Sol, dejt & träning :)


Publicerat den: 2011-02-21 [11:52:50]



Min lilla kanelsnäcka:)

Nu dags att packa ner lille vännen som efter ännu en grym natt ska få åka och träffa Frida och sötaste Engla. I morse steg JAG upp och kokade kaffe. Klädde på mig i lugn och ro och väckte korven som ville ha sovmorgon. Upp o hoppa var det för henne, hon måste ju orka sova på dagen också, vilket hon gör nu :) Senare idag ska mama Teddy träna Shape på SATS. Ny vecka och det är sooool ute :) Härlig start på veckan med andra ord.






Svar till Sandra som hade lite frågor kring sömnen:

Antagligen är liten för trött för att ta flaskan ordentligt eller så är han inte riktigt hungrig och därmed snuttar istället. Vad har ni för flaska??? Ibland kan mat byta ut nr 1 dinapp till en storlek större just för att undvika detta med snuttande. Anelia äter ca 150 ml/ var tredje till fjärde timme. Ser då till att hon är ordentligt hungrig innan så att hon får i sig minst 150 ml. På kvällen försöker vi mata ganska frikostigt. Mellan 18 och 20 tiden så matar vi två gånger, just för att tanka i henne ordentligt inför natten. Somnar liten under tiden så kan du ju låta skatten sova 5 min, väcka lite försiktigt och tanka på mera mat.

Bra rutiner får man in med gott om is med magen. Man får ha tålamod och vara bestämd så länge inte lillan gråter sig till sömns, är sjuka eller har någon utvecklingssprång. Ibland kan man gå tillbaka till ruta ett och då gäller det att börja om. Rutiner är lösningen. Samma sak varje kväll.  Ha tålamod och ladda med en hel del kaffe :) Fråga gärna på om du har fler frågor.

Lycka till.

kram på er


Kommentarer
Postat av: Stina

Vilket andningslarm använder ni? Några tips till oss som ammar... lite svårt att tanka upp... vad använder ni för ersättning??



Tack för en underbar blogg som ger mig sån energi!!! min man har till och med börjat följa bloggen och han älskar ditt sätt att skriva och förstår mer och mer varför jag ber om egentid, han fattar nu :)

(speciellt ditt inlägg och hunden, han älskar det!)

2011-02-21 @ 13:42:03
Postat av: Nathalia

Ha en bra dag min vän.

Å så otroligt sött lilla gumman är.

Kram.

Ps maken hade bokad en kryssning med spa och fin middag.

Kram.

Postat av: i min lilla lilla värld

En fråga bara. Vad händer om ni måste rucka på rutinerna? Typ om ni har barnvakt el liknande?? Bra med rutiner så klart, men det kan bli svårt den dagen man inte KAN göra som man brukar

2011-02-21 @ 23:15:46
URL: http://saratilling.se
Postat av: Annie

hur ofta äter hon på dagen?? vilken ersättning??



jag ammar mitt barn men funderar på att ge henne ersättning på kvällem... jag är uppe 13ggr/natt varav amning vid 2-3 tillfällen.. hon har problem med gaser och jag får för mig att det är bröstmjölken på kvällen som ställer till det... men jag känner mig som en så dålig mamma vars barn som inte sover ordentligt på natten.. känner mig helt värdelös...

2011-02-22 @ 07:47:42
Postat av: Martina

Hej gumman!

vilken härlig bild på tösen:D



va skönt att träna, jag va också och träna igår så SKÖNT:D man känner verkligen att man gör något bra!



och en vecka kan aldrig starta fel med sol:D



Hoppas du får en super bra dga

kram

2011-02-22 @ 08:07:14
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Kristiina- mamma till Lovisa

Hon är ju för söt! Ser grymt cool ut. Massa kramar från oss till er finingar!

2011-02-22 @ 20:44:27
URL: http://keeya-keeya.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin