Det går, det går, det går.


Publicerat den: 2010-06-19 [10:22:28]





Godmorgon lördag.
Hej hej mina vänner - inte roligt att vakna till en regnig lördag men vad gör det när hela helgen kommer att spenderas på förlossningen. Hela förra veckan och hela den här veckan har varit tuffa och inkluderat en massa massa jobb med knappast någon vila emellan. Det har verkligen inte varit lätt att lära sig ett helt nytt yrke, komma till ett helt nytt jobb med nya rutiner och människor och samtidigt vara gravid och ständigt illamående och trött. Men det går och det har gått bra. Och från och med denna veckan då jag för övrigt går in i vecka 15 - så har vi börjat att skymta en liten minikula längst ner på under min navel - så nu mer än någonsin längtar jag till att få bära vårat barn med stolthet.


Gårdagen var iaf. solig och trevlig när underbara Lizzan med Milton kom över på fika, kaffe och en hel del lek utanför :) Imorgon ska vi även fira att lillgrabben fyllt hela 1 år!



Och så är det ju prinsessans bröllop också. Jag kunde inte bry mig less men det ska bli roligt att se hennes brudklänning. Ville mest önska er en trevlig lördag och söndag för den delen.


Kommentarer
Postat av: Linnea

Åh vad härligt med bebismage :)

2010-06-19 @ 20:36:44
URL: http://neahs.se
Postat av: Kevins & Elliots mamma Mia

Tack snälla! Jag förstår att de är tufft.

tråkigt att läsa att du mår så mycket illa.

Hoppas de går över snart! Massa Kramar

2010-06-20 @ 12:17:22
URL: http://svalan87.blogg.se/
Postat av: Jennifer

fin blogg :)

2010-10-17 @ 13:00:44
URL: http://nozlihn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin