-Tillbaka-


Publicerat den: 2018-08-12 [19:08:26]

Det har varit lösenord på bloggen av vissa anledningar men idag tog jag bort det. Mycket har hänt sedan min senaste uppdatering.
Vi är numera 6 i familjen då vi uppdaterat oss med två nya familjemedlemmar i form av Doris och Zingo. Två svarta och fantastiskt fina, lejonhuvade dvärgkaniner. Det är ett syskonpar som lever livet här hemma hos oss i Frölunda.
Ja- vi bor i Frölunda sedan mars månad. Nya huset var då tydligen färdigt att flytta in i men jag kan säga som så att vi fortfarande bor mitt i en byggarbetsplats. Det byggs för fullt dagligen utanför vår dörr och det är ett ständigt oväsen och byggdam från tidig morgon till sen kväll.
Tydligen kan det vara så här när ett nytt område får liv men jag anser att vi gott kunde fått flytta in i höst istället. Bara att stå ut ett tag till iaf.
Nya familjemedlemmar och nytt hus är alltid glädjande nyheter och så är även min hälsa.
I nuläget kan jag äntligen säga att jag mår mer bra än dåligt. Förmodligen beror det på att jag fick hjälp på en privat smärtmottagning i våras. Där jag äntligen blev lyssnad på och betrodd. Det i sin tur gjorde väg för mig att söka nytt arbete.
Efter 6 år inom gyn så är jag redo att testa på något nytt. Jag är redo att ge mig ut på avdelning åter igen och ser fram emot att börja där i höst. Arbetet är på en kirurgavdelning och jag har länge anat att jag istället borde läst till kirurgsjuksköterska istället 😀
Sommaren bjöd även på Bulgarien där vi var ett helg gäng på 6 personer i vår våning.
Den bjöd på konsert med Zucchero i Bulgarien som jag och min allra bästa vännina Ivelina var på.
Den bjöd på sol, vind och vatten. Musslor i smör och iskallt vin.
Den bjöd på släkt och vänner och roliga upplevelser.
Den bjöd tyvärr även på tårar och sorg då vi förlorade vår kära Vasko.
Sådant är tyvärr livet. Kärlek och sorg går tydligen hand i hand.
Det blir alldeles säkert en fin höst❤️


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



bloglovin