-Hej då Gynakuten-


Publicerat den: 2014-07-07 [13:18:49]

& tack för denna gången. Natten som var så gjorde jag min allra sista natt på Gynakuten och det är: A bitter- sweet-goodbye :/ Men sanningen är just den att det är ingen kvar av nattgänget. Det var vi 6 tjejer som startade upp Gynakuten "nattetid". Vi har alltid haft öppet men nu startade vi upp allt på samma plan - dygnet runt. En del av tjejerna är föräldralediga, en provar ny tjänst, en har slutat och nu var det dags för mig att säga hej då.
Det nya gänget är väldigt bra de också och det har verkligen varit roligt att lära känna alla fina människor som jag fått äran att göra. Och var ska jag ta vägen då? Jo så här ligger det till.
Sedan ett bra tag tillbaka har jag haft önskan att få vara på Östra sjukhusets gyn. Det är ett måndag till fredagjobb med inga helger eller röda dagar. Framför allt så är det inga nätter och det är just de jag vill komma bort ifrån. Nätterna har förstört mycket i min vardag. Visst hade jag många lediga dagar mellan nattpassen men de dagarna har jag varit som en zombie. Det kunde gå nästintill 6 dagar innan jag somnade ordentligt och det är inte en gång jag nickat till bakom ratten! Denna stress är inte heller bra för hormonerna och cystan i hjärnan utan kroppen behöver sova på normala tider.

Jag blir som sagt kvar innan gyn och har önskat att få jobba just där. Arbetet innefattar kontakt med patienten innan och efter lätta gynekologiska ingrepp. Vi barnmorskor har hand om med medicinska aborter och sena avbrytanden. Det är en hel del preventivmedel, framfall, information och gyndelen i sin helhet. Jag kommer helt enkelt få fortsätta samla erfarenhet inom min professionen och jag har Gynakuten att tacka för väldigt mycket erfarenhet jag samlat på mig och för ännu mer "skinn på näsan". Tack, tack så mycket för allt men nu fortsätter jag framåt och nära jobbet blir det för mig nu när båda har varsin bil att brumma iväg med:)
.
.
.
.
.
.
.
Just det. Igår firade maken och jag 6 år som man & hustru. Det gick inte att skåla in den då men ikväll har jag tänkt köpa hem en flaska gott röd vin. Då ska vi skåla för oss. Vi ska skåla för nya möjligheter och för att vi alla snart har ledigt tillsammans. Min ledighet börjar: IDAG!!!!! Jag blir ledig fram tills den 25/8 med vissa pass inom bemanningen och den 2/8 åker vi till VARNA :) tjohoooooooooooo.
Önskar er alla en fin start på veckan.


Kommentarer
Postat av: Nathalia

Grattis både till nya jobbet och sex år som fru. Minns med din eran resa fram till dagen ni blev man och hustru. Å gud så många år vi har haft kontakt på telfon och genom bloggen. Nu är det ju ett måste att ses tycker jag.
Stoor kram till dig och familjen.
Ps tack för ditt grattis,att jag blivit moster igen.

Postat av: Nathalia

Försäkde få tag på dig i kväll. Men inget svar.
Kram!

Postat av: Emma

Jag kan tänka mig att nätterna tar kål på en, har hoppat in extra ibland och det bara kryper i benen för att man är så trött! Hoppas du trivs minst lika bra på ditt nya jobb :)

2014-08-02 @ 23:31:46
URL: http://sskemma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin