En liten sjuk


Publicerat den: 2013-05-23 [20:30:25]

hade vi hemma igår. Tydligen hade hon kräkts hela den natten som vi hade så mycket att göra på jobbet.
Pappa Pär fick vabba igår så att jag fick försöka sova lite och jag vabbade natten som var. Så är det att ha små barn. De blir sjuka lätt och tack och lov friska fort. Idag var hon vanliga och busiga Anelia:) Skönt!!!!


-Stress & längtan-


Publicerat den: 2013-05-22 [03:29:44]

Puhhhhhhh. Det har varit mycket dessa nätter på jobbet. Fötterna värker oändligt mycket och jag önskar att jag fick sova bättre på dagen efter sådana hektiska arbetspass. Jag är så speedad på morgonen efter all adrenalinpåslag att det är nästintill omöjligt att somna in djupt hur mycket man än skulle önska. Att mina grannar borrar och slår med sina hammaren på dagen gör ju inte saken enklare.
 
Snart kommer Juni månad också. Det betyder att vi flyttar månaden där på.
Längtan är SÅÅÅÅ STOR!
Redan första kvällen ska vi bara bädda sängarna, slänga in alla flyttlådor och tända grillen.
Grilla på vår altan. Hur låter det? 
Öppna en flaska vin på vår altan. Hur låter det? 
Njuta av tystnaden och bokskogen på vår altan. Hur låter det?
 
 
Det låter bäst!!!!
 
Nu måste jag fortsätta här.
Hej svejs.
 

Räcker det inte nu?


Publicerat den: 2013-05-07 [14:46:50]

I veckan läste jag att det är dags för Bulgarien att börja leta efter vraket Hera... igen. Räcker det inte nu? Ska de åter igen gräva håll i våra hjärtan?
Det har banne mig gått över 9 år sedan Hera försvann i Svarta havet utan några överlevande som helst att ta hand om. Varför får inte våra sjömän vila i frid vart de nu än är? Hera förliste pga en hemsk storm med meterhöga vågor i ett iskallt hav där ingen chans till överlevnad fanns.
Räcker inte sorgen vi efterlevande är tvungna att bära under resten av våra liv? Vet de inte att minnen är svåra att glömma, att förtränga?

Jag kan inte säga att såren läker fort överhuvudtaget men de läker iaf. Ett nytt sökande rispar upp allt på nytt och alla känslor och alla tankar får åter ett nytt spelrum att vistas på.
Det räcker nu.
Jag vill inte mer, åter igen.
Det gör för ont!bloglovin