God fortsättning :)


Publicerat den: 2011-12-28 [11:48:17]





God fortsättning mina vänner. Här hemma är mamma Teddy trött efter mer en 1 veckas sjukstuga. Våran Anelia har ju varit jätte dålig men är nu tack och lov nästintill bra igen, endast näsan som rinner och täpper till nattetid... Förra veckan var lilla skatten så dålig att hon fick sitta upprät i min famn nätterna igenom för att kunna få någon luft av allt rosslande och hostande :( Dagtid var hon som en gnisslande kanin runt omkring oss. Det är ju helt fantastiskt att en sådan liten är full av så mycket energi fastän kroppen är sjuk och orkelös. Maken hade lugninflammation han också... 


Jag är helt FÄRDIG efter alldeles för lite sömn. Sömnbrist= TORTYR big time! Så vi hoppas verkligen att vi kommer på rätt sida med denna stora fråga när hon är helt kry och sig själv igen.


Ja just det. Det är så roligt att jag har läsare från Grönland som kikar in varje dag. Vilka är ni??? Sedan så finns det återkommande läsare från Västra Frölunda och Majorna. Vad roligt! Inte för att bloggen är så mycket att hänga i granen för tillfället men det är skoj att se att den inte helt dött ut.


Kommentarer
Postat av: Martina

Hej tjejen!



lill snuttan mår hon bättre nu? hon har ju varit riktigt sjuk lill sessan:(



Hoppas ni mår bra nu så du kan ta och vila och sova igen de du förlorat.



Hoppas er jul varit bra och så med:)



stror kram från oss till er

2011-12-29 @ 11:15:23
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och Wilma

Gott nytt år söta blogg vän..Ha en trevlig nyårsafton..kram kram

2011-12-31 @ 13:28:00
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin