Vårat älskade barn<3


Publicerat den: 2010-06-23 [19:58:09]

Ohhhhhhhhhh lilla lilla älskling så vacker du är. Jag kände igen dig med det samma så fort doktorn rullade med dosan över min mage. Full aktivitet var det inne i din lilla etta. Du studsade på rumpan, gjorde roliga volter och svalde vatten titt som tätt. Och det lilla lilla hjärtat pickade på för fullt.

Du förstår. Mor din är så orolig och inte fan blir det lättare när man vet lite för mycket om graviditet och livet där inne.

 

Jag är så fruktansvärt förälskad i dig.


Kommentarer
Postat av: Angel

Det kommer gå så bra så,härligt det gick bra hos doktorn.

2010-06-23 @ 21:51:06
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Tinde

Gud ja, jag förstår att det måste vara jobbigt för dig att vara barnmorska och veta allt det de vet, och samtidigt vara gravid själv. men allt kommer gå fint för dig :-)



SV: jag stannar i ett år! så det är sista månaderna i sverige på ett tag nu. på fredag börjar jag gå själv på avd, gått bredvid hittills. jättespännande! och lite nervöst :-)



ja som tur är har jag lite tid på mig att bestämma ifall det blir doktor eller bm!

2010-06-24 @ 00:33:49
URL: http://tindes.se
Postat av: karolin

Åh har ni gjort ultraljud?! Vilken vecka är du i? Var det inte vecka 15 eller nåt, har för mig att jag läste det? Men guuud vad mysigt att se den lilla plutten därinne!! Allt kommer gå jättebra ska du se!



kramar

2010-06-24 @ 07:07:45
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

Godmorgon hjärtat!

Det är det underbaraste man kan vara med om när man får se sitt barn simma omkring inne i magen och man känner han/hon sparkar och ha sig där inne..Helt underbart..så himla svårt att beskriva känsla förs man har varit med om det...:) Hoppas att dina veckor kommer vara underbara som mina var...Längtar smått till nästa graviditet som säkert kommer äga rum nån gång i nästa år..Ha en skön sommar dag.kram krakm

2010-06-24 @ 09:38:10
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

Hej snäckan..Klart jag delar med mig bilder..men det får du genom mejl..Tror inte att killen min vill komma ut på nätet...hihi....Vad heter orten som ni ska ner till...lättare att veta då..Det är bara att skicka ett sms till mig så ser vi om det blir tid över för en mysig fika eller bara träffas och prata och ha det mysigt :) Hoppas att du får en skön sommar dag.Är det i dag som ni ska resa ner eller är det i morgon? KRAM KRAM

2010-06-24 @ 10:17:27
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

hiHIHI..Det där att glömma är rätt vanligt när man är gravid...klart för mig är det så hela tiden..hihihi..snurrig mamma på högnivå..

Har ni börjat prata om namn på barnet om det blir det enna eller det andra...Tror att du väntar en tös..bara en magkänsla...ska bli skoj att se om man har rätt eller fel..kram kram

2010-06-24 @ 10:25:16
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Evelina

<3

2010-07-05 @ 18:57:29
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin