-10 år av oändligt många tankar & bottenlös sorg-


Publicerat den: 2014-02-13 [11:55:54]

Så har det kommit att bli ett helt decennium sedan den fatala och fruktansvärda olyckan. Det har idag gått 10 långa år sedan Filko Ferdinandov Georgiev gjorde sin sista resa med skeppet Hera. När båten lämnade hamn så lämnade den hamn för sista gången. Destinationen var Istanbul. Destinationen blev havets botten.

Ingen av besättningen klarade sig i den hemska stormen som kom att sluka båten på bara 2 minuter.
Tänk så nära hamn båten var.... Men pga ovädret så släppte inte Turkiet in båtar till Bosvoren. Istället fick de stå och vänta ut stormen några sjömil in i havet. Skeppet Hera var den enda båten som på något konstigt vis fick hål i skrovet, tog i vatten och tippade över.

Filko är än idag inte hittad.
Må ni alla ha det bra.
Vart ni än är.
Vi kommer aldrig att glömma!!!!


Dags att....


Publicerat den: 2014-02-05 [12:00:10]

....åka hem till kalla Sverige igen. Men vi längtar till vårt hus och vår vovve så makalöst mycket. Det jag kommer sakna är alla varma dagar och kvällar. Tänk vad en enkel sak som vädret kan påverka oss. Humöret och vardagen i helhet påverkas av detta förbaskade väder.

Mina två säger hejdå till miniland och vi lovar att göra om en sådan resa snart igen. I år väntar London och Bulgarien också så det får bli lite längre fram men resa, det ska vi.
Tack till Grand Canaria för den här gången. Det har verkligen varit helt fantastisk:)

Nu återstår den hemska flygresan hem också.....bloglovin