-I min ensamhet-


Publicerat den: 2015-01-25 [17:16:50]

tar jag mig en kopp kaffe och tittar på solnedgången från min soffa.
Snart, väldigt snart åker vi igen:) Sol, bad, all inclusive, Lollo och Bernie och en hel del shopping, shower, träning och att bara vara.
Skönt.
-Mina älskade små hjärtan-


Publicerat den: 2015-01-21 [23:10:36]

Det är så mycket kärlek runt dessa två.
Där han är, är hon.
Där hon är, är han.

Min största önskan är att de är friska och lyckliga.
Materiella ting kan man ju alltid köpa till sig men lycka och livet i sig finns det inget pris på. Det kan inga pengar i världen hjälpa dig med. Och jo visst underlättar det med pengar men bara till en viss del.

Jag hoppas de är lyckliga i livet.
Jag är SÅ lycklig av att ha de i mitt liv!

-kärlek utan gränser--Fast i Danmark-


Publicerat den: 2015-01-11 [20:46:31]

En tripp till Danmark över dagen slutade med att vi inte fick åka tillbaka till Göteborg. Pga stormen Egon fick ingen av passagerarna åka tillbaka utan vi blev "strandsatta" i Danmark. Min och Ellys lilla dagsutflykt avslutades på hotell istället. Alla passagerare fick hotellvistelsen på badhotellet The Reef inköp mat, bakläder och bad gratis så den lilla trippen för 50 kr blev en riktig guldgruva. Mindre roligt för människor som drabbades hårt av stormen dock.

Det är inte första gången vi råkar ut för något liknande, jag och Nelly. Alla första gången så låg hon i min mage och ville födas allt för tidigt i Bulgarien. Då fick vi åka specialflyg hem. Sommaren 2011 fick vårt ekipage med barn, hund och mormor övernatta i Wien pga inställt flyg så vi är riktiga äventyrare.

Nu är vi hemma iaf. Skönt.
Imorgon börjar en ny vecka. Skönt det också.
På tisdag opereras vår Nemo pga utväxt på sin läpp så då håller vi våra tummar för vår finaste pojke <3


bloglovin