Är Skandinavium inomhus???


Publicerat den: 2008-02-08 [23:12:26]

Godkväll sötisar. Vad gör ni denna fredagskväll? Älsklingen och jag ska snart gå och lägga oss efter en båda hektiskt dag på jobbet och kondition + dans på SATS. Något som jag nästan var på väg att hoppa över - jaa - strunta i idag. Jag har nämligen varit dödstrött och så tom i bollen att jag knappt kunde byta några ord med varken kollegor eller givare. Ush :( Men karaktären ville jag behålla -så jag knallade dit direkt efter jobbet och VIPS - så var jag pigg igen :) Try it. It works!!!
Hur som. Morgondagen inleds också med ett träningpass och därefter ska jag knalla hem till mamma och pappa för att umgås lite. Jag har redan packat smörgåsarna- en till innan träningen och en till efter träningen. Älsklingen ska spela fotbollsmatche efter jobbet och kommer lite senare hem. Hoppas deras lag vinner nu. Jag hejar så det ekar :)
Därefter - imorgon kväll med andra ord så har vi två bra platser på Skandinavium för att medverka på den första delev av: Melodifestivalen!!! Yeyyy - I´ve never been på sådana kvällar innan :) Jag trodde ju att Skandinavium var utomhus... hahahahah

image1065

Kommentarer
Postat av: evelina

åh vad kul för er, melodifestivalen är ju kuuuul =) hoppas man ser er i rutan då haha =)
vad smart och förståndigt av dig att äta ordentlgt innan och efter träning!

kramar

2008-02-09 @ 09:57:33
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin