Nu kommer de snart hem.


Publicerat den: 2013-01-29 [15:51:12]

Min familj.
Lilla korven har varit hos mina föräldrar sedan igår och jag får abstinens när jag inte får ha henne nära mig. Har sovit med hennes filt tryckt mot min näsa hela natten.
MÅSTE få pussa henne snart. Det är en sådan enorm saknad när hon varit borta ett tag att jag inte vet vart jag ska ta mig till. Tur att de kommer snart;)

Vi ses.


Veckans sista...


Publicerat den: 2013-01-27 [20:58:03]

kväll och lillkorven är nu i säng efter en fullspäckad dag på Lekland, Frölunda och en massa spelande på våra Ipaddor... Vad jag än tycker om ungar och teknik så måste jag prisa dessa tekniska under. Jag blir förundrad hur min lilla unge på 2 år klarar av att bemästra spelen som vi laddat ner åt henne. Hon lär sig så fort att tom jag inte hinner med, men det får endast spelas på ibland och absolut inte användas som substitut för något annat.

Tja- som sagt är nu veckan slut.
I familjen letar vi vidare efter en stor sak men fortfarande är det inga nyheter. Jag märker att jag blivit otrolig petig och ifrågasätter en del men det är väl så man lär sig.
Ny vecka väntar runt hörnet med träning, matlagning, jobb och vänner på schemat.Ute töar det och jag säger godnatt.


Nu kör viiiiiiiiiiiiii


Publicerat den: 2013-01-09 [20:37:51]

Träningen är igång på riktigt igen och jag ska försöka uppdatera min blogg med mycket träning och en hel del mat.
Det ska bli minst 3 pass i veckan och någonstans mellan 3-5 pass/ veckan.

Just nu fokuserar jag på spinning, core, trampmaskin och diverse konditions maskiner för att tighta till mig lite. Därefter kommer allt detta att kombineras med styrka.
Allt pendlande till Borås och tillbaka har fått mig att tappa motivationen till träning och orken har varit som bortblåst.
Men nu tar vi nya tag.

Kroppen min verkligen skriker efter att få röra på sig igen och det är jag skyldig den.


Nu kör vi;)bloglovin