Älska varandra.


Publicerat den: 2008-04-11 [13:04:05]

image1365

Önskar er alla en trevlig fredag.


Ta hand om varandra. Älska varandra & med varandra. Pussas, kramas och bara var . . . Ikväll ska vi bara vara hemma. Njuta av fredagen tillsammans och prata framtid.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej snäckan! Vad är det jag ska göra det som du skrev till mig? antar att det är det längre ner i din blogg att svara på olika saker eller är jag ute och cyklar...Har du haft en skön fredag? För min del har det varit en jobbig dag allt var försenat med flyget så det blev massor att göra med post och åter post...Det blev till o med en halv timmes övertid tar allt i komp timmar så kan man vara ledig lita då och då när man känner för det...Ska du göra något skoj denna fredag och helgen som är? stor bamse kram på dig från mig :)

2008-04-11 @ 16:55:11
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Anonym

Det stämmer snäckan att jag jobbar på posten..det med över tiden,,får man bestämma själva om man ska stanna över eller inte,,har tackat nä så många gånger så det vara på tiden ajg jobbade över lita...ge och ta....Denna kväll ska det mysas med killen min med god mat och trevlig film får jag hoppas på..ska åka och handla hem mat till i morgon för den 20 och den 22 fyller vi år så det börjar i morgon med hans pappa och fru med farmor och farafar sen nästa helg är det på lördagen hans mammas sida sen på söndagen min födelsedag så kommer min sida..så det blir mycket stå i de närmsta veckorna för alla fyller år nu...så fram till mitten av maj är alla helgerna upp bokade redan..bara skoj att ttäffa släkt och vänner...Ha en jätte skön fredag kväll så hörs vi av..stor kram på dig från mig

2008-04-11 @ 17:24:22
URL: http://Blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin