-Vardagen-


Publicerat den: 2013-08-30 [22:08:27]

Den har tagit fart och nu inleder vi helgen. Alla är lediga och Nemo dog av glädje då vi hämtade hem honom. Han har haft det så bra under vår semester men längtan efter varandra var ömsesidig och det var underbart att få plocka upp den lilla huliganen och lukta på hans öron. Pussarna var oändliga <3

Annars skolas Anelia in på sin nya förskola. Det går kanon. Hon verkar trivas och är nu en av de "äldre" barnen på småbarnsavdelningen. Det känns fint och bra efter all information vi fått ta del av och dagarna vi spenderade där tillsammans med henne. Min "lill- stora flicka" är så fantastisk och jag är så makalöst förälskad i henne. Skulle ge upp allt och alla bara för att hon ska må bra och känna sig trygg.
Nu börjar hon lära känna barnen här utanför också och spenderar mer än gärna tid på framsidan av huset där det cycklas, byggs sandslott, klättras, skrattas och busas :)





Ja och hemma är det fortfarande kaos. Inget är i ordning förutom Anelias rum. Men bra saker sker ju sakta och allt som kommer på plats - sitter på plats också. Det blir bra det.

Imorgon har vår förening kräftskiva.
På måndag börjar jag jobba.




Tjing tjing;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin