Jag kan själv!


Publicerat den: 2008-03-27 [07:45:50]


 

image1303
Nice


Nu ska jag snart palla iväg mig til sjukgymnast och sjuksköterska. Jag har inte varit där på jätte länge och är inte precis så där jätte sugen på att träffa dem idag heller. Klarar mig ärligt talat bättre utan dessa möten. Detta tar endast tid av min lediga morgon och dagen blir ännu en gång oändligt lång :(
Om två veckor så är det tack och lov möte med doktorn och då kommer jag nog att avsluta alla möten. Jag är ju på god väg själv och om jag inte gör något så kan ju inte heller någon annan göra det. Bla bla bla . . .
Ha en fin dag sötisar. Här skiner solen. Till helgen ska det bli varmt säger dem.

Ska vi tro på detta?


Kommentarer
Postat av: Kristina

Ja snön ska försvinna i helgen har jag hört. Man kan ju bara hoppas:)Ha en bra dag! Kram

2008-03-27 @ 07:59:09
URL: http://thisis.blogg.se
Postat av: KvinnaFruMamma

Ha en bra dag!

2008-03-27 @ 08:45:13
URL: http://kvinnafrumamma.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Godmorgon, tack för kommentaren! :) Men då förstår du hur jag menar .

Hoppas det går bra hos doktorn och ha en bra dag. här skiner solen idag, så vi får hopaps det håller sig :)

2008-03-27 @ 09:04:13
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Anonym

Godmorgon snäckan! Jag jobbade i går kvälls som jag kommer göra denna dag också,,sen ledig i morgon kväll...så skönt...Jag skulle börja träna i går men kände att jag inte orkade då,,hahhaha...får väl ta tag i det nu...Ska ni göra något skoj nu till sommaren förutom bröllopet? Skulle varit kul om du/ni skulle ha
svängarna ner till Skåne så är det bara att hojta till,,skulle varit så himla skoj att träffa dig snäckan för du verkar så underbar männiks,,känner att det hade behövs nya vänner,,,synd att det är så långt mellan ;( Hoppas att du får en jätte skön dag..kram kram

2008-03-27 @ 09:31:17
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Angel

Hoppas d går bra gumman.

2008-03-27 @ 10:03:50
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: johanna

nja, riktigt övertygad är jag inte..

2008-03-27 @ 10:47:07
URL: http://theysayjohanna.blogg.se
Postat av: Lina

det ska jag göra :) tack!
Jag tror det blir varmt det är solsken här nu iaf :Pq

2008-03-27 @ 11:09:21
URL: http://raneby.blogg.se
Postat av: Snexig

Hej! Önskar dig en bra dag oxå! Kram :-)

2008-03-27 @ 12:43:59
URL: http://snexig.webblogg.se
Postat av: Älsklingen

hejsan hoppsan älskling, nu är jag snart påväg att ta hem dig å pussa på dig igen, nu är torsdagen snart gången och fredagen och helgen snart här GÖTT....men du jobbar på lördag, snyft.
jag vet hur tufft du tycker det är att gå upp och ta dig till din behandling...du känner att det inte hjälper mm. Jag vill inte skriva om detta här och vill inte bråka med dig, DU är allt för mig och jag gör vad som helst för att du skall bli bättre och senare frisk. Men du och ingen annan kan känna och gör detta och säg ärligt till dig själv att du känner att du är frisk eller så bra att du klarar det själv? Jag får nästan tårar när jag skriver detta, älsklingen du gör framsteg men det är en lång väg att vandra och jag kommer att gå brevid dig och håla din hand. Men det är du som skall klara det och jag tycker och känner att om du kan få andra att ge en hjälpande push framått är det rätt val. Som du ibland säger att snart kostar det mycket pengar....älskling pengar är ingeting om inte hälsan finns där för dig och mig, jag bryr mig inte vad det kostar att få hjälpen till dig. Vi klarar det, om det nu var så stora problem med pengar så slutar vi ju inte med det viktigaste....att få dig bättre, då slutar jag hellre med tex. snus (bobi skulle gärna tacka nej till en ny leksak varje månad), rösta i tv-omröstningar, köra mindre bil under helgerna med mera med mera....det finns tusen å åter tusen saker som kan dras in på före din hälsa om nu detta var fallet. Men det är det inte, det hela handlar om dig och din vilja att tro på behandlingen. Jag själv tror på den, kanske kan jag tycka att det är jä... konstigt att den där människan alltid blir sjuk....hallå...skicka in henne på behandlingshem...hon har ett jobb att sköta så många dagar hon är sjuk är ju inte möjligt.
Du har kommit en bit på vägen älskling, ja det har du...du äter inte så ensidigt som tidigare.
Du pratar inte lika mycket om det längre, men hur är det med dina tankar? All den här träningen, ja träning är bra, men till en gräns. Det skall vara skönt, jo du kanske tycker det är skönt men att vila ibland och låta kroppen återhämta sig. Det är så man bygger upp sin kropp att bli "stark", om man aldrig låter kroppen vila sliter man bara ut den och all den "smärtan" efter all träning blir inget värt.
Om du vill veta så tror jag på dig, jag tror att du kommer bli frisk, jag tror att du vill bli frisk, du vill bli barnmorska, du skapa en familj med mig och ha barn med mig som ropar mamma o pappa till oss...inte bara bombom som hoppar och dansar runt sängen.
Nu alldeles snart skall jag äntligen ge mig iväg till dig, I miss You so much!!!
Puss puss pussssss!!!!

2008-03-27 @ 18:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin