolister och det ser jag som en tuff men spännande utmaning.
Som ni vet så är jag alltid piss nervös inför något nytt men det brukar ju gå kanon. Så håll några tummar för mig imorgon.





Imorgon kväll väntar också vinkväll med min älskade Majsan.

Intervjuerna är äntligen gjorda!!!


Publicerat den: 2009-05-19 [14:39:37]



 
Dagens tankeställare finns här ovan!!!



Dagen idag:


♥4 intervjuer med unga kvinnor inför magisterexamen.
♥Träning på SATS. Bla. styrka och spinning.
♥Dricka kaffe med underbaraste Majsan.
♥Jaga bort äckliga huvudvärken :(


Nu ska jag dricka en massa vatten för att jaga bort den hemska huvudvärken. Ush:(

Imorgon är det intervjudags.


Publicerat den: 2009-05-18 [22:02:19]

Nu ska jag ta mina Valerinas och krypa ner hos mina pojkar i sängen. Vi ska kika i en viss tidning och göra upp lite mellan varandra :) Imorgon ska jag äntligen få mina intervjuer gjorda inför examensarbetet. Klockan 12 kika jag igång dem med en iktigt kassetbandspelare - evigheter sedan man använde något sådant ju...

Igår var vi barn igen.


Publicerat den: 2009-05-18 [09:53:16]


& idag vaknade iaf. jag upp med världens hesaste röst och ont i halsen. Jag har nog skrikit för mycket. Enligt min man var det jag som skrek mest, hahaha. Men skoj hade vi iaf. Vi åkte och åkte och åkte som bara den. Jag som är höjdrädd höll på att få ångest där i början men efter ett tag så släppte alla hämningar :) Här nedan följer lite bilder från en underbar dag. Älsklingen var överlycklig över sin stjärnvinst!


självklart ska man ha sockervadd på Liseberg.


Nejjjjjjjjjjjjjjj när slutar vi åka upp???


Jag tycker Lisebergstornet börjar bli lite till åren. Här satt jag mest och funderade över varför den knastrade så mycket. Tänk om vi tippar över?


Vackra rosa tulpaner.


Gullan ( till vänster) och den nya katten - Mimmi uppe i tornet.


Vackra rum fanns att titta på också. Detta skulle föreställa en balkong med grön oas.


& detta något romantiskt. Rummen var finare i verkligheten.


Ännu mera rosa blommor.




Tack för en underbar helg min kära familj. Nu har en ny vecka börjat och jag ska snart dra iväg för att träna. Ska senare idag också prata med rektorn på Frölunda gymnasiet. Behöver som sagt 4 tjejer för intervju inför magisterexamen och det är dags att ta tag i detta.

Önskar er alla en bra start på den nya veckan.



ps: 8 dagar kvar innan...

Liseberg it is.


Publicerat den: 2009-05-17 [12:15:21]




Bara så där bestämde vi oss för att besöka Liseberg idag. Försöker få tag på min far men han är redan ute och springer så då åker vi utan honom denna gången :( Idag ska jag vara barn och käka sockervadd och skrika som en galning :)




Trevlig söndag.

Både Norge & Sverige ska ha poäng!


Publicerat den: 2009-05-17 [00:27:54]

Härligt att en grannland vann hela saken. Visst var han charmig och bra men jag gillar fortfarande Grekland och Azerbaijan. Men all cred för Norge iaf. Vårat grannland och stolthet för denna gången. Vi kan alltid förbi se att Norge är förbannat dyrt att leva i :( Själv hade jag laddat mitt VISA kort med pengar men ändå var tvungen att bortse från maten eftersom pengarna försvann så fort... Antingen är det något fel på landet eller så är den norska kronan så stark.
Hur som så spelar det ingen roll. Både Sverige och Norge får jobba upp sig för att må bra och det tycker jag att de ska ha cred för.


God natt Sverige.
Ikväll mår jag piss.

Filmen Babe & sol i ögonen.


Publicerat den: 2009-05-16 [13:04:30]

Vilket underbart väder vi har idag. Jag själv har varit ute på promenad i den värmande solen och köpt en grekisk sallad med islatte till :) Gott! Sitter nu och tittar på filmen om grisen Babe. Tycker den är lite hemsk. Ikväll blir det middag här hemma hos oss. Pappa och Nemo kommer för att titta på Eurovision med oss så det blir mysigt.


Hoppas ni alla får en fin dag.


& det kan inte...


Publicerat den: 2009-05-15 [23:16:38]


& det kan inte finnas finare enligt mig...



Ikväll har jag och underbara Fridis upplevt våran ungdom igen :)

Happy friday<3


Publicerat den: 2009-05-15 [15:34:37]







Efter lite träning och lite samtal med en god väg så kan inte fredagen bli så mycket bättre.  Är inne en snabbis för att önska alla en trevlig fredagskväll. Jag ska göra mig lite finare :) och dra iväg till Fridisen.




Happy friday.

Invandrare på arbetsförmedlingen.


Publicerat den: 2009-05-14 [21:09:25]




Nu säger jag god natt till er alla där ute. Idag blir det tidig läggdags eftersom jag sov så oroligt igår natt :( Imorgon väntar en rolig kväll med min älskade Fridis men innan dess blir det ett svettigt pass på SATS så klart. What else :)

Jag avslutar dagen med den här roliga som jag hittade hos en annan bloggerska. Sorry alla invandrare - jag är själv invandrare men jag kunde inte låta bli detta :)


Invandraren på arbetsförmedlingen:

Invandraren: Hejsan, har ni något jobb ledigt åt mig?
AF: Ja det har vi faktist, vi har ett med en årsinkomst på 10milj och du får en bil och en stor ny villa i närheten av jobbet.
Invandraren: Va, skojar du med mig?
AF: Ja, men du började.




God natt Sverige & sov så gott.


Ett fint samtal & en fin dag.


Publicerat den: 2009-05-14 [15:33:43]


Mammas lilla hjärta som tar igen sig i soffan. Han har precis varit ute på balkongen och skällt ut ett par hundar som väsnades här utanför. Det är tufft att vara så liten i en stor värld.





Ohhh så härligt där är att prata med min älskade Maja. Det känns tryggt och härligt att ha en människa som man kan tillförtro sig till och som aldrig någonsin kommer att döma mig eller säga något som sårar och suger ut all min energi.  I övrigt har jag och vovven varit ute på långpromenad och luktat på det nyklippna gräset. Sverige är verkligen vackert och underbart så här års :)



Jag har även bokat in en del helgpass under juli med Xtra personal. Härligt att ha extra i plånkan utöver det nya som jag jag kommer att pyssla med i sommar. Hur som. Nu ska här planeras inför middagen, så ni får ha en fin torsdagskväll :)

Come on people.


Publicerat den: 2009-05-14 [13:43:53]

Dagen idag:


- SATS - spinning & core = Done.
- Städa hela lyan = Done.
- Planera vinkväll med Fridis imorgon= Håller på.
- Svara på mail = Håller på.
- Rasta hunden igen = Måste jag??? Suck...


Come on people. Tror ni verkligen att jag dricker vin om jag är gravid :) Men det finns ju inte så mycket att gissa på när man är gift och inte har några barn än.


Ps: 12 dagar kvar innan...

Den ljuvligaste dagen.


Publicerat den: 2009-05-13 [21:52:31]





Nu sitter jag och tittar på riskförlossningar på tv4 fakta. Min favoritkanal och favoritprogram varje onsdag. Jag får tårar varje gång och blir påmind om vilket underbart yrke jag håller på att skapa. Tänk att få vara med och uppleva ( näst intill alltid) andra människors finaste och ljuvligaste dag :) Att så mycket smärta kan resultera i något så underbart. Helt fantastiskt vad vi människor kan åstakomma. Det är banne mig glädje det :)
Och med det säger jag godnatt.




Kan tyvärr inte säga vad jag räknar ner till men ni får gärna gissa er fram :)

Några tusenlappar rikare :)


Publicerat den: 2009-05-13 [16:47:59]





Tänk vilken rolig dag det har varit idag.
Eftersom maken är ledig från jobbet så bestämde vid oss för att ta en trip till Gekås och handla lite nödvändiga saker inför sommaren. Det blev bla. lite presenter och även två tomatplantor som jag ska må om :) När vi väl stod och pratade om vilket tvättmedel som skulle åka med hem ringde min telefon. Det var en norsk snubbe från Xtra personal - bemanningsföretaget som jag jobbar för. Det enda jag hör är något om 3000 norska kronor och något om en undersökning som jag nästan glömt av. För någon månad sedan var jag med och svarade på lite onödiga frågor om just Xtra och därmed med om utlottningen av dessa pengar. Gubben ville bara gratulera mig och förvarna om att det kommer pengar på kontot. Och det tackar man ju inte nej till. Så där mellan valet och kvalet om tvättmedel, blev jag några tusenlappar rikare :) Pengar är självklart inte det roligaste på hela dagen men visst glädjer de en aning nu när man är student och inte världens rikaste.


Yes. Maken är och provar kläder inför bröllopet som vi ska gå på i höst och jag ska snart ringa pappa :)

Ps: 13 dagar kvar.

När en skråma är livshotande...


Publicerat den: 2009-05-12 [21:16:17]



 


& så här kan man se ut om man är ensam och inte har något mer att göra än att fundera...



Ibland så kommer tankarna och blåser förbi i mitt huvud. Jag är lite av en tänkare och jag funderar ofta.

Det är ofta: " Tänk om jag gjorde si och sa så" - och ditten och datten hit och dit. Men det är så med tankar. I tankarna är det fritt spel. Man får tycka och känna precis som man själv vill. I min värld kan jag vara styrman över hela jävla jorden om jag så vill. Vem bryr sig?

Inte du iaf. Eller hon i rosa morgonrock som bor på vänster sida av min balkong.

Men jag tänker och funderar ibland och då och då är det inga hälsosamma tankar.

Men jag har å andra sidan aldrig varit så där jätte hälsosam heller :) Eller hur...

Jag känner dig.

Du har alltid sagt att du ska döda med tystnad.

Och visst har du skadat mig en massa.

Jag har trillat ner för ett högt stup och skadat mig.

De hittade mig och förde mig till sjukan.

Jag fick återupplivas.

Ingen visste hur det skulle gå med mig.

I månader låg jag bara där.

Som ett kolli.

Jag drömde under den tiden. Det gör jag ibland nu också.

Jag drömde att vi sågs igen men det fanns ingen kärlek mellan oss.

Du var iskall och jag tittade bort mot horisonten.

Det fanns ingen kärlek alls där mellan oss.

Kärleken fattades oss.

För varje dröm insåg jag att den kärleken som jag trodde fanns - faktiskt aldrig existerat.

Det gjorde ännu mer ont att vakna upp och inse att det faktiskt VAR SANT.

Sanningen gjorde mer ont än fallet nerför det där stupet.

Men jag var tvungen att falla. Att skada mig. Att hamna där jag var.

Det var ingen skråma jag fick där under fallet.

Det var livshotande skador.

Det gjorde så ont.

Kan göra så ont.

Men jag överlevede.

Jag lever.

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga till dig.

Bägaren har för länge sedan runnit över.

Innehållet har förstört mer än livet i sig.

Det var ingen bomb som du släppte.

Det var DÖDEN.

Men du kan ju alltid leva med att våran vänskap är så mycket värt som den dagen du viskade i mitt öra:



"Vet du vad jag gjorde inatt? Jag låg med en tysk :) "

Förresten, så var det under min bröllopsdag du yttrade dessa ord. Under skålen som vi gjorde med varje gäst.

Fräscht ha. Precis som en bästa vän ska göra. Skål.



[och ja. Jag ältar ibland. Men vem fan gör inte det???]


När man gör sig bra på bild så gör man helt enkelt det.


Publicerat den: 2009-05-12 [15:22:36]

Gårdagagen på den stora ängen i Fiskebäck resulterade i dessa bilder. Lille mannen blir alltid så bra på bild att jag ibland ångrar att vi inte ställde upp i Filmfestivalen med honom när de frågade för några år sedan.
Dagen har iaf. spenderats med spinning och core. Lite yatzy spelande med maken min och lite röj här hemma. Eftersom mannen jobbar sent ikväll så ska pappsi komma hit på middag. Där blir till att Skypa med mamma som är i Bulgarien. Vi saknar henne för varje dag som går :(

Vink vink.


[ps: 14 dagar kvar tills...]



Här ser ni en liten prick som alltid är glad och munter.


Lillemannen spejar efter andra vavvar.


männen i mitt liv. Bara pappa som fattas på bild då.


med vovven under armen och kaffet i andra handen.


havet är så vackert när solen börjar att gå ner.

GODKÄND PÅ KOMPLICERAD FÖRLOSSNING & GYNEKOLOGI!!!


Publicerat den: 2009-05-11 [14:56:12]

Här hemma har det precis varit glädjetjut och en massa massa glädjetårar som rinner åt alla håll och kanter. Detta bland de finaste nyheterna jag fått.  Mina händer darrade och efter att jag försiktigt kikat in i kuvertet så möttes jag av denna fantastiska nyhet. De här 2 tentamen var verkligen inget att leka med men de är färdiga nu och jag skakar och skakar och grinar och skriker av glädje :) Vovven är sjövild och verkar glad han också. Han kstade sig upp i min famn när jag väl satte igång och överröste mig med pussar.

Tänk att drömmen snart når sitt mål.
En dröm jag haft sedan jag förstod att jag existerade.
Jag är bara så tvungen att föreviga dessa fina rader.









In his arms again<3


Publicerat den: 2009-05-10 [20:36:21]




Titta vilka söta porslinbabyskor och vas jag fick med mig hem från uppdragen. Visst var de söta:)



ÄNTLIGEN HEMMA FRÅN UPPDRAGEN I DRAMMEN.

När jag väl var i Sverige räknade jag ner minuterna innan ja kunde krypa upp i älsklingens famn igen. På stationen väntade mina tre favoritpojkar. Pappsi, maken min och vovvsingen :) Jag har inte sovit på nästan 43 timmar och ska snart gå och lägga mig. Så med detta lilla inlägg vill jag önska er en godnatt. Många jobbar imorgon men jag är ledig. Jag ska plugga, träna och bara vara hemma med vovven.

Låt tiden gå fort!


Publicerat den: 2009-05-08 [21:22:57]

Hær har varit lungt som i graven.
Jag ær ensam på avd. igen men vi har ju endast 1 att se till.
Nær nattvaken har kommit ska jag ivæg før att lægga mig før natten.
Jag længtar till morgon dagens nattpass før då kan jag æntligen rækna ner timmarna.



Till dess ønskar jag er en riktigt trevlig start på helgen.


Kanske blir det førlossning før mig snart:)


Publicerat den: 2009-05-08 [16:00:20]

Hej hej kæra vænner.
Hær sitter jag helt ensam. Jag jobbar på gyn denna kv'æll också men eftersom avdelningen har fått flytta ner till førlossningen(? vet ej varfør) øver helgen så jag har endast en patient nu medans den andra skøterskan slutfør morgonpasset. Hær intill ligger iaf. førlossningen och de har fullt upp.
-Kan du førløsa frågade en barnmorska mig?
- Ja, men inte helt utan någon annan i rummet.
- Så kempe flink , då vet vi.
Førmodligen ska jag in och vara med på førlossningar lite senare :)


Annars rullar det på.
Jag jobbar och har hemlængtan.
Imorgon har jag ett dagspass och dærefter jobbar jag mellan lørdag och søndag.
Tidigt på søndag morgon tar jag bussen från Drammen igen :)

Vink vink från Drammen.


Publicerat den: 2009-05-07 [14:13:23]

Vink vink från vackra Drammen. Ikvæll ær jag ledig men jag har fått ihop en del pass innan jag reser hem på søndag. Førstår ni hur underbar det ær att detta blir sista gången i Norge på jææææææætte låååång tid. Jag har næmligen fått ett jætte bra førslag infør sommaren som jag tackade ja till. Att få sova i sin egen sæng ær det bæsta som finns.


Puss puss

Bye Bye Sweden!


Publicerat den: 2009-05-06 [12:27:26]

Nu snart drar jag iväg igen. Jag har ont i magen och mår illa. Vill inte lämna mitt hem igen för att sova i någon annans säng. Vill vara här hemm bland min lilla familj. Hoppas dessa fyra nätter går fort. Jag kommer hem på söndag igen. Det är banne mig en evighet ju :(

...SKRIV NÅGOT PEPPANDE...

Kram/Teddy

Drammen baby.


Publicerat den: 2009-05-05 [17:50:23]


Med goa pengar kan man åka hit igen.


Sagt och gjort. Smidigt tt få tänka lite negativa tankar för nu har jag fått Norge uppdrag och det är mer än välkommet just nu måste jag säga. Drammen blir det även denna gången och på kära gynavdelningen där jag var förra gången.
Jag kommer att åka imorgon och därmed missa pappas namnsdag - men vad ska man göra? Pengar behövs ju!!!
Så imorgon kl: 17:30 så tar jag bussen till Oslo gallerian och därefter blir det Drammen :(
Hoppas alla dessa dagar därborta går fort fort.
Ikväll ska jag mysa med min lilla familj och även få besök av min älskade Majsan.



Trevlig tisdag.

Brutna löften & nya möjligheter.


Publicerat den: 2009-05-05 [14:57:13]





Jahopp då har man gjort det Majsan gjorde igår. SKRIVIT OCH FÖRNYAT SITT CV!.
Jag fick ett ryk idag och började söka nya bemanningsföretag eftersom jag inte tycker att det som jag är anställd inom håller det de lovar. På deras hemsida står det klat och tydligt att man själv ska få bygga upp sitt schema och att de fixar resten. Hahaha sure baby. Inte nog med att jag själv får punga ut med pengar innan varje uppdrag ( tänk om man inte har pengar just då)  men så måste jag även ringa för bostadsnyckeln och därefter leta upp pesonen som har denna förbaskade nyckel också. Och jag måste säga att det inte alls är så jäka roligt att leta efter nyckeltjejen i ett nytt land när det är snöstorm ute :(
Detta är inte:
VI FIXAR ALLT  i mina öron iaf.
Sedan så har det endast funnits ETT arbetstillfälle i gbg och jag måste därför åka i tid och otid mellan olika sjukhus och olika städer. Förbindelserna är verkligen inte att leka med måste jag säga, speciellt inte under helgerna. Dåligt. Lite måtta får det vara banne mig. Så nu har jag sökt annat och vi håller tummarna för mig imorgon.
Ett bra och välformat CV är guldvärd i slutändan och HÄR kan ni få bra tips på hur ni själva kan utforma en.



Och nu mer än någonsin så längtar jag till examen.
Det är tufft nu men man vet ju vad man kämpar efter.

Tanka kroppen ordentligt.


Publicerat den: 2009-05-05 [09:40:46]

Ush idag regnar & blåser det här utanför. Hemskt tråkigt att behöv dra hunden efter sig. Han avskyr regn och ligger nu och surar i ett hörn. Jag själv tankar kroppen med gröt och ska snart iväg för att träna styrka och spinning.




Att inte orka klaga.


Publicerat den: 2009-05-04 [10:54:09]

Nu är det dags för ännue en ny vecka. Mina fötter värker fotfarande från helgens hårda pass men jag ska inte klaga på den svenska vården något mer. Jag orkar inte klaga på den något mer :( Men ni förstår att det inte varit årets roligaste helg direkt.  Som sagt så finns det alltid något att klaga om. Istället har jag valt att göra något vettigt av dagarna framöver. Som alltid med andra ord :)


Här hemma pysslar jag med D-uppsatsen och försöker få liv i Xtra care.
Dagen kommer att föryllas med träning å ni får ha en fin måndag.



Och de här sötnosarna förgyllde våra kvällar i Sharm.


Jag blir tokig!!!


Publicerat den: 2009-05-03 [10:19:48]

Ohhhhhhhhhhhhhhh frustrerande. Det är som ett dårhus överallt. Jag blir tokig. Vill hem NUUU!!!

Skräck gånger två.


Publicerat den: 2009-05-02 [09:15:32]

Urkkkkk vilken natt det har varit igen. För 4 gången denna veckan så har jag drömt om en relation som varit dödsdömd sedan början och som inte längre finns. Men tydligen ska man behöva drömma om hjärnspökena också. Jag tyckte nämligen att gårdagens nervpirrande skärckis räckte. Man behöver ju inte uppleva skräck nattetid också...
Get out of my life!!!




Hur som.
Måste bara tipsa alla skräckfantaster om filmen: Eden Lake. Jag satt och bet sönder minst en nagel och trodde att hjärtat skulle stanna flera gånger. Denna är ingen splatter film ( avskyr sådana) utan en riktigt psykologisk och nervpirrande movie. Ungefär som The Shinning.


Jag ska på uppdrag nu och kommer inte blogga mer idag.
Vi ses imorgon kväll och jag önskar er en fin helg.



D-uppsatsen suger & solen lockar.


Publicerat den: 2009-05-01 [15:07:06]

Nu så har jag suttit och filat på informationsbrevet till rektorn och lärarna till de elever som vi behöver intervjuva som underlag till våran magisterexamen. Jag ska bara skicka iväg den till C för att hon också behöver godkänna den. Vi måste verkligen vara effektiva nu för att hinna göra färdigt intervjuverna innan sommarlovet börjar.






Hur som. Idag skiner solen igen och jag och maken ska snart hämta upp pappsi och åka och grilla :)  Man får ju passa på med tanke på att jag åker på uppdrag hela helgen och kommer att vara instängd bland sjuka hela dagen lång. Inte nog med det: Jag får ju ha på mig landstingets fina kläder.
Mys pys.



Trevlig första maj.


bloglovin