-Gott nytt 2014-


Publicerat den: 2013-12-31 [23:44:57]

Vi är på Tylösand hotell. Platsen där allt fick sin start. Nu ska vi ned och dansa lite. Gott nytt och gott slut önskar en kortklippt Teddy:)


-God Jul-


Publicerat den: 2013-12-23 [21:49:30]

Till er alla där ute. Må ni ha en fin och fridfull jul <3


-Fly away-


Publicerat den: 2013-12-19 [09:31:51]

Den 29 januari kl 08:00 lyfter vårt plan till Kanarieöarna och Sunwings familjresort - Arguineguin.

Nästan 8 dagar i paradiset med all inclusive, havsutsikt, en massa bad, lek och mysiga stunder med min familj. Nu längtar jag till underbara restaurangkvällar bland andra semesterfirare. Eller så korkar vi helt enkelt upp lite iskallt vin på balkongen efter att Anelia har lagt sig för natten. Vi korkar upp, sitter och pratar lite så som vuxna bör göra medan havet som ligger rakt framför oss gör även den oss sällskap.


Flygresan ner vill jag inte ens tänka på. Hur ska jag klara av den?????


Från min innersta.....


Publicerat den: 2013-12-11 [23:50:34]

Dagarna går i ett. Jag jobbar ju bara nätter. Jätte fint. Visst. Jag får mer tid med min skatt men jag är så trött. Om jag skulle beskriva min trötthet så skulle sovexperterna ta sig i sin lilla krage.
Jag kan beskriva min trötthet bara kort.

Den är makalöst svår. Det känns som om något håller mig HÅRT i kedjor. Det känns som om jag är bakfull (jag dricker sällan nuförtiden) jämnt. Jag är tung, dimmig, allt är dubbelt. Jag är sönder. Jag HAR gått sönder.
Vad är det för dag? Tid?
Jag vet inte. Jag vet aldrig. Allt är bara bluuuuuuuuuur. En dimma. Jag ser saker men det är bara en illusion. Vill träna, leva, dra på smilebanden men det går inte. Det gör tom ont att lyfta en arm, en sena en vad som helst. Det gör ont att se,att blunda, att höra.
OAllt gör såååååå ont och jag önskar att det inte gjorde så ont. Jag vet inte.Innan jobbade i Borås och det var svårt med att pendla men denna nattjobb tar DÖD på mig på riktigt. Jag älskar det. Mina kollegor och att vara självständigt från dagen men inte till varje pris. Inte så här. Jag arbetar halva veckan på natten och resten tar jag igen men och inte ens då fungerar det.


-Hennes fina kalas-


Publicerat den: 2013-12-09 [08:42:31]

Mellan natt tre och fyra under min nattvecka på jobbet så blev det kalas för vår flicka. Igår kom det små minimänniskor för att gratulera, äta tårta, fiska fiskedamm och leka:)
Anelia var i extas över sina tårtor och har sedan länge valt ut I drömmarnas trädgård som tema på en av de. Makka Pakka med sin stenar är favoriten så självklart fick han följa med och en hel del (ät)bara stenar till:)

Tack till alla som förgyllde älsklingens födelsedag och gjorde henne till en mycket nöjd och glad flicka <3


Nu är mina nätter över och jag ska försöka vila en tag. Min sömn har verkligen varit värdelös när jag väl ska sova och har varit nästintill, helt ärligt OBEFINTLIG! Hoppas det går fint att vända tillbaka natt och dag utan några bekymmer.


Vi har blivit med en 3 åring:)


Publicerat den: 2013-12-06 [02:10:00]

Vår fina fina flicka har nu fyllt hela 3 år. Förstår ni hur fort tiden har sprungit förbi oss?
Hon har gått och väntat och längtat efter sin födelsedag såååå länge. Sedan i somras har hon pratat om att hon ska fylla 3 år och sedan dess önskat sig en docka.
Så på sin födelsedag vaknade hon av att jag sjöng för henne och hon utbrast: Jaaaaa piiiiiiiller ååå mammaaaaa
Ja mitt hjärta sa jag. Idag fyller du hela 3 år. Grattis!
 
För tre år sedan natten mellan 3 och 4 december, kl: 00:32 föddes en 2775 gram och 49 cm lång kärlek.
Vår dotter Anelia fick då se världens ljus. Pappa Pär fick rätt, hon föddes den 4 december medan jag gick och trodde att jag skulle behöva gå över tiden (beräknad förlossning var 17 december).
 
Och fort har tiden som sagt gått. Omänskligt fort. Vår lilla flicka är inte så liten längre.
Om ca 1 vecka ska hon börja med de stora barnen på förskolan och hon längtar. Pratar om att hon är stor och ska lämna sin sovnapp till tomten när han kommer med paket på julafton.
 
 
Hon babblar och leker mycket med dockor och dockvagnar och gosedjur.
Hon är så ödmjuk och kärleksfull mot alla djur. Nemo och hon har hittat varandra sedan dag ett och dras till varandra så fort det blir morgon. Anelia har alltid en hand på Nemo när de sitter ned. Han blir oftast åhörare till hennes sång eller sagor. Då har hon bäddat ned honom och han njuter. 
Tom ormar och spindlar tycker hon är söta och vill helst krama på de...
 
Nattetid sover hon gott. Sedan några månader tillbaka sover hon i en fin, vit Hemnets bäddsäng så att en av oss kan lägga oss med henne om hon får mardrömmar eller bara behöver närhet.
Hon är nu helt blöjfri. Torr har hon varit på dagen sedan juli månad och nattetid sedan någon månad tillbaka.
Hon nynnar oftast på någon sång och älskar att dansa eller att någon av oss läser saga.
Hon förgyller hela vår vardag och ett liv utan henne är otänktbart.
Vi älskar dig NellyEllyBelly :)
 
 
 Alldeles nykläckt. Kanske ca 1,5 timmar gammal på förlossningen - Östra sjukhuset, rum 5.
 
 
Några dagar gammal. Sover tryggt hemma i sin korg.
 
Anelia ca 2 år och 10 månader.
 
Anelia ca 2 år och 11 månader.
 
Anelia ca 2 år och 11 månader.


bloglovin