-Trevlig helg-


Publicerat den: 2013-09-27 [16:26:14]

.... Ikväll kommer min fina kollega med sin sambo över på middag. Kommer bli bäst ju:) Kräftor och vin har vi tänkt oss och lite annat också så klart.

Trevlig helg.


-zzzzzzzzz-


Publicerat den: 2013-09-25 [03:18:00]

....nattarbete pågår, men om några timmar får jag knalla hemåt.
 
 
Till helgen är vi alla lediga och det ska bli skönt att vara hela familjen samlad igen. Det är inte långa stunder vi kan skrapa ihop när jag jobbar nätter och mannen helger. Vi går helt enkelt om varandra :(
 
Just det. Eftersom vi båda fyller jämnt så blir det en ordentlig resa i början av nästa år.
Det ska bli en riktig Svensson resa har vi tänkt oss. Med Bamse klubb eller Lollo och Bernie, all inclusive, sol, bad och god mat med dryck. Vi spånar på Canarie Öarna eller något mer exotiskt. Resan får dock ta max 6 timmar. Mer än det klarar nog mina nerver inte... 
Ska bli skönt att komma iväg med familjen och bara bli uppassad :)
 
 
 
Nä inatt blir det inte bättre än så här.
Hej då.
 
 

-Flickornas kväll-


Publicerat den: 2013-09-21 [16:32:30]

är det ikväll. Äntligen fick vi till det. Ikväll träffas Maja, Lizzan och Teddy och har middag och vinkväll ihop. Det var banne mig jätte länge sedan:)

Imorgon börjar mina 4 nätter på jobbet och de inleds med den bästa av de bästa ;) skoj. Trevlig helg <3


....bjuder på en fin bild från i somras....


-En stor man har gått ur tiden-


Publicerat den: 2013-09-19 [20:41:50]

Det var med stor sorg jag öppnade upp min favoritblogg för att nås av en nyhet som många av oss fruktat sedan länge.
Den vackre och modige kämpen Kristian Gidlund hade tisdagen den 17 september 2013 tagit sina sista andetag och slutat kriga mot sin fiende - magsäckscancern. Kristian skrev de vackraste orden och texter jag någonsin läst och jag brukade kika in på hans blogg minst tio gånger per dag för att leta efter tecken på att han fortfarande fanns ( http://www.ikroppenmin.blogspot.se/">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/%3C/a%3E">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/%3C/a%3E">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/%3C/a%3E">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/ ). Kristina var också en av bandmedlemmarna i Sugarplum fairy.

Kristian vann kampen mot sin cancer under 2011 men under hösten 2012 kom så cancern tillbaka, mer aggressivare än någonsin och var då inte möjlig att besegra.
Hans blogg hade i somras läst av mer än 8 miljoner människor och har nu utgivits som bok. Den kommer snart att vara i mina händer och jag ska försöka memorera och anamma hans livsgnista.
Han har lärt många människor att ta vara på livet. Att stänga av sina telefoner/datorer/tv apparater och spendera tid med de man håller som mest kär. Han har påmint många att ge sina barn en extra kram och inte jäkta förbi alla dagar och nätter. Hans högsta dröm var att få ha sitt drömmars egna barn i knät. Och jag hoppas innerligt att han är pappa åt alla barn där uppe i himlen och håller deras händer fram till den dagen deras föräldrar lämnar jordelivet.


Kristian var inte rädd för att dö men han var rädd för vad sjukdomen skulle göra med honom. Jag hoppas att han har fått somna in med alla sina nära och kära vid sin sida och att han slipper lida något mer.

Vila ifred du vackre krigare.


- ja ibland skulle det vara trevligt-


Publicerat den: 2013-09-17 [20:55:13]


-Det där med sömn-


Publicerat den: 2013-09-16 [02:24:07]

....det är tufft att inte kunna sova alls. Min sömn vacklar och jag med den.
Jag kan inte riktigt sätta fingret på när mina sömnsvårigheter började men när jag tänker efter så tror jag att de föddes då Anelia kom till världen. Att vara småbarnförälder är aldrig lätt. Därefter följde ett år som förlossningsbarnmorska då jag fick arbeta i 3 skift, dag, kväll och natt. Och nu arbetar jag nätter och har ett barn som vaknar nästintill varje natt :(
 
Anelia har ju sina faser och är ofta törstig på nätterna. Hon somnar om med det samma men jag ligger och är vaken tills det är dags för oss att kliva upp. Hon tar dagen med en storm precis som en liten pigg krabat ska göra medan hennes mamma hasar sig fram och funderar på vilken veckodag vi är inne i.
Igår fick Pär köra mig till jobbet och hämta mig därefter. Jag börjar bli rädd för att köra dit när blicken är dimmig av trötthet. Jag förstår varför sömnbrist användes som tortyrmetod en gång i tiden. Fy 17 alltså...
 
 
När blir sömnen bra?
...det här är så tröttsamt att jag går under snart...
 

-Dags-


Publicerat den: 2013-09-14 [09:07:15]

....att säga godnatt eller goddag Bokskogen och krypa ned under täcket. Andra arbetsnatten är gjord och jag hoppas på bättre sömn idag än vad jag fick igår. Igår sov jag nämligen ingenting och sover man ingenting så vet man knappast vad det är för dag eller vad man heter. Men idag är det lördag. Det fick jag reda på efter att ha frågat det ett antal gånger under natten som gått:) Redigt snurrig är man ibland....Har iaf hunnit mysa och käka frukost med min lilla familj. Nu hör jag att de pratar om Nemo och om vad de ska hitta på för något medan jag sover. Vill ju också vara med och hitta på saker :/


Äsch. Godnatt.


The bridges of madison county.


Publicerat den: 2013-09-11 [23:35:50]

Sevärd & tänkvärd film.

"Denna slags visshet upplever man bara en gång i livet".


-Nej tack-


Publicerat den: 2013-09-07 [17:47:50]

...blev det att säga till extra jobb inatt.
Vi har inte haft barnfritt på länge och behöver verkligen ses på tu man hand typ igår:) Så nu har vi inga barn kvar i huset. Hundbarnet och människobarnet är hos sina morföräldrar och vi här hemma gör oss i ordning för att traska ut på stan.

Ha en trevlig helg.


“What's meant to be will always find a way”


Publicerat den: 2013-09-03 [10:53:48]

“You often meet your fate on the road you take to avoid it.”

“Fate loves the fearless.”

“Sometimes life has a cruel sense of humor, giving you the thing you always wanted at the worst time possible.”bloglovin