Endast träning 1 gång denna veckan :(


Publicerat den: 2007-09-04 [21:26:51]

Nu är det nog dags att borsta gaddarna och därefter lägga mig i våran gosiga säng med en härlig bok.
Imorgon är det dags för jobb och spinning på SATS. kanske inte så smart med tanke på en ond hals och en konstig hosta, men jag bara måste få träna iaf. 1 gång denna veckan... [nästa vecka blir det hårdträning igen].
Men just denna veckan så känner jag att det är viktigare att fokuser på alla nya intryck, nya ansikten och nya kunskaper..

.
.
.

Btw: Min far fyller år på lördag. Han blir hela 52 år :)
Är en hel dag i tex. Danmark en bra present???
Då åker far och dotter dit tillsammans och får vara lite på tu man hand:) Han älskar båtar och saknar att vara med sin lilla dotter :)

Kommentarer
Postat av: Guldregn

Hur är det? Det verkar som om du trots din oro fått en riktigt bra start på ditt jobb. Vad kul att höra. Jag tror du kommer klara det galant. Du verkar vara en snäll och omtänksamtjej, precis en sådan sjuksköterska som man vill möta =). Jag fick tyvärr min enda inplanerade patient denna vecka inställd. Gah! Föräldrar alltså. Nästa vecka har jag fyra inplanerade. Jag får ju se om alla dyker upp, men det ska bli väldigt spännande. Min nervositet har dock lagrat sig och kommer nog drabba mig med otrevlig kraft på söndag! Jag tycker det låter som en bra present till din pappa. Ha det toppen och lycka till på nya jobbet nu! Kram

2007-09-04 @ 23:17:15
URL: http://guldregn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin