-Flickornas kväll-


Publicerat den: 2013-09-21 [16:32:30]

är det ikväll. Äntligen fick vi till det. Ikväll träffas Maja, Lizzan och Teddy och har middag och vinkväll ihop. Det var banne mig jätte länge sedan:)

Imorgon börjar mina 4 nätter på jobbet och de inleds med den bästa av de bästa ;) skoj. Trevlig helg <3


....bjuder på en fin bild från i somras....


Kommentarer
Postat av: Åsa - mamma till två

Jo det är ett tag sen, är så fruktansvärt dålig på att blogga för tillfället och att läsa bloggar :( skulle så vilja blogga men lägger gärna tiden ändå på annat! Önskar jag hade lika bra uppföljning på Teddy som jag har på Tindra när hon var liten.
Tindra blir 2 år och 10 månader nu på måndag :) Tiden går snabbt!
Teddy blev 5 månader i går, så där hinner jag inte alls med i svängarna denna gång :P, 5 månader redan liksom? när hände det?
Vi hade Tindra i dagis till midsommar, sen har hon varit hemma, vi funderade fram och tillbaka hur vi skulle göra, men beslöt att säga upp platsen. Lätt har det inte varit, det är full rulle från tidig morgon tills hon lägger huvudet på kudden för natten! Hon ska nämligen inte sova på dagen tycker hon! Så vi försöker hänga på öppet dagis mellan varven och hitta på annat skoj. Visst ser man ibland att hon skulle vilja leka mera med jämnåriga, för oftast är ju Teddy ganska krävande ändå när han är vaken. Men å andra sidan hålls hon mera frisk nu och hon är inte sjuk var 5:e, 6:e vecka som det varit sen hon var 1 år!
Hur har ni det annars då?
Kramar

2013-09-24 @ 19:27:11
URL: http://familjenn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin