-Fina fina dagar-


Publicerat den: 2014-05-29 [12:41:55]

& sol ute. Så skönt att sitta i skuggan med en lekandes knodd och en morsgris till hund och en kopp kaffe så klart :) Trevlig kommande helg:)


-Tidigt uppdrag-


Publicerat den: 2014-05-23 [23:21:54]

.....väntar mig imorgon igen. Inga bekymmer alls då uppdraget är så pass nära hem och tar några minuter att utföra, om ens det. Bemanningen kan leverera ibland;)
Några nätter väntar mig på Gynakuten också och efter sommaren kommer det nyheter på jobbfronten. Något jag länge önskat att arbeta med........

Inatt är vi barnfria iaf. Det blev lite Ullaredshoppning men efter att migränen slog till var det bara att slänga in sig i bilen och åka hem igen. Tur att vi inte valde Liseberg. Note to myself är ATT ALLTID ha med mig Naproxen i väskan så slipper jag sitta som en suckande, bitter mus som dessutom är "mute" då ingen får prata med mig och jag undviker att prata eller titta öht. Skoj. Typ. NEJ.Godnatt


-Nu är det helg-


Publicerat den: 2014-05-09 [14:48:51]

i vårt hus och våren är här i all sin kraft. Genom vår bokskog som för någon vecka sedan var helt kal så går det inte att se igenom längre och tätare kommer till att bli pga alla träden som det blommar i.
Vi har planterat ut en buske med vindruvor och en buske med hallon. Morötter, bönor och rädisor i är i jord och tomater och majs är i stora krukor på altanen. Hoppas något tar sig iaf. Jo löken har tagit sig :)
Vår Nemo är sommarklippt och ser så stilig ut och imorgon kväll och natt får jag ha huset för mig själv. Då kommer mina flickor över på middag och en massa massa uppdatering :) lite vin också för oj så länge sedan det var som man drack något öht. Trötthet i kombination med träning går inte ihop med party. Men imo så:) tjohooooo.
Trevlig helg.bloglovin