Trevlig Valborg & en fin första maj <3


Publicerat den: 2012-04-30 [16:31:58]

Jag vill hoppa in och önska alla mina nära, kära och vänner en superfin Valborg och en fin första Maj. Imorgon är det vår på riktigt och sommaren är på intåg. Tiden går så fort...


 Jag själv ska arbeta natt denna natt och hoppas verkligen att ni alla tar det piano med alkoholen och bilåkandet.Må så gott ♥Varna hamn.


Asparyhovo sommaren 2011.


Hipp hipp hurra!!!


Publicerat den: 2012-04-23 [11:45:30]

IDAG FYLLER KÄRE VASKO 80 ÅR OCH MINA MORBRÖDER FYLLER 40. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!


Jag själv ska dra iväg och arbeta kväll idag och ett dagspass imorgon. Jourrummet väntar på mig ikväll. Så ensamt det är att sova där, men det är som det är... just nu iaf.
Finaste under påsk. Böcker, små leksaker, russin och riskakor fanns i hennes påskägg. Och så klart att mössen måste vara på inomhus.


Minnen som ligger varmt om hjärtat...


Publicerat den: 2012-04-22 [21:39:32]

Nu är en hel helg på Borås förlossning gjord.
Jag arbetade kväll på lördag och dag på söndag, vilket betyder att jag fick sova över där. Att komma hem vid 01 och gå upp vid 04 hade varit omöjligt och till och med olagligt. Skönt att kunna sova ut. Hade tom med mig poppisar till kvällsfilmen igår kväll :) Barnfri var jag också :) Nice nice, men jag saknade de mina där hemma.

Bloggen. Ja. Jag vet inte.
Den håller nog på att dö ut tyvärr.
Funderar på att avsluta den.
Vi får se vad det blir av det hela.

Och vet ni vad?
Jag har äntligen fått tummen ur och framkallat en massa massa bilder på vår familj.
Vi har inga framkallade bilder på Anelia där hon är mer än 5 månader, så detta var verkligen på tiden.
Dopbilderna är redan i album. Nu väntar resten på att få bli sorterade :)

Kram på er
Om en som förstår...


Publicerat den: 2012-04-12 [13:15:01]

Idag när jag gick omkring i mina egna tankar efter träningen och längtade efter en kopp kaffe, träffade jag på G som är mamma till en av mina vänner. G är idag pensionär men har i måååånga herrans år arbetat som barnmorska. Vi pratade barnmorskeri, kvinnor, bebisar och allt som här till. Så klart - vad annars :)


Jag lyssnade och ville mest ta med mig all hennes kunskap och hälla över den i mitt eget lilla huvud. Tänk så mycket hon bemästrar och så mycket erfarenhet och kunskap denna fina kvinna bär på. Hon berättade för mig om tider då hon var ensam barnmorska på en avdelning med tre förlossningssalar och 11 BB platser. Självklart fanns där annan personal, men att vara ensam bm med alla dessa patienter...
Visst är det inte ovanligt att vi bm kan ha allt mellan 1, 2, 3, 4, 5, 6... patienter men att vara ensam bm med allt vad det innebär... ojoj, vilket ansvar.

G är en fantastisk människa och jag tvivlar inte en sekund på att hon även var omtyckt som barnmorska. Och hur mycket jag än vill ha hennes erfaranhet och kunskap så vet jag att ingenting kommer gratis och att jag själv måste se till att bygga upp min alldeles egna föråd.


Vi avslutade vårat samtal med en kram och att jag alltid kan ringa henne om jag skulle behöva peppning, eller bara få prata av mig lite när det känns motigt. Hon förstår ju exakt hur man kan känna som ny bm och hur krävande, stressigt och alldeles underbart det kan vara på ett arbetspass. Härligt.Liten Anelia, sommaren 2011. Undra vad du kommer att bli när du blir stor?
För oss spelar det inte så stpr roll. Bara du är en ärlig person och behandlar andra väl.
Tråkigt


Publicerat den: 2012-04-10 [12:02:35]

Det är så himla trist att blogg.se är så otroligt dålig. Det går över huvudtaget inte att mobilblogga och denna bloggen blir då väldigt lidande. Tråkigt!!!

Tisdag idag då.
Har hunnit lämna lillkorven på förskolan under några timmar och jag själv har tagit en sväng förbi SATS, fikat med F och hennes fina tvillingar och nu sitter jag här med en kopp kaffe och vill att klockan ska säga att det är dags att hämta hem min fina flicka. Ikväll arbetar jag natt också... förmodligen borde jag försöka sova lite också.Annars är det en del som snurrar i huvudet. Som vanligt med andra ord ...

Får se vad jag väljer till slut. Min familj kommer i första hand och prioriteras alltid på första plats.


Trevlig vecka på er allihop.
Må gott och ta hand om varandra.
Nu ska här pimplas kaffe.


image description

Inskolningen är i full gång.


Publicerat den: 2012-04-02 [17:04:54]

Goddagens måndag och en helt ny vecka.


Detta inlägg skriver jag nu från den nya datorn. Ni minns kanske att vi har hunnit avverka en hel del sådana under detta året, även hemtelefonen har vi hunnit byta en si så där 3 gånger. Det får vara nog nu.

Fjärde inskolningsdagen på förskolan var det idag för våran lilla sessa.
Det var en mycket ledsen tös jag lämnade ifrån. Precis som det bör vara enligt pedagogerna. Men jäklar vad det sved i mammahjärtat...Helst av allt ville jag bara lyfta upp henne i famnen och inte släppa taget.
Bra hade det gått iaf och hon hade lekt så fint med de andra barnen. Eftersom hon är matglad så var det inga bekymmer alls vid matbordet.

När det var dags för första vilan så fick jag vara med.
små madrasser på golvet inne i ett nedsläckt rum fick vi ligga allihop.
Anelia somnade på några minuter och jag fick själv väcka henne efter två timmar :)
Imorgon är det dags för pappa Pär att få vara med och jag kommer att vara i Borås både imorgon och på onsdag...

Trevlig start på veckan.

bloglovin