-En stor man har gått ur tiden-


Publicerat den: 2013-09-19 [20:41:50]

Det var med stor sorg jag öppnade upp min favoritblogg för att nås av en nyhet som många av oss fruktat sedan länge.
Den vackre och modige kämpen Kristian Gidlund hade tisdagen den 17 september 2013 tagit sina sista andetag och slutat kriga mot sin fiende - magsäckscancern. Kristian skrev de vackraste orden och texter jag någonsin läst och jag brukade kika in på hans blogg minst tio gånger per dag för att leta efter tecken på att han fortfarande fanns ( http://www.ikroppenmin.blogspot.se/">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/%3C/a%3E">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/%3C/a%3E">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/%3C/a%3E">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/%3C/a%3E%3C/a%3E">http://www.ikroppenmin.blogspot.se/ ). Kristina var också en av bandmedlemmarna i Sugarplum fairy.

Kristian vann kampen mot sin cancer under 2011 men under hösten 2012 kom så cancern tillbaka, mer aggressivare än någonsin och var då inte möjlig att besegra.
Hans blogg hade i somras läst av mer än 8 miljoner människor och har nu utgivits som bok. Den kommer snart att vara i mina händer och jag ska försöka memorera och anamma hans livsgnista.
Han har lärt många människor att ta vara på livet. Att stänga av sina telefoner/datorer/tv apparater och spendera tid med de man håller som mest kär. Han har påmint många att ge sina barn en extra kram och inte jäkta förbi alla dagar och nätter. Hans högsta dröm var att få ha sitt drömmars egna barn i knät. Och jag hoppas innerligt att han är pappa åt alla barn där uppe i himlen och håller deras händer fram till den dagen deras föräldrar lämnar jordelivet.


Kristian var inte rädd för att dö men han var rädd för vad sjukdomen skulle göra med honom. Jag hoppas att han har fått somna in med alla sina nära och kära vid sin sida och att han slipper lida något mer.

Vila ifred du vackre krigare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin